• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Salı günü benimde kontrolum var gonal f iğneye başladık ilk asilamam olacak benimde 😊😊
İnşaallah senin de güzel haberini alırız 🌼 sen nerede yaptıracaksın? Sorun değilse neden yaptırıyorsun sorun neydi?

İnşaallah senin de güzel haberini alırız 🌼 sen nerede yaptıracaksın? Sorun değilse neden yaptırıyorsun sorun neydi?
Insallah canim hepimize😊 ankara medicana da devam ediyorum .1 gebelik kaybi var sonrasinda 1.5 senedir olmadi bu 1.5 senede perde ameliyatımı oldum esimde dna hasar yuksek cikti tedaviye başladık varikosel çift taraflı cikti ilaç tedavisine başladı covid geçirdik ikimizde şimdi değerleri iyi sayılır 2 kere yumurta takibi yapıldı hsg çekildi şimdide Insallah aşılamanın sonucunu alicaz🙏🙏🙏

Insallah canim hepimize😊 ankara medicana da devam ediyorum .1 gebelik kaybi var sonrasinda 1.5 senedir olmadi bu 1.5 senede perde ameliyatımı oldum esimde dna hasar yuksek cikti tedaviye başladık varikosel çift taraflı cikti ilaç tedavisine başladı covid geçirdik ikimizde şimdi değerleri iyi sayılır 2 kere yumurta takibi yapıldı hsg çekildi şimdide Insallah aşılamanın sonucunu alicaz🙏🙏🙏
Senin sürecin nasil ilerledi peki nerde tedavi oluyorsun 😊😊z3hra

Yorucu bi süreç olmuş olmalı. Sonunda evladına kavuşursun inşaallah o zaman hepsi unutulup gider

Senin sürecin nasil ilerledi peki nerde tedavi oluyorsun 😊😊z3hra
Ben de 2 yıllık evliyim hiç gebelik oluşmadı hsg histereskopi yapıldı yumurta takibi de yapıldı hafif bi pkos dışında hiç bi sıkıntı yok ne bende ne eşimde ama olmayınca olmuyor işte. Çok isterdim en azından bi kere olsun diye ama nasip. Bi de doğuya gelin geldim ben buralar tahmin edersin olmayınca direk kadında sorun var diye düşünüyorlar o psikoloji bile çok bunaltıcı. Sanki herkes acıyor gibi geliyor. Her ortamda muhakkak bi lafı açılıyor. Kötü niyetli olmasalar bile yıpratıcı durumlar işte. Burada pek alternatif olmadığı için Diyarbakır bahçeci düşünüyorum adet dönemini bekliyorum gidip konuşmak için.

Dna hasarın nasıl öğrendiniz bununla ilgili hiç test yaptırmadık sanırım

Dna hasarın nasıl öğrendiniz bununla ilgili hiç test yaptırmadık sanırım
Doktorum gebelik kaybi olduğu icin ve morfolojide düşük olunca testi istedi biraz maliyetli bir test evet süreç zorlayıcı her doktora gittimizde bi sıkıntı bir engel cikti cok üzüldüm cok yiprandik🙄 emeklerimizin karşılığını aliriz inşallah

Doktorum gebelik kaybi olduğu icin ve morfolojide düşük olunca testi istedi biraz maliyetli bir test evet süreç zorlayıcı her doktora gittimizde bi sıkıntı bir engel cikti cok üzüldüm cok yiprandik🙄 emeklerimizin karşılığını aliriz inşallah
İnşaallah. Rabbim evlat isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻

Merhaba bende yeni üyeyim bende diyarbakır bahcecide aşılama tedavisi başlattım perşembe günü 150 ml iğne kullanıyorum salı günü kontrolüm var inşallah ALLAH isteyen herkese nasip eder

Merhaba bende yeni üyeyim bende diyarbakır bahcecide aşılama tedavisi başlattım perşembe günü 150 ml iğne kullanıyorum salı günü kontrolüm var inşallah ALLAH isteyen herkese nasip eder
İzlenimlerin neler? Nasıl buldunuz acaba?

İnşaallah pozitifi görürsün ☺️🌼 Burda hepimizin güzel haberlerini okuruz inşaallah

Ben bundan 5 yıl önce zeki hocanın yanına gittim ve aşılama yaptı 3 aşılamam dı ve tuttu ikiz gebelik oldu eşim tekrar istedi ve tekrar perşembe günü gittim tedaviye başladık ben çok memnunum doktorumdan ekipleri kendisi çok iyi güler yüzlü herkese tavsiye ederim

Ben bundan 5 yıl önce zeki hocanın yanına gittim ve aşılama yaptı 3 aşılamam dı ve tuttu ikiz gebelik oldu eşim tekrar istedi ve tekrar perşembe günü gittim tedaviye başladık ben çok memnunum doktorumdan ekipleri kendisi çok iyi güler yüzlü herkese tavsiye ederim
Yaa Maşaallah. İkiz tutmuş bide. Bu kez ilkinde tutar inşaallah ☺️ testlerle beraber ne kadar tuttu acaba?

Ilaç test bide muayene ücreti 1863 tuttu aşılama fiyatı 3500 çok pahalı ama olsun da gözüme gelmiyor
Kesinlikle. Yeter ki olsun dediğin gibi.. Olur ya inşaallah ☺️ Böyle pozitifi görenleri okudukça yerimde duramıyorum koltukta bi sağa bi sola dönüyorum 😅 Çok heyecanlı bi süreç

Back