• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM 2014 güzel haberler aldığımız bir ay olsun

Kötü derken ne kadar kötü ilacla düzelcek gibi degil mi bende o testi yaptrcam persmbe yada cuma bakalm nasl ckcak sonuc hemen ckıyormu sen nerde yaptrdın
canım ben devlette yaptırmama rağmen aynı gün internet sitesinde gördüm sonuçları.fsh hormonu 11 çıktı.8 den yukarsı yumurta rezervinde azalma var demekmiş.yanı yaşım 22 ama erken menepoz tehlikem varmış.tabi yıkıldım ağla ağla bir hal oldum.sonra beni bir başka doktora yönlendirdi tanıdıklar gittim doktor korkma dedi kalabilirsin dedi ultrasonda da takip yaptı bu ay yumurtam güzel gelişti ve çatladı tekrarlayacak testi ve eşimde bu ay yaptıracak.yani benim biraz hızlı hareket etmem lazım. :( ama bu seni korkutmasın bu az görülen bişey.

Nick .................................. BAT
@bukettimm ........................ 1 Kasım :nazar:
@nazenin13
......................... 4 Kasım :nazar:
@pinoss ............................... 4 Kasım :nazar:
@kimdedii ……………......…… 4 Kasım :nazar:
@kizancik …………….........…. 5 Kasım :nazar:
@mine_burcu
..................... 6 Kasım :nazar:
@persa33 ............................ 6 Kasım :nazar:

@amanda29 ....................... 7 Kasım :nazar:
@_Duygu ............................ 8 Kasım :nazar:
@bitli_rapunzel .................. 9 Kasım :nazar:
@mercimeque
..................... 9 Kasım :nazar:
@tarim06 .......................... 10 Kasım :nazar:
@burcuu11
.............. .......... 10 Kasım :nazar:
@lel ……………………........…. 12 Kasım :nazar:
@Akasya ............................ 15 Kasım :nazar:
@yasy ……………….........….. 16 Kasım :nazar:
@@zeynepce90 ................. 18 Kasım :nazar:
@secido ………...........……… 21 Kasım :nazar:
@Ceycey61 ........................ 24 Kasım :nazar:

canım ben devlette yaptırmama rağmen aynı gün internet sitesinde gördüm sonuçları.fsh hormonu 11 çıktı.8 den yukarsı yumurta rezervinde azalma var demekmiş.yanı yaşım 22 ama erken menepoz tehlikem varmış.tabi yıkıldım ağla ağla bir hal oldum.sonra beni bir başka doktora yönlendirdi tanıdıklar gittim doktor korkma dedi kalabilirsin dedi ultrasonda da takip yaptı bu ay yumurtam güzel gelişti ve çatladı tekrarlayacak testi ve eşimde bu ay yaptıracak.yani benim biraz hızlı hareket etmem lazım. :KK43: ama bu seni korkutmasın bu az görülen bişey.

daha yaşın küçükmüş bence moralini bozma arkadaşım. benim kuzenim 40 yaşında hamile kalma çalışmalarına başlamıştı, ona da doktorlar menopoza girebilirsin demişlerdi. sonra bi kızı oldu aradan uzun zaman geçmeden. inş. kısa zamanda sen de güzel haberler alırsın bizimle de paylaşırsın ;)

Benimde 3 kasım, heyecanla bekliyorm bakalım 2-3 gündr tuhaf belrtiler var ama hayal kırıklığna uğrmk istemiyrum artk 3 kasmı bekliycem, dilerim isteyen herkes hamile kalır bu ay

daha yaşın küçükmüş bence moralini bozma arkadaşım. benim kuzenim 40 yaşında hamile kalma çalışmalarına başlamıştı, ona da doktorlar menopoza girebilirsin demişlerdi. sonra bi kızı oldu aradan uzun zaman geçmeden. inş. kısa zamanda sen de güzel haberler alırsın bizimle de paylaşırsın :KK66:
İnşallah canım erken evlendim diye ailemle cok catismistim bu belki benim şansım diye düşünüyorum artık umarım sende bebeğini yakın zamanda kucaklarsin

canım ben devlette yaptırmama rağmen aynı gün internet sitesinde gördüm sonuçları.fsh hormonu 11 çıktı.8 den yukarsı yumurta rezervinde azalma var demekmiş.yanı yaşım 22 ama erken menepoz tehlikem varmış.tabi yıkıldım ağla ağla bir hal oldum.sonra beni bir başka doktora yönlendirdi tanıdıklar gittim doktor korkma dedi kalabilirsin dedi ultrasonda da takip yaptı bu ay yumurtam güzel gelişti ve çatladı tekrarlayacak testi ve eşimde bu ay yaptıracak.yani benim biraz hızlı hareket etmem lazım. :KK43: ama bu seni korkutmasın bu az görülen bişey.
Canım gittifim gğn hemen yaptırabilir miyim 3.gün gidicem bana 1 hafta sonra gel derse yandımm

@nazenin13
@mine_burcu

@amanda29 ....................... 7 Kasım :nazar:
A asyam15 ...........................7 Kasım :nazar:
@mercimeque
@burcuu11
@@zeynepce90 ................. 18 Kasım :nazar:

Son düzenleme:
geçen ay kandan test yaptırdım.hamile haberimi aldım ve cok sevındin.2 gün sonra degerler yükselmiş mi diye tekrar test yapıldıgında kimyasal gebelik oldugunu anladım.degerım düşmüştü.hamile değildim.inşallah bu ay olur.bakalım.2. denemem olacak

hadi bakalım hayırlı olsunnnn. ilgilenmicem dedikçe kendimi yine forumda buluyorum:KK47: 4 aydır deniyoruz. 25 yaşındayım. .çikolata kistlerim var ama yokmuş gibi davranıyorum:KK14: bana dua eder misinizzzz:oops: bat 4 kasım
aynen bende ya aynııııı.25 yaşındayım.çikolata kistim var ve bende yokmuş gibi yapıyorum :)

inşallah canım benim kasıklarım berbat:(sol bacağım tutuluyor.tansiyonum düşüyor.ama gebelik değil evde test yaptım:( he de 4 defa:(kasıklarım yumurtlamadan önce de vardı zaten:( umut yok :(yarın gidicem bakalım kasık fıtığı mı?

Hadi kasım banada gül 22 kasım tanısma yıldönümümüz ve nişan tarihimiz 24 kasım alakasız ama ögretmenler günü ve bat günüm :)))

Kızlaar yarın sabah hormon testi icin kadın hast randevu aldım adetimin 2.günü ben doktora hormon testi istiyorum dediginde yapar mı yoksa ne demeliym ? Bide eksiksiz lh fsh prolaktn hepsi olur dimi tek birini istemez hormon testi dedigimde

Merhaba kızlar inşallah kasim ayi ugurlu gelir hepimize 18 ay oldu bebis istiyorum olmadi olcak biliyorum allah hayirli bir zamanda vercek o arada bat 26 kasim hayırlısı olsun inşallah

@justicelight ....................... 3 Kasım :nazar:
@nazenin13
@mine_burcu

@amanda29 ........................ 7 Kasım :nazar:
@mercimeque
@burcuu11
@@zeynepce90 ................ 18 Kasım :nazar:
hayallergercekolsa hayallergercekolsa ........ 26 Kasım :nazar:

A asyam15 hayırlı olsun hamilesin galiba :) darısı başımıza inş. ;)

Back