• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM 2014 güzel haberler aldığımız bir ay olsun

keşke canım.kafam çok karıştı ama.18 inde ovl testi çift çizgi çıktı.dün de öyle gibiydi ve bugün akıntım oldu.acaba daha yeni mi yumurtluyorum?inşalla hamilesindir canımmm....
CNM hissediyorum içimde değişik birseyler oluyor ins hamileyizdir ne diyim başka bebegin varmı bnm kızım 2 buçuk yaşında ve hergün dadesim nie gelmio diyo

C

Cnm bnm 3 Kasım ama 26 günde olurum hep buraya olmadım dün kan testi yaptırdım 1.20 çıktı adetim gelmezse 10 gün sonra tekrar yaptircaz kaç gündür adet sancisi vuruodu ama olmadı şimdi sancim da yok belki geç dollenme dir seninkide bnmki de umudunu yitirme
Benimde 3kasımdı bat bugün kan tahlili yaptırdım1.20 çıktı :(

Geçmiş olsun canım, inşallah iyi sonuçlarla dönersin bize. Bu ay benim hayaller suya düştü. İnşallah sizinkiler bebişle sonuçlanır.
Ah canım aklim karıştı ya benim catlama sorunum var kac aydir ugrasiyoruz ama doktor yumurtan catlamis dedi. Sevindik ama eve gelince aklima geldi acaba yumurtanin ultrasonda catladigi görülüyor mu yoksa bu ay ben yumurtlamadim mi :(

Ah canım aklim karıştı ya benim catlama sorunum var kac aydir ugrasiyoruz ama doktor yumurtan catlamis dedi. Sevindik ama eve gelince aklima geldi acaba yumurtanin ultrasonda catladigi görülüyor mu yoksa bu ay ben yumurtlamadim mi :KK43:
Görülüyor cnm bnm gorulmustu kist var patlamis dediler açıldı kendi doğum doktoruma gittim kist değilmiş yumurtam çatlama hatta acildiki lere inanamadim beni ameliyat yapcaklardi

Bende inanamadim canım bi anda kist yok yumurtan catlamis dedi. İnşallah catlamistir. Rabbim en kisa zamanda veriri bebislerimizi inşallah :KK46:

Inşallah cnm benm durumda çok karışık günüm geçiyo adet yok kanda yok sızı olmuşum ilaçta icemiyorum

E="bukettimm, post: 37566030, member: 622155"]CNM hissediyorum içimde değişik birseyler oluyor ins hamileyizdir ne diyim başka bebegin varmı bnm kızım 2 buçuk yaşında ve hergün dadesim nie gelmio diyo[/QUOTE]
Keske canim yok çocuğum yok 14 aylik evlym Allah bebeğine kardeş nasip etsin

E="bukettimm, post: 37566030, member: 622155"]CNM hissediyorum içimde değişik birseyler oluyor ins hamileyizdir ne diyim başka bebegin varmı bnm kızım 2 buçuk yaşında ve hergün dadesim nie gelmio diyo
Keske canim yok çocuğum yok 14 aylik evlym Allah bebeğine kardeş nasip etsin[/QUOTE]
Amin cnm amin inş troit bezlerine baktirdinmi bende üç aydır deniyodum dedim ne oluyo doktora gittim tsh horolleri yüksektir gebeliği bu etkiliyomus şimdi hergün bir ilaç içiyorum inş bu ay umutluyum

Ona gecen 2 ay önce baktirdim sorun yoktu.adet olmaya bekliyorum 3. günü gidip tekrar baktircam.:( Allah YARDIMCINIZ olsun.hayatimda hic pozitif sonuç alamayacakmisim gibi geliyor bana..acaba hamile olmak nazil bir şey?:(((

Böyle yapma cnm arkadasim iki yıldır bebek istiyodu hatta calisiyodu para biriktirmek için bu ay birde baktık hamile hemde 6haftalik allahtan umut kesilmez sende kesme

Olur cnm ya sıkma canini esin gittimi doktora bnmki de belirsizce duruo bekliom ne adet var ne hamilelik

Back