- 20 Şubat 2012
- 5.696
- 1.501
- 248
- Konu Sahibi _kivircikk
İnşallah canım igneye de para veriyon bide dimi hadi catlasin kendinden inşallah
valla iğne de ucuz bişi değil , 70 kağıt bayılıyoz haaaa
![Stick Out Tongue :P :P](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım igneye de para veriyon bide dimi hadi catlasin kendinden inşallah
aynen canım az para değil yaw.bu arada benim bat 9 kasım benide ekleyin litfen:)valla iğne de ucuz bişi değil , 70 kağıt bayılıyoz haaaa![]()
Aynen hee tutsun da helal olsun dimi :-Dvalla iğne de ucuz bişi değil , 70 kağıt bayılıyoz haaaa![]()
Kızlar hadi biraz belirti yazın neler oluyor içerde :-D
Merhaba, bir şey sormak istiyorum size. Doktor bana da tüp bebek dedi bu ay ama istemedim ben. Aşılama da deneyebiliriz dedi. Özel hastaneye gidiyorum, ne kadara aşılama yapıldı size ve yapılırken ağrı istirat falan ver dimi doktor, 3 ünde regli olucam bende bugün test yaptırdım hamile değilim, kasımda aşılama yaptırabilirim. Bilgi verirseniz sevinirim. Hayırlısı olsun sizinde.Benimde bugün aşılama sonrası 8.günüm hiçbir belirti yok diyebilirim ara ara karnımın sızlamasını saymazsak...
@
Merhaba, bir şey sormak istiyorum size. Doktor bana da tüp bebek dedi bu ay ama istemedim ben. Aşılama da deneyebiliriz dedi. Özel hastaneye gidiyorum, ne kadara aşılama yapıldı size ve yapılırken ağrı istirat falan ver dimi doktor, 3 ünde regli olucam bende bugün test yaptırdım hamile değilim, kasımda aşılama yaptırabilirim. Bilgi verirseniz sevinirim. Hayırlısı olsun sizinde.
Çok teşekkür ediyorum, bakalım detayları haftaya konuşacağız, doğal yolla olsun derken sebepsiz olmuyor hayırlısı hepimiz için.Bu konuda en doğru bilgiyi yaptıracağın merkezden yada hastaneden alabilirsin...
Ortalama olarak 500-800TL arası aşılama kullanacağın ilaç dozuna bağlı olarak da 350-700 gibi de sanırım...
Aşılama yapılırken ağrı hissetmiyorsun normal muayene gibi düşün... Sadece aşılama günü dinlenmen yeterli...
Umarım yardımcı olabilmişimdir...
Geçmiş olsun canım, inşallah iyi sonuçlarla dönersin bize. Bu ay benim hayaller suya düştü. İnşallah sizinkiler bebişle sonuçlanır.Kızlar az sonra doktora gitcem çalıştığım için iş çıkışlarında gidiyorum, inşallah kistim erimiştir de bir iki gün sonra çatlatma iğnesi vurulurum, yoksa bu ay da boş geçecek![]()
inşallah ama benimki imkansızlaştı.knada çıkmadıbende 24 Kasıma en güzel öğretmenler günü hediyemi istiyorum Rabbimdenn![]()
günün nezmn ki kan testi yalirsin cnm sonuç kaç ciktiinşallah ama benimki imkansızlaştı.knada çıkmadı![]()
canım0,16 15 16 17 18 19 20 21 24 te ilişki oldu.tutsa şimdiye kadar olurdu herhalde.inan dün bir ağladımgünün nezmn ki kan testi yalirsin cnm sonuç kaç cikti
Cnm bnm 3 Kasım ama 26 günde olurum hep buraya olmadım dün kan testi yaptırdım 1.20 çıktı adetim gelmezse 10 gün sonra tekrar yaptircaz kaç gündür adet sancisi vuruodu ama olmadı şimdi sancim da yok belki geç dollenme dir seninkide bnmki de umudunu yitirmecanım0,16 15 16 17 18 19 20 21 24 te ilişki oldu.tutsa şimdiye kadar olurdu herhalde.inan dün bir ağladımhıçkıra hıçkıra
ve överler temiz.kasık ağrısından duramıyorum dr dr gezdim sorun yok.rahim duaverım kalınlaşmış.o da gebelik ya da adete yakında oluyormuş.adet yakın 4 kasım
of canım ya
![]()
keşke canım.kafam çok karıştı ama.18 inde ovl testi çift çizgi çıktı.dün de öyle gibiydi ve bugün akıntım oldu.acaba daha yeni mi yumurtluyorum?inşalla hamilesindir canımmm....C
Cnm bnm 3 Kasım ama 26 günde olurum hep buraya olmadım dün kan testi yaptırdım 1.20 çıktı adetim gelmezse 10 gün sonra tekrar yaptircaz kaç gündür adet sancisi vuruodu ama olmadı şimdi sancim da yok belki geç dollenme dir seninkide bnmki de umudunu yitirme