• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Insllah rabbim isteyen herkese nasip etsin her şeyde bir hayır vardır bu zamana kadar bekletti inslalah daha güzel günler görürüz. Çok hayal kırıklığı yaşadık ben de sorun yok eşimde de sorun yok doktor denk gelmiyor diyor . Bu ay gonal f yumurta geliştirici iğne vurundum 7 adet daha sonra catlatma ignesi yapıldı. Iki yumurtam var inşllah biri tutar
Öyle canım bızde 3senedır evlıyız 2yıldır denk getıremedık. olmayınca olmuyor demekkı vaktı gelmemıs ınsallaahh aşılama vesıle olur :)

Merhaba kızlar bende bugün aşılama oldum inslalah güzel sonuçlar olur 2 adet yumurtam oluşmuştu bende 3 buçuk yıllık evliyim
Inşallah 14.gün sonra güzel haberlerini ver bize. Nasıl oldu aşılama nerde yaptırdın hangi doktor. Aşılamadan sonra hareket özgürlüğü kısıtlılığı vs. Birşey söylediler mi.

Inşallah 14.gün sonra güzel haberlerini ver bize. Nasıl oldu aşılama nerde yaptırdın hangi doktor. Aşılamadan sonra hareket özgürlüğü kısıtlılığı vs. Birşey söylediler mi.
Ben sivasta yaşıyorum özel medicana hastanesinde yaptırdım doktorum nadir cömert çok iyi bir doktor. 2000 tl ücret ödedik iğneler içinde yaklaşık 1000 tl verdik sigorta karşılamıyor. Doktorum bugün çok fazla hareket etme yürüme iş yapma dedi ertesi gün doğal ilişki önerdi onun dışında herhangi bir uyarıda bulunmadı. Işlem kısa sürüyor jinekolojik muayene gibi 15 gün sonra test yapıcaz dedi allahım hayırlısını nasil etsin

Ben sivasta yaşıyorum özel medicana hastanesinde yaptırdım doktorum nadir cömert çok iyi bir doktor. 2000 tl ücret ödedik iğneler içinde yaklaşık 1000 tl verdik sigorta karşılamıyor. Doktorum bugün çok fazla hareket etme yürüme iş yapma dedi ertesi gün doğal ilişki önerdi onun dışında herhangi bir uyarıda bulunmadı. Işlem kısa sürüyor jinekolojik muayene gibi 15 gün sonra test yapıcaz dedi allahım hayırlısını nasil etsin
Amin inşallah. Sedasyon uyguladı mi peki Yoksa uyanikmiydiniz

Çok geçmiş olsun inşallah hayırla sonuçlanır bundan sonrası allah kerim

Kızlar şimdi geldik yumurtalarım güzel büyümüş solda ve sağda birer adet yumurtam var şükür yarın tekrardan kontrol edecek sagdaki bi tık daha büyüyecekmiş. Yarin yine gidecegiz iş çıkı gittigimizden son saatleri bize ayırıyor. Simdi estrofem diye bi ilac verdi günde 4 tane kullanacağım 6 saatte bir 🤪 bu süreçte baya ilaç kullanılıyormuş

Kızlar şimdi geldik yumurtalarım güzel büyümüş solda ve sağda birer adet yumurtam var şükür yarın tekrardan kontrol edecek sagdaki bi tık daha büyüyecekmiş. Yarin yine gidecegiz iş çıkı gittigimizden son saatleri bize ayırıyor. Simdi estrofem diye bi ilac verdi günde 4 tane kullanacağım 6 saatte bir 🤪 bu süreçte baya ilaç kullanılıyormuş
İyi cok sukur canım, evet kesinlikle ya 😊 bu hafta asilaman olur ozaman senin

Amin inşallah. Sedasyon uyguladı mi peki Yoksa uyanikmiydiniz
Uyanıktım cnm herhangi bir ağrı ya da kramp olmuyor normal muayene gibi geçti yarim saate yakın kaldırmadı yattım daha sonra tek basima araç kullanarak geldim eve eşim çalışıyor ise gitmesi gerekiyordu ben tektim

Büyük ihtimal ben bugun catlatma ignesini vurur diye dusunuyordum ama yarin bir daha kontrol diyince sasirdik bu hafta baya git gel olacak
Ay evet ya en zor kısmı da o işten izin al habire 🙄😒 müdüre ne diyeceğini şaşırdım adamda beni hamile saniyormus.bakalim bana ne dicekler yarin

Günde 4 mü 😳 Estrofem çok ağır bi ilaç. Günde 2 defa bile yan etki yaptı bende. Gerçi herkese aynı etkiyi vermiyor ilaç inşaallah sende öyle olmaz

Merhaba bende yarın hastaneye gidicem doktor adetin 2.gunu gel demişti sanırım ilaçlari yazicak çok heyecanlıyım süreç nasıl ilerliyo ilacı kaç gün kullanıp çatlatma iğnesi yapiliyo hiç bilgim yok şuan

Günde 4 mü 😳 Estrofem çok ağır bi ilaç. Günde 2 defa bile yan etki yaptı bende. Gerçi herkese aynı etkiyi vermiyor ilaç inşaallah sende öyle olmaz
4 dedi banada agir geldi bi seferde 2 defa atabilirsin dedi 6 saati yakalamak zor olursa diye sana ne etkisi yaptı canım ??

4 dedi banada agir geldi bi seferde 2 defa atabilirsin dedi 6 saati yakalamak zor olursa diye sana ne etkisi yaptı canım ??
Korkmayın estrofem 2mg bende kullanıyorum. Östrojen hormonu. Eskiden çok fazla yan etkisi varmış ama mg olarak yuķsek doz uygulaniyormus ve uzun süre imiş. Ben 10 gün kullancam şimdi çok düşük dozlarda kullaniliyor. Rahim felan ortamı hazırlasın diye vermiştir doktor sana da.

C
Korkmayın estrofem 2mg bende kullanıyorum. Östrojen hormonu. Eskiden çok fazla yan etkisi varmış ama mg olarak yuķsek doz uygulaniyormus ve uzun süre imiş. Ben 10 gün kullancam şimdi çok düşük dozlarda kullaniliyor. Rahim felan ortamı hazırlasın diye vermiştir doktor sana da.
Korktum açıkcası 7 gün sonra bitecek günde 4 tane olunca 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ilaçlar sersemletecek diye korkuyorum

Siz gunde kac tane kullanıyorsunuz

Back