- 29 Ekim 2021
- 1.322
- 1.060
- 83
Nasıl oldun canım gribin biraz daha hafifledi mi?Hep öyle oluyor aman diyorum su evrede kendime dikkat edeyim hemen gelir beni bulur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl oldun canım gribin biraz daha hafifledi mi?Hep öyle oluyor aman diyorum su evrede kendime dikkat edeyim hemen gelir beni bulur
Bende direk tüp istedim özel klinik zaten ama deneyelim yaşın daha genç herşeyi deneyelim dedi deniyoruz bizde. Bakalım ne olacak fsh yüksek iken aşılama tutar mı oda belirsiz bence aşılama vakit kaybı ama deneyelim. Ne olacak bakacağız. Insallah sizin de güzel haberleriniz gelir.Bence iyi bi yerde direk tüp bebek yapın imkan varsa erken menopozda raporda çıkarabilirsin bence. Bir de incir kürü kullanmamalısın kesinlikle. Erken menopozda kullanmayın yazıyordu. Rabbim kucağını boş bırakmasın. Ona kolay vermek.
Sağlıkli olsun tek yumurta olsun yaş farkimiz çok yok bende 29 yaşındayımFsh yüksekliği yapıyor Zaten ilk başta testere dişli ve hayıt suyu kullandım rahatlamıştım. Bi ara incir ile arttı onu bıraktım şimdi daha rahatım şükür. Sizinde inşallah olması gereken büyüklüğe ulaşmıştır. Bende daha değişik tedavi uyguluyor doktorum yaşa göre daha deneyecegimiz çok şey olduğu için kafamı rahat tutmaya çalışıyorum. Ilkte kendi haline bıraktı ama bir gelişme olmadı şimdi aşılama yapalım dedi ama hangi yumurta ile aşılama yapacak merak ediyorum. Zaten 1 tane var
Biraz daha iyiyim bol c vitamini aldim ama toplu yasamdayim kayınvalidemler coronali biriyle temasli bende kapattim kendimi eveNasıl oldun canım gribin biraz daha hafifledi mi?
Gelince üst üste gelir zaten Çok geçmiş olsunBiraz daha iyiyim bol c vitamini aldim ama toplu yasamdayim kayınvalidemler coronali biriyle temasli bende kapattim kendimi eve
Hep beklenmedik zamanda gelir. Seninki de çok bekletmez inşaallahBende direk tüp istedim özel klinik zaten ama deneyelim yaşın daha genç herşeyi deneyelim dedi deniyoruz bizde. Bakalım ne olacak fsh yüksek iken aşılama tutar mı oda belirsiz bence aşılama vakit kaybı ama deneyelim. Ne olacak bakacağız. Insallah sizin de güzel haberleriniz gelir.
Burdan biri vardı yine hiç yumurta oluşmuyordu baya takip yaptı aşılama ve tüp bebek için yumurtayı bekliyordu. En son yıpratıcı bulduğu için bıraktı kendiliğinden hamile kaldı. Kaynanama çocuk getiremezsin demişler 8 yıl hiç olmamış şimdi maşaallah 8 çocuğu var Görümcem aynı şekilde 10 yıl aşılama tüp bebek şehir şehir dolaştı ne denediyse olmadı sonra bıraktı artık nasibimde yokmuş dedi hatta baya halı falan silkelediği ağır işler yaptığı ay gebe olduğunu öğrendi. İlk başta adeti bitti sanmış sonradan öğrenmiş yani ne bilim böyle duyunca umudumu da kesemiyorumBende direk tüp istedim özel klinik zaten ama deneyelim yaşın daha genç herşeyi deneyelim dedi deniyoruz bizde. Bakalım ne olacak fsh yüksek iken aşılama tutar mı oda belirsiz bence aşılama vakit kaybı ama deneyelim. Ne olacak bakacağız. Insallah sizin de güzel haberleriniz gelir.
Aynen bu örnekleri çevremizde çok duyuyoruz. Nasibimizde uygun bir zamanın olduğunu düşünüyorum bende. Umarız güzel sonuçlar gelir isteyen herkes için. Gelişmeleri yazalım burdan haberleşelimBurdan biri vardı yine hiç yumurta oluşmuyordu baya takip yaptı aşılama ve tüp bebek için yumurtayı bekliyordu. En son yıpratıcı bulduğu için bıraktı kendiliğinden hamile kaldı. Kaynanama çocuk getiremezsin demişler 8 yıl hiç olmamış şimdi maşaallah 8 çocuğu var Görümcem aynı şekilde 10 yıl aşılama tüp bebek şehir şehir dolaştı ne denediyse olmadı sonra bıraktı artık nasibimde yokmuş dedi hatta baya halı falan silkelediği ağır işler yaptığı ay gebe olduğunu öğrendi. İlk başta adeti bitti sanmış sonradan öğrenmiş yani ne bilim böyle duyunca umudumu da kesemiyorum
Amin canım benim sıkıntı etme dediğin gibi şansını dene inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz bende adet hicbir zaman olmuyorum 14 yaşımdan beri okulda oldum bir kere çocuk halimle hiç bir yer bırakmadım evlenince geçer dedi doktorlar ama evlendim yine düzelmedi yumurtalarım var ama adet görmüyorum doktor menapoz demişti ama çok şükür öyle değil şuan ikiz çocuk annesiyim yine düşünüyorum tedavi başlattım aşılama için hiç üzülme ALLAH büyüktür zamanı var demek herşeyin hayırlısı diyorum canımBende direk tüp istedim özel klinik zaten ama deneyelim yaşın daha genç herşeyi deneyelim dedi deniyoruz bizde. Bakalım ne olacak fsh yüksek iken aşılama tutar mı oda belirsiz bence aşılama vakit kaybı ama deneyelim. Ne olacak bakacağız. Insallah sizin de güzel haberleriniz gelir.
Öyle olması gerekir zaten hiç bir zaman umudunuzu kesmeyin ben çok gördüm Her şeyi çok şükür zamanı geldi ve oldu ALLAH hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bir birbirimize destek olalımBurdan biri vardı yine hiç yumurta oluşmuyordu baya takip yaptı aşılama ve tüp bebek için yumurtayı bekliyordu. En son yıpratıcı bulduğu için bıraktı kendiliğinden hamile kaldı. Kaynanama çocuk getiremezsin demişler 8 yıl hiç olmamış şimdi maşaallah 8 çocuğu var Görümcem aynı şekilde 10 yıl aşılama tüp bebek şehir şehir dolaştı ne denediyse olmadı sonra bıraktı artık nasibimde yokmuş dedi hatta baya halı falan silkelediği ağır işler yaptığı ay gebe olduğunu öğrendi. İlk başta adeti bitti sanmış sonradan öğrenmiş yani ne bilim böyle duyunca umudumu da kesemiyorum
Kesinlikle zamanı var. Önerileriniz olursa yazın.Amin canım benim sıkıntı etme dediğin gibi şansını dene inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz bende adet hicbir zaman olmuyorum 14 yaşımdan beri okulda oldum bir kere çocuk halimle hiç bir yer bırakmadım evlenince geçer dedi doktorlar ama evlendim yine düzelmedi yumurtalarım var ama adet görmüyorum doktor menapoz demişti ama çok şükür öyle değil şuan ikiz çocuk annesiyim yine düşünüyorum tedavi başlattım aşılama için hiç üzülme ALLAH büyüktür zamanı var demek herşeyin hayırlısı diyorum canım
Ayyy hadi hayırlı haberlerle gel. Yarın mutlaka yaz kuzumIğnelerim bugun bitti kızlar yarın yumurtalarıma bakılacak bakalım
Umarım güzel sonuçlar ile dönersin.Iğnelerim bugun bitti kızlar yarın yumurtalarıma bakılacak bakalım
Inşallah amin diyelim.Güzel sonuçlar gelsin hepimizin. benimde kasımın 13 gibi adet olmasını bekliyor doktor ama bana adet olmadan 3 4 öncesi iğnelere başlatacak. Sonra da aşılama yapacak bakalım sonuçlar inşallah güzel olur herkesinMerhaba kızlar bende adet olmayı bekliyorum kasımın 2.haftasına denk gelir sanıyorum aşılamam adetin ilk günü çağırdı doktor fakat erken gidicem enfeksiyon ve mantar oldum sanıyorum çok akıntım var kesik ve ağrım, pco var bende yaklaşık 1.5 senedir bebek istiyoruz umarım hepimize kasım ayı uğurlu gelir
İnşaallahMerhaba kızlar bende adet olmayı bekliyorum kasımın 2.haftasına denk gelir sanıyorum aşılamam adetin ilk günü çağırdı doktor fakat erken gidicem enfeksiyon ve mantar oldum sanıyorum çok akıntım var kesik ve ağrım, pco var bende yaklaşık 1.5 senedir bebek istiyoruz umarım hepimize kasım ayı uğurlu gelir
Hadi bakalım her şey yolunda gider umarımIğnelerim bugun bitti kızlar yarın yumurtalarıma bakılacak bakalım
İnşallah canım rabbim yüzünü güldürsün bende bu ay ilk defa adet olmayı dört gözle bekliyorum iğne tedabisinde eminim güzel sonuçlar alırsın yumurtayı güzel büyütüyor ben ilaçla olucam sanırım tedavimi doktor öyle söylemişti pcoda fazla yumurta olduğu için çok uyarılıyor benim o yüzden femarayla devam edicez..Inşallah amin diyelim.Güzel sonuçlar gelsin hepimizin. benimde kasımın 13 gibi adet olmasını bekliyor doktor ama bana adet olmadan 3 4 öncesi iğnelere başlatacak. Sonra da aşılama yapacak bakalım sonuçlar inşallah güzel olur herkesin
Bu ayda olmazsa sonra tüp bebek düşünüyoruz umarım tüpe gerek kalmadan olur..İnşallah canım rabbim yüzünü güldürsün bende bu ay ilk defa adet olmayı dört gözle bekliyorum iğne tedabisinde eminim güzel sonuçlar alırsın yumurtayı güzel büyütüyor ben ilaçla olucam sanırım tedavimi doktor öyle söylemişti pcoda fazla yumurta olduğu için çok uyarılıyor benim o yüzden femarayla devam edicez..