• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM 2014 güzel haberler aldığımız bir ay olsun

İnşallah canim..senin de inşallah kanda cikar

Var cnm 2 buçuk yaşında prensesim var cnm ben şimdi gebelki testine bidaha baktım belli belirsiz ikinci çizgi var bu nedemek
ay nşallah hamilesin canım.bir arkadaşın da öyle oldu hamileydi:)yaz buraya tamam mı?

Kızlar ovülasyon günüm geçmesine rağmen yumurta akı şeklinde akıntım var bu döllenmeye işaret olabilir mi?

A asyam15 canım hamilelik takvimi oluşturmuşsun... Hamile misin? Eğer öyle ise çok ama çok tebrik ederim...
Yalnız bu kadar erken nasıl öğrendin merak ettim doğrusu... Yoksa kaçırdığım bir durum mu var?

amanda29 hayır değilim sadece benim düşüncem..neden bukadar ilgilendinki buna bende bunu anlayamadım?İnsanlar hayal kuramazmı ? eğer hamileysem ilk burda paylaşacağım benden çok sen merak ediyorsun anladığım kadarıyla:)

amanda29 hayır değilim sadece benim düşüncem..neden bukadar ilgilendinki buna bende bunu anlayamadım?İnsanlar hayal kuramazmı ? eğer hamileysem ilk burda paylaşacağım benden çok sen merak ediyorsun anladığım kadarıyla:)

buarada bu imza çok hoşuma gitti faydali bilgiler veriyor evre evre tavsiyeederim.

A asyam15 3 haftalık yazınca merak uyandırdı tabi. biz burda hamile haberi duyunca seviniyoruz o yüzden sorduk, kötü bir niyet yok yani. inş. hayallerin gerçekleşir biz de mutluluğunu paylaşırız. hayırlısı olsun ;)

Neden böyle bir çıkış yaptın doğrusu anlamadım... Herhalde hormonlardan arkadaşım inşallah hamilesindir...
İlgimin sebebine gelince bebeğin tahmini doğum tarihi benim sat'a göre aynı o yüzden dikkatimi çekti... Yani tamamen aynı hayallere ortak olmamdan kaynaklanıyor... Beklentilerimizin hayırlısı ile gerçekleşmesini diliyorum...

naber kızlar bir gelişme var mı benimde çok gerginim her an regl olucam diye korkuyorum yaa :(

Back