- 4 Ağustos 2011
- 2.298
- 1.994
- 208
benim bugun 14. gunum bakalim sali gunu gidicem :)Ben dayanamadım yaptim 10. Günde tabi negatif cikti zaten biliyordum cikmayacagini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bugun 14. gunum bakalim sali gunu gidicem :)Ben dayanamadım yaptim 10. Günde tabi negatif cikti zaten biliyordum cikmayacagini
17 kasim da oldum sali gunu gidicem tahlile :)
benim yumurtam 16 kasimda catladi ama :)yarın kırmızılar gelmezse sevinmeye başla :) her çatlatma iğnesinden sonra 14. gün adet olunur :)
Çatlatma iğnesini vurduktan sonra ki 14. Gün hamile değilseniz kurmuzılar geliyor:) benim öyle oldu, @ nesli cipim hamile inşallah şu durumda:)yarın kırmızılar gelmezse sevinmeye başla :) her çatlatma iğnesinden sonra 14. gün adet olunur :)
Hayrlı olsun aşılamanız, gaz hemen hemen herkesde oluyor endişelenmeyin, yrına azalırMerhabalar;
Benim tüp bebek sürecim sadece 1 yumurta oluşması sebebiyle ipatl edildi.
Ve aşılama yapıldı.
Eşiminde sperm azlığı morfolojiyle ilgili sıkıntısı vardır.Ama doktor sperm testinde sonra yıkama sonrası değerler için iyi olduğunu aktardı.
cumartesi günü aşılama oldum.
14 aralık test tarihim verildim.
o günden beri sürekli gazım varkasıkalrımda azda olsa ağrı var.normal mi acaba?
Hayrlı olsun aşılamanız, gaz hemen hemen herkesde oluyor endişelenmeyin, yrına azalır![]()
İnşallah güzel şeyler oluyordur, benimki tutmadıÇok teşekkür ederim.
Çok merak ediyorum içerde neler oluyor diye![]()
İnşallah güzel şeyler oluyordur, benimki tutmadıinşallah sen güzel haberler alırsun:)
Tüp le devam edicez, bir kez aşılama yaptırdık, şans çok az, üstelik 5 yuurtam vardı yinede olmadıihtimalin çokaz olduğunu söyleniyor zaten.
ondan tüp deneyelim dedik ama o da kısmet olamadı mecbur buan döndük.
siz tüp mü aşılamayla mı devam edeceksiniz?
Tüp le devam edicez, bir kez aşılama yaptırdık, şans çok az, üstelik 5 yuurtam vardı yinede olmadıümitlenmek kötü
![]()
Aaa sakın...olumlu düşün, hiç belli olmaz, inşallah tutar da tüple falan uğraşmazsınoff yaa ben hiç ümitlenmeyim o zaman bir yumurtayla neden aşılama yaptım ki ben![]()
Bakalım neler olcak hakkımızda hayırlısı inşh.Aaa sakın...olumlu düşün, hiç belli olmaz, inşallah tutar da tüple falan uğraşmazsın![]()
Bugün 12. Gün benimde gelen giden yok şuana kadar ama adet ağrısı gibi hafif bir Ağrı var![]()
evet nedense hiç 14.gün gelsin istemiyorum sanırım negatiflikten korkuyorum.seninde hayırlı olsun sonuç güzel olur inş.oy ne güzel sona az kalmış senin.
inşh hamilesindir.
Daha önce okuduklarıma göre zate hamilelik belirtileri adet belirtileri hemen hemen aynı.
ben daha 2.günümdeyim :)
Ev
evet nedense hiç 14.gün gelsin istemiyorum sanırım negatiflikten korkuyorum.seninde hayırlı olsun sonuç güzel olur inş.
Evet yarın 13 ama içimden bi ses olumsuz diyo neden bilmiyorum öle olmaz inşallahHepimiz korkuyoruz ya sadece sen değil.
ama inşh hamilesindir.
yarın 13.dimi ne kalmış ki şunun şurasında muhtelemen şuan annesin![]()
Evet yarın 13 ama içimden bi ses olumsuz diyo neden bilmiyorum öle olmaz inşallah
sen eminmisin ?Çatlatma iğnesini vurduktan sonra ki 14. Gün hamile değilseniz kurmuzılar geliyor:) benim öyle oldu, @ nesli cipim hamile inşallah şu durumda:)