Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar;
Benim tüp bebek sürecim sadece 1 yumurta oluşması sebebiyle ipatl edildi.
Ve aşılama yapıldı.
Eşiminde sperm azlığı morfolojiyle ilgili sıkıntısı vardır.Ama doktor sperm testinde sonra yıkama sonrası değerler için iyi olduğunu aktardı.
cumartesi günü aşılama oldum.
14 aralık test tarihim verildim.
o günden beri sürekli gazım varkasıkalrımda azda olsa ağrı var.normal mi acaba?
gaz sıkıntısı ilk zamanlar çok fazla oluyor ama sonra hafifliyor canım :) ben ilk zamanlar resmen gazman gibiydim :)

gaz sıkıntısı ilk zamanlar çok fazla oluyor ama sonra hafifliyor canım :) ben ilk zamanlar resmen gazman gibiydim :)
Canim benim 13. Günüm ve 2 gündür felaket gaz sancim var ben ilk gebeligimdede cok gaz olmustu ögrenmeye az kala @nesllii ayy tuttumu sence bizim bebisleerr ya aslinda ben pek kafayada takmiyorum nasip iste inan su birgün kaldiya onun heyecani sardi ikimizde uzun süredir bekliyoruz insallah ikiz müjdeleriyle 2015 gireriz tabi hergün burdaki herkezi icimden gecirerek dualar ediyorum insallah olur tutarda mutlu oluruzz sizleri seviyorum kizlaaarrrr

Canim benim 13. Günüm ve 2 gündür felaket gaz sancim var ben ilk gebeligimdede cok gaz olmustu ögrenmeye az kala @nesllii ayy tuttumu sence bizim bebisleerr ya aslinda ben pek kafayada takmiyorum nasip iste inan su birgün kaldiya onun heyecani sardi ikimizde uzun süredir bekliyoruz insallah ikiz müjdeleriyle 2015 gireriz tabi hergün burdaki herkezi icimden gecirerek dualar ediyorum insallah olur tutarda mutlu oluruzz sizleri seviyorum kizlaaarrrr
Irmakumut Irmakumut heycanim tava da bugunde gelen olmazsa yarin tahlile gidicem bakalim ne cikicak :) cokta korkuyorum asli da :)

bugün 14. günü olan 2 tane annecik adayı vaar:)) kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz ... :KK46:
ilk güzel haber benden canım:anneadayı: allahıma bin şükür hamileyiiiiiiiiiiiim sonuçum 137 çarşamba tekrar yaptırcam:nazar: rabbim herkeze yaşatsın bu mutluluğu kızımın duaları kabul oldu kardeşini hayırlısıyla rabbim kucağına almamızıda nasip eder inşallah

ilk güzel haber benden canım:anneadayı: allahıma bin şükür hamileyiiiiiiiiiiiim sonuçum 137 çarşamba tekrar yaptırcam:nazar: rabbim herkeze yaşatsın bu mutluluğu kızımın duaları kabul oldu kardeşini hayırlısıyla rabbim kucağına almamızıda nasip eder inşallah​
cok sevindim cnm hayirlosi olsun rabbim bizede mujedeli haber vermeyi nasip etsin ;) bugun kacinci gunun senin :)

Irmakumut Irmakumut heycanim tava da bugunde gelen olmazsa yarin tahlile gidicem bakalim ne cikicak :) cokta korkuyorum asli da :)​
Ayy insallah hamilesindir caniimm test yapmadin mi evde?

ilk güzel haber benden canım:anneadayı: allahıma bin şükür hamileyiiiiiiiiiiiim sonuçum 137 çarşamba tekrar yaptırcam:nazar: rabbim herkeze yaşatsın bu mutluluğu kızımın duaları kabul oldu kardeşini hayırlısıyla rabbim kucağına almamızıda nasip eder inşallah​
Tebrik ederrimm super bir haber darisi bize insallah Allah bebeginizi size bagislasinn..

• Beğen
Reactions: nea
Kiizzzlarrr acil yardimmmm
Ben 10. Gün test yapmistim ve 5 dk bekledim negatif die cöpe attim bugünde wc cöpünü bosaltirken bi baktim 2. Cizgiyi silik gördüm yaaaa yardim edin aradan 2 gün gecti belki bidaha gidip baksaydim acaba görecwkmiydim zaten cikmaz diye attim bidaha da bakmadim bugünde görnce sok oldummm yardim ediiiiinnnnn sizce yanilticimidirr?????

Irmakumut Irmakumut heycanim tava da bugunde gelen olmazsa yarin tahlile gidicem bakalim ne cikicak :) cokta korkuyorum asli da :)​
Ayy insallah hamilesindir caniimm test yapmadin mi evde?​
bende idrar tahlili sonuc vermiyorki ben 6 haftalik hamileydim yaptim cikmamisti :)

Ben 10. Gün test yapmistim ve 5 dk bekledim negatif die cöpe attim bugünde wc cöpünü bosaltirken bi baktim 2. Cizgiyi silik gördüm yaaaa yardim edin aradan 2 gün gecti belki bidaha gidip baksaydim acaba görecwkmiydim zaten cikmaz diye attim bidaha da bakmadim bugünde görnce sok oldummm yardim ediiiiinnnnn sizce yanilticimidirr?????​
canim testte yazarlar aslinda ilk 5 dk sonuc cikar ondan sonrasina itibar etmeyinde ama bugun tekrardan yap bakalim

Ben 10. Gün test yapmistim ve 5 dk bekledim negatif die cöpe attim bugünde wc cöpünü bosaltirken bi baktim 2. Cizgiyi silik gördüm yaaaa yardim edin aradan 2 gün gecti belki bidaha gidip baksaydim acaba görecwkmiydim zaten cikmaz diye attim bidaha da bakmadim bugünde görnce sok oldummm yardim ediiiiinnnnn sizce yanilticimidirr?????​
canim testte yazarlar aslinda ilk 5 dk sonuc cikar ondan sonrasina itibar etmeyinde ama bugun tekrardan yap bakalim​
Benimde takildigim sey zaten hamile olsam bile pozitif cikmaz simdi diye yaptim esim israr ettigi icin, baktim negatif ve attim cöpe birdahada hic bakmadim.. yani ben bide daha önceki testlerde bile saklardim arada gider bakardim hic böyle bisey olmamisti hep tek cizgi olurdu cok heyecan yaptim ya umarim sevincim bosa cikmaz çikarsada nasip herseyin hayirlisi..

kizlar ya benim sancim cok fazla gazli yiycek iccek yememye gayret gosteriyorum ama kasiklarima vuruyo agrisi korkuyorum kasiklarim.agrincada neyapabiliri. ben bana bi care soyleyin ya:(((

kizlar ya benim sancim cok fazla gazli yiycek iccek yememye gayret gosteriyorum ama kasiklarima vuruyo agrisi korkuyorum kasiklarim.agrincada neyapabiliri. ben bana bi care soyleyin ya:KK43:((​
valla ilil su koy su torbaaina bana o iyi geliyor :)

kizlar ya benim sancim cok fazla gazli yiycek iccek yememye gayret gosteriyorum ama kasiklarima vuruyo agrisi korkuyorum kasiklarim.agrincada neyapabiliri. ben bana bi care soyleyin ya:KK43:((​
valla ilil su koy su torbaaina bana o iyi geliyor :)​
cnm hamilelikte ilik su konulmaz die biliorum ben 4 haftalik hamileyim ve benmkisi gaz sancisi :(

Simdi testi tekrarldim ve cift cizgi cikti ama kantesti yapmadanda sevinemiyorumm​
idrarda ciktiysa vardir ins cnm hadi guzel haberler alalim bundan sonra ins:)

Simdi testi tekrarldim ve cift cizgi cikti ama kantesti yapmadanda sevinemiyorumm​
idrarda ciktiysa vardir ins cnm hadi guzel haberler alalim bundan sonra ins:)​
Amiiin insallah canim uzun bir 4 yildir bekliyoruz sanki suan rüyadayim ama hala adet olacak gibiyim sendede olmustu demi agri bana biraz gidisattan bahsedebilirmisn :)

Back