Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar;
Benim tüp bebek sürecim sadece 1 yumurta oluşması sebebiyle ipatl edildi.
Ve aşılama yapıldı.
Eşiminde sperm azlığı morfolojiyle ilgili sıkıntısı vardır.Ama doktor sperm testinde sonra yıkama sonrası değerler için iyi olduğunu aktardı.
cumartesi günü aşılama oldum.
14 aralık test tarihim verildim.
o günden beri sürekli gazım varkasıkalrımda azda olsa ağrı var.normal mi acaba?

Merhabalar;
Benim tüp bebek sürecim sadece 1 yumurta oluşması sebebiyle ipatl edildi.
Ve aşılama yapıldı.
Eşiminde sperm azlığı morfolojiyle ilgili sıkıntısı vardır.Ama doktor sperm testinde sonra yıkama sonrası değerler için iyi olduğunu aktardı.
cumartesi günü aşılama oldum.
14 aralık test tarihim verildim.
o günden beri sürekli gazım varkasıkalrımda azda olsa ağrı var.normal mi acaba?
Hayrlı olsun aşılamanız, gaz hemen hemen herkesde oluyor endişelenmeyin, yrına azalır;)

ihtimalin çokaz olduğunu söyleniyor zaten.
ondan tüp deneyelim dedik ama o da kısmet olamadı mecbur buan döndük.
siz tüp mü aşılamayla mı devam edeceksiniz?
Tüp le devam edicez, bir kez aşılama yaptırdık, şans çok az, üstelik 5 yuurtam vardı yinede olmadı:( ümitlenmek kötü:(

Bugün 12. Gün benimde gelen giden yok şuana kadar ama adet ağrısı gibi hafif bir Ağrı var :110:

Bugün 12. Gün benimde gelen giden yok şuana kadar ama adet ağrısı gibi hafif bir Ağrı var :110:

oy ne güzel sona az kalmış senin.
inşh hamilesindir.
Daha önce okuduklarıma göre zate hamilelik belirtileri adet belirtileri hemen hemen aynı.
ben daha 2.günümdeyim :)

Ev
oy ne güzel sona az kalmış senin.
inşh hamilesindir.
Daha önce okuduklarıma göre zate hamilelik belirtileri adet belirtileri hemen hemen aynı.
ben daha 2.günümdeyim :)
evet nedense hiç 14.gün gelsin istemiyorum sanırım negatiflikten korkuyorum.seninde hayırlı olsun sonuç güzel olur inş.

Ev

evet nedense hiç 14.gün gelsin istemiyorum sanırım negatiflikten korkuyorum.seninde hayırlı olsun sonuç güzel olur inş.

Hepimiz korkuyoruz ya sadece sen değil.o_O
ama inşh hamilesindir.
yarın 13.dimi ne kalmış ki şunun şurasında muhtelemen şuan annesin :KK76:

Back