- 29 Ekim 2021
- 1.322
- 1.061
- 83
Ne dedi doktor canım?Iğnelerim bugun bitti kızlar yarın yumurtalarıma bakılacak bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne dedi doktor canım?Iğnelerim bugun bitti kızlar yarın yumurtalarıma bakılacak bakalım
Öyle canım bızde 3senedır evlıyız 2yıldır denk getıremedık. olmayınca olmuyor demekkı vaktı gelmemıs ınsallaahh aşılama vesıle olur :)Insllah rabbim isteyen herkese nasip etsin her şeyde bir hayır vardır bu zamana kadar bekletti inslalah daha güzel günler görürüz. Çok hayal kırıklığı yaşadık ben de sorun yok eşimde de sorun yok doktor denk gelmiyor diyor . Bu ay gonal f yumurta geliştirici iğne vurundum 7 adet daha sonra catlatma ignesi yapıldı. Iki yumurtam var inşllah biri tutar
Inşallah 14.gün sonra güzel haberlerini ver bize. Nasıl oldu aşılama nerde yaptırdın hangi doktor. Aşılamadan sonra hareket özgürlüğü kısıtlılığı vs. Birşey söylediler mi.Merhaba kızlar bende bugün aşılama oldum inslalah güzel sonuçlar olur 2 adet yumurtam oluşmuştu bende 3 buçuk yıllık evliyim
Ben sivasta yaşıyorum özel medicana hastanesinde yaptırdım doktorum nadir cömert çok iyi bir doktor. 2000 tl ücret ödedik iğneler içinde yaklaşık 1000 tl verdik sigorta karşılamıyor. Doktorum bugün çok fazla hareket etme yürüme iş yapma dedi ertesi gün doğal ilişki önerdi onun dışında herhangi bir uyarıda bulunmadı. Işlem kısa sürüyor jinekolojik muayene gibi 15 gün sonra test yapıcaz dedi allahım hayırlısını nasil etsinInşallah 14.gün sonra güzel haberlerini ver bize. Nasıl oldu aşılama nerde yaptırdın hangi doktor. Aşılamadan sonra hareket özgürlüğü kısıtlılığı vs. Birşey söylediler mi.
Amin inşallah. Sedasyon uyguladı mi peki Yoksa uyanikmiydinizBen sivasta yaşıyorum özel medicana hastanesinde yaptırdım doktorum nadir cömert çok iyi bir doktor. 2000 tl ücret ödedik iğneler içinde yaklaşık 1000 tl verdik sigorta karşılamıyor. Doktorum bugün çok fazla hareket etme yürüme iş yapma dedi ertesi gün doğal ilişki önerdi onun dışında herhangi bir uyarıda bulunmadı. Işlem kısa sürüyor jinekolojik muayene gibi 15 gün sonra test yapıcaz dedi allahım hayırlısını nasil etsin
Çok geçmiş olsun inşallah hayırla sonuçlanır bundan sonrası allah kerimBen sivasta yaşıyorum özel medicana hastanesinde yaptırdım doktorum nadir cömert çok iyi bir doktor. 2000 tl ücret ödedik iğneler içinde yaklaşık 1000 tl verdik sigorta karşılamıyor. Doktorum bugün çok fazla hareket etme yürüme iş yapma dedi ertesi gün doğal ilişki önerdi onun dışında herhangi bir uyarıda bulunmadı. Işlem kısa sürüyor jinekolojik muayene gibi 15 gün sonra test yapıcaz dedi allahım hayırlısını nasil etsin
İyi cok sukur canım, evet kesinlikle ya bu hafta asilaman olur ozaman seninKızlar şimdi geldik yumurtalarım güzel büyümüş solda ve sağda birer adet yumurtam var şükür yarın tekrardan kontrol edecek sagdaki bi tık daha büyüyecekmiş. Yarin yine gidecegiz iş çıkı gittigimizden son saatleri bize ayırıyor. Simdi estrofem diye bi ilac verdi günde 4 tane kullanacağım 6 saatte bir bu süreçte baya ilaç kullanılıyormuş
Uyanıktım cnm herhangi bir ağrı ya da kramp olmuyor normal muayene gibi geçti yarim saate yakın kaldırmadı yattım daha sonra tek basima araç kullanarak geldim eve eşim çalışıyor ise gitmesi gerekiyordu ben tektimAmin inşallah. Sedasyon uyguladı mi peki Yoksa uyanikmiydiniz
Büyük ihtimal ben bugun catlatma ignesini vurur diye dusunuyordum ama yarin bir daha kontrol diyince sasirdik bu hafta baya git gel olacakİyi cok sukur canım, evet kesinlikle ya bu hafta asilaman olur ozaman senin
Ay evet ya en zor kısmı da o işten izin al habire müdüre ne diyeceğini şaşırdım adamda beni hamile saniyormus.bakalim bana ne dicekler yarinBüyük ihtimal ben bugun catlatma ignesini vurur diye dusunuyordum ama yarin bir daha kontrol diyince sasirdik bu hafta baya git gel olacak
Kuzu sende hayirli haberlerle gel yarin haberleselim yine bakalim ne diyeceklerAy evet ya en zor kısmı da o işten izin al habire müdüre ne diyeceğini şaşırdım adamda beni hamile saniyormus.bakalim bana ne dicekler yarin
İnşallah canım haber veririmKuzu sende hayirli haberlerle gel yarin haberleselim yine bakalim ne diyecekler
Günde 4 mü Estrofem çok ağır bi ilaç. Günde 2 defa bile yan etki yaptı bende. Gerçi herkese aynı etkiyi vermiyor ilaç inşaallah sende öyle olmazKızlar şimdi geldik yumurtalarım güzel büyümüş solda ve sağda birer adet yumurtam var şükür yarın tekrardan kontrol edecek sagdaki bi tık daha büyüyecekmiş. Yarin yine gidecegiz iş çıkı gittigimizden son saatleri bize ayırıyor. Simdi estrofem diye bi ilac verdi günde 4 tane kullanacağım 6 saatte bir bu süreçte baya ilaç kullanılıyormuş
Yarin bende gidicem Muane 1.30 da bakalim ne diycek. Sende müsait olunca yaz canim nasil bir yol.izkenecekİnşallah canım haber veririm
4 dedi banada agir geldi bi seferde 2 defa atabilirsin dedi 6 saati yakalamak zor olursa diye sana ne etkisi yaptı canım ??Günde 4 mü Estrofem çok ağır bi ilaç. Günde 2 defa bile yan etki yaptı bende. Gerçi herkese aynı etkiyi vermiyor ilaç inşaallah sende öyle olmaz
Korkmayın estrofem 2mg bende kullanıyorum. Östrojen hormonu. Eskiden çok fazla yan etkisi varmış ama mg olarak yuķsek doz uygulaniyormus ve uzun süre imiş. Ben 10 gün kullancam şimdi çok düşük dozlarda kullaniliyor. Rahim felan ortamı hazırlasın diye vermiştir doktor sana da.4 dedi banada agir geldi bi seferde 2 defa atabilirsin dedi 6 saati yakalamak zor olursa diye sana ne etkisi yaptı canım ??
Korktum açıkcası 7 gün sonra bitecek günde 4 tane olunca ilaçlar sersemletecek diye korkuyorumKorkmayın estrofem 2mg bende kullanıyorum. Östrojen hormonu. Eskiden çok fazla yan etkisi varmış ama mg olarak yuķsek doz uygulaniyormus ve uzun süre imiş. Ben 10 gün kullancam şimdi çok düşük dozlarda kullaniliyor. Rahim felan ortamı hazırlasın diye vermiştir doktor sana da.
Siz gunde kac tane kullanıyorsunuzKorkmayın estrofem 2mg bende kullanıyorum. Östrojen hormonu. Eskiden çok fazla yan etkisi varmış ama mg olarak yuķsek doz uygulaniyormus ve uzun süre imiş. Ben 10 gün kullancam şimdi çok düşük dozlarda kullaniliyor. Rahim felan ortamı hazırlasın diye vermiştir doktor sana da.