- 29 Ekim 2021
- 1.320
- 1.060
- 83
Hangi test ve ilaçları istedi Zeki bey?Ilaç test bide muayene ücreti 1863 tuttu aşılama fiyatı 3500 çok pahalı ama olsun da gözüme gelmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi test ve ilaçları istedi Zeki bey?Ilaç test bide muayene ücreti 1863 tuttu aşılama fiyatı 3500 çok pahalı ama olsun da gözüme gelmiyor
150 menopol gibi birşeydi tam hatırlamıyorum evde olmadigim için bakamıyorum ilaca folik asit verdi devit 3 damla verdi kullanıyorum bugün 3 gün oldu sali günü kontrol varHangi test ve ilaçları istedi Zeki bey?
Inşallah ALLAH nasip eder canım herkese sizin ilk mi olacakKesinlikle. Yeter ki olsun dediğin gibi.. Olur ya inşaallah Böyle pozitifi görenleri okudukça yerimde duramıyorum koltukta bi sağa bi sola dönüyorum Çok heyecanlı bi süreç
Evet. Burda okuduklarım dışında hiç bi bilgim yok adetim bekliyorum görüşmek içinInşallah ALLAH nasip eder canım herkese sizin ilk mi olacak
E hadi inşallah canım benim herşeyin hayırlısı buralardayız konuşuruz herşeyi bu süreçte ihmal etme mutlaka gitEvet. Burda okuduklarım dışında hiç bi bilgim yok adetim bekliyorum görüşmek için
Doktor yonlendiriyor canım zaten bilgi veriyor sana tedirgin olmaEvet. Burda okuduklarım dışında hiç bi bilgim yok adetim bekliyorum görüşmek için
Bi aksilik çıkmazsa gideceğim. Hepimizin güzel haberlerini okuruz inşaallahE hadi inşallah canım benim herşeyin hayırlısı buralardayız konuşuruz herşeyi bu süreçte ihmal etme mutlaka git
Teşekkür ederim Heyecanım tedirginliği geçiyor zatenDoktor yonlendiriyor canım zaten bilgi veriyor sana tedirgin olma
Inşallah canımBi aksilik çıkmazsa gideceğim. Hepimizin güzel haberlerini okuruz inşaallah
Sakinan göze cok batar misali g3cmis olsun canim c viamiini almaya çalış havalar soğuk bende korkuyorum bisey çıkcak diyeŞans eseri de grip oldum
Hep öyle oluyor aman diyorum su evrede kendime dikkat edeyim hemen gelir beni bulurSakinan göze cok batar misali g3cmis olsun canim c viamiini almaya çalış havalar soğuk bende korkuyorum bisey çıkcak diye
Hep öyle denk gelir yaa. Çok geçmiş olsun bu aralar herkes öyle kendini sıcak tut sürekli atlatırsın hemen inşaallahŞans eseri de grip oldum
Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda atlatırsın inşallah dikkat et kendineŞans eseri de grip oldum
Bu kadar uğraşlarının meyvesini insallah tez zamanda alırsın canım iğnelerde sıcak basması yapıyor yani meriofert bende kullaniyorum vuruldugum zaman ateş basıyor istersen incir kurlerini bırak hepsi ayni anda ters tepki yaratabilir bu ay insallah bebisine kavusursun bende yarin gidecegim bakalik kac yumurta istenilen kıvama geldiMerhaba. Kasımda bana da aşılama planlandı. Bende sıkıntı büyük ama stres yapmamaya çalışıyorum.yas 31. Solda hiç yumurta yok sağda 1 tane varmış. Erken menapoz dediler. Amh 0.02, fsh 60. Ilaclar takviyeler başlandı onun haricinde bir daha kan testi yaptırmadım 20 gündür. Hayıt suyu ve testere dişi + bal polen tarcın vs kullanmaya başladım. Ateş basmalarım baya azaldı. Adeti progestan ile oldum o sıra incir kürüne de başlaym dedim baktım ateş basmaları tekrar çıkıyor inciri bıraktım arada yiyorum öyle. Vaginal usg baktığında sağdaki yumurta hep aynı büyümüyor vs. Bu 20 günlük süreçte önce biosteron ve vitamin takviyeleri ile başladık.ardindan gonal f 150 iu 5 gün + merional 75iu 5 gün kullandım. Hâlâ bir gelişme olmayınca 10 günlük estradiol 2mg tablet kullanacağım. Ve kasım 11 gibi adet başlangıcını öngördü doktorum ve baslamadan 3 4 gun oncesi ignelere tekrar baslayacagim. Bakalim. Ne olacak bende bekliyorum. Bu 2. Doktorum ilk doktor şak diye yüzüme kıbrıs dedi bi daha gitmedim ona
Bu kadar uğraşlarının meyvesini insallah tez zamanda alırsın canım iğnelerde sıcak basması yapıyor yani meriofert bende kullaniyorum vuruldugum zaman ateş basıyor istersen incir kurlerini bırak hepsi ayni anda ters tepki yaratabilir bu ay insallah bebisine kavusursun bende yarin gidecegim bakalik kac yumurta istenilen kıvama geldi
Bence iyi bi yerde direk tüp bebek yapın imkan varsa erken menopozda raporda çıkarabilirsin bence. Bir de incir kürü kullanmamalısın kesinlikle. Erken menopozda kullanmayın yazıyordu. Rabbim kucağını boş bırakmasın. Ona kolay vermek.Fsh yüksekliği yapıyor Zaten ilk başta testere dişli ve hayıt suyu kullandım rahatlamıştım. Bi ara incir ile arttı onu bıraktım şimdi daha rahatım şükür. Sizinde inşallah olması gereken büyüklüğe ulaşmıştır. Bende daha değişik tedavi uyguluyor doktorum yaşa göre daha deneyecegimiz çok şey olduğu için kafamı rahat tutmaya çalışıyorum. Ilkte kendi haline bıraktı ama bir gelişme olmadı şimdi aşılama yapalım dedi ama hangi yumurta ile aşılama yapacak merak ediyorum. Zaten 1 tane var
Umut kesmek yok. Sağlıklı bir tane yeterFsh yüksekliği yapıyor Zaten ilk başta testere dişli ve hayıt suyu kullandım rahatlamıştım. Bi ara incir ile arttı onu bıraktım şimdi daha rahatım şükür. Sizinde inşallah olması gereken büyüklüğe ulaşmıştır. Bende daha değişik tedavi uyguluyor doktorum yaşa göre daha deneyecegimiz çok şey olduğu için kafamı rahat tutmaya çalışıyorum. Ilkte kendi haline bıraktı ama bir gelişme olmadı şimdi aşılama yapalım dedi ama hangi yumurta ile aşılama yapacak merak ediyorum. Zaten 1 tane var