• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM 2014 güzel haberler aldığımız bir ay olsun

Nick .................................. BAT
@bukettimm ........................ 1 Kasım :nazar:
@justicelight ........................ 3 Kasım :nazar:
@nazenin13
......................... 4 Kasım :nazar:
@pinoss ................................ 4 Kasım :nazar:
@kimdedii …………….......…… 4 Kasım :nazar:
@kizancik ……………..........…. 5 Kasım :nazar:
@mine_burcu
...................... 6 Kasım :nazar:
@persa33 .............................. 6 Kasım :nazar:

@amanda29 ......................... 7 Kasım :nazar:
@_Duygu ............................. 8 Kasım :nazar:
@bitli_rapunzel ................... 9 Kasım :nazar:
@mercimeque
...................... 9 Kasım :nazar:
@tarim06 ........................... 10 Kasım :nazar:
@burcuu11
.............. .......... 10 Kasım :nazar:
@lel …………………….........…. 12 Kasım :nazar:
@Akasya ............................. 15 Kasım :nazar:
@yasy ………………..........….. 16 Kasım :nazar:
@@zeynepce90 .................. 18 Kasım :nazar:
@secido ………...........…..…… 21 Kasım :nazar:
@Ceycey61 ......................... 24 Kasım :nazar:
chickpeas chickpeas ......................... 24 Kasım :nazar:
hayallergercekolsa hayallergercekolsa .......... 26 Kasım :nazar:

heyecan artıyor kasım yaklaşıyor ;)

Benimde reglime 4 gün kaldı, ya belirtiler ne oluyor bilmiyorum ki ara ara kasığıma kramp gibi giriyor, göğüslerim büyüdü ama ağrı yok anlamadım yaa test yaptırmamak için zor tutyorum kendimi

Nick .................................. BAT
@bukettimm ........................... 1 Kasım :nazar:
@justicelight ........................... 3 Kasım :nazar:
@nazenin13
............................ 4 Kasım :nazar:
@pinoss ................................... 4 Kasım :nazar:
@kimdedii ……………..........…… 4 Kasım :nazar:
@kizancik …………….............…. 5 Kasım :nazar:
@mine_burcu
......................... 6 Kasım :nazar:
@persa33 ................................. 6 Kasım :nazar:

@amanda29 ............................ 7 Kasım :nazar:
@_Duygu ................................ 8 Kasım :nazar:
@bitli_rapunzel ...................... 9 Kasım :nazar:
@mercimeque
......................... 9 Kasım :nazar:
@[URL='http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/zeynep-hatun.630782/']zeynep hatun
[/URL]........................ 9 Kasım :nazar:
@tarim06 .............................. 10 Kasım :nazar:
@burcuu11
............................ 10 Kasım :nazar:
@lel ……………………............…. 12 Kasım :nazar:
@Akasya ................................ 15 Kasım :nazar:
@yasy ………………..............….. 16 Kasım :nazar:
zeynepce90 zeynepce90 ......................... 18 Kasım :nazar:
@secido ………...........…..…....… 21 Kasım :nazar:
@Ceycey61 ............................. 24 Kasım :nazar:
chickpeas chickpeas ............................. 24 Kasım :nazar:
hayallergercekolsa hayallergercekolsa ............... 26 Kasım :nazar:

Benimde bugün aşılama sonrası 8.günüm hiçbir belirti yok diyebilirim ara ara karnımın sızlamasını saymazsak...

@
Benimde bugün aşılama sonrası 8.günüm hiçbir belirti yok diyebilirim ara ara karnımın sızlamasını saymazsak...
Merhaba, bir şey sormak istiyorum size. Doktor bana da tüp bebek dedi bu ay ama istemedim ben. Aşılama da deneyebiliriz dedi. Özel hastaneye gidiyorum, ne kadara aşılama yapıldı size ve yapılırken ağrı istirat falan ver dimi doktor, 3 ünde regli olucam bende bugün test yaptırdım hamile değilim, kasımda aşılama yaptırabilirim. Bilgi verirseniz sevinirim. Hayırlısı olsun sizinde.

@

Merhaba, bir şey sormak istiyorum size. Doktor bana da tüp bebek dedi bu ay ama istemedim ben. Aşılama da deneyebiliriz dedi. Özel hastaneye gidiyorum, ne kadara aşılama yapıldı size ve yapılırken ağrı istirat falan ver dimi doktor, 3 ünde regli olucam bende bugün test yaptırdım hamile değilim, kasımda aşılama yaptırabilirim. Bilgi verirseniz sevinirim. Hayırlısı olsun sizinde.

Bu konuda en doğru bilgiyi yaptıracağın merkezden yada hastaneden alabilirsin...
Ortalama olarak 500-800TL arası aşılama kullanacağın ilaç dozuna bağlı olarak da 350-700 gibi de sanırım...
Aşılama yapılırken ağrı hissetmiyorsun normal muayene gibi düşün... Sadece aşılama günü dinlenmen yeterli...
Umarım yardımcı olabilmişimdir...

Bu konuda en doğru bilgiyi yaptıracağın merkezden yada hastaneden alabilirsin...
Ortalama olarak 500-800TL arası aşılama kullanacağın ilaç dozuna bağlı olarak da 350-700 gibi de sanırım...
Aşılama yapılırken ağrı hissetmiyorsun normal muayene gibi düşün... Sadece aşılama günü dinlenmen yeterli...
Umarım yardımcı olabilmişimdir...
Çok teşekkür ediyorum, bakalım detayları haftaya konuşacağız, doğal yolla olsun derken sebepsiz olmuyor hayırlısı hepimiz için.

Yumurtlama günlerim geçti ancak karnımın içinde su dolu bi top varmış gibi bası var. Bi de hala kasık ağrılarım devam ediyo. Sanki içeride bi avuç Çekirdek kabuğu varmış gibi batıyo ara ara.
Zaten sulugöz biriyim ama, Allah'ım şimdi bildiğin 3 kat fazla sulanıyorum. Herseye salya sümük..:KK43::KK61:pöff!

Kızlar az sonra doktora gitcem çalıştığım için iş çıkışlarında gidiyorum, inşallah kistim erimiştir de bir iki gün sonra çatlatma iğnesi vurulurum, yoksa bu ay da boş geçecek :KK43:

Kızlar az sonra doktora gitcem çalıştığım için iş çıkışlarında gidiyorum, inşallah kistim erimiştir de bir iki gün sonra çatlatma iğnesi vurulurum, yoksa bu ay da boş geçecek :KK43:
Geçmiş olsun canım, inşallah iyi sonuçlarla dönersin bize. Bu ay benim hayaller suya düştü. İnşallah sizinkiler bebişle sonuçlanır.

günün nezmn ki kan testi yalirsin cnm sonuç kaç cikti
canım0,16 15 16 17 18 19 20 21 24 te ilişki oldu.tutsa şimdiye kadar olurdu herhalde.inan dün bir ağladım:( hıçkıra hıçkıra:mad::mad::mad::mad: ve överler temiz.kasık ağrısından duramıyorum dr dr gezdim sorun yok.rahim duaverım kalınlaşmış.o da gebelik ya da adete yakında oluyormuş.adet yakın 4 kasım:( of canım ya :(

C
canım0,16 15 16 17 18 19 20 21 24 te ilişki oldu.tutsa şimdiye kadar olurdu herhalde.inan dün bir ağladım:KK43: hıçkıra hıçkıra:mad::mad::mad::mad: ve överler temiz.kasık ağrısından duramıyorum dr dr gezdim sorun yok.rahim duaverım kalınlaşmış.o da gebelik ya da adete yakında oluyormuş.adet yakın 4 kasım:KK43: of canım ya :KK43:
Cnm bnm 3 Kasım ama 26 günde olurum hep buraya olmadım dün kan testi yaptırdım 1.20 çıktı adetim gelmezse 10 gün sonra tekrar yaptircaz kaç gündür adet sancisi vuruodu ama olmadı şimdi sancim da yok belki geç dollenme dir seninkide bnmki de umudunu yitirme

C

Cnm bnm 3 Kasım ama 26 günde olurum hep buraya olmadım dün kan testi yaptırdım 1.20 çıktı adetim gelmezse 10 gün sonra tekrar yaptircaz kaç gündür adet sancisi vuruodu ama olmadı şimdi sancim da yok belki geç dollenme dir seninkide bnmki de umudunu yitirme
keşke canım.kafam çok karıştı ama.18 inde ovl testi çift çizgi çıktı.dün de öyle gibiydi ve bugün akıntım oldu.acaba daha yeni mi yumurtluyorum?inşalla hamilesindir canımmm....

Back