Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Simdi testi tekrarldim ve cift cizgi cikti ama kantesti yapmadanda sevinemiyorumm​
hadi canim hayirlisi olsu. :) belkide vaedir ya kanda ne zaman baktiricaksin :)

Kızlar aşılamadan sonra progesteron kullanan var mı​
ben kullandim

Simdi testi tekrarldim ve cift cizgi cikti ama kantesti yapmadanda sevinemiyorumm​
hadi canim hayirlisi olsu. :) belkide vaedir ya kanda ne zaman baktiricaksin :)​
Doktoru aradik gebelik olmasa testte cikmaz dedi belki bu aksama yada yarina randevu sıkıstırmaya calisacaklar burda istedigin gibi gidip yaptiramiyorsun test beklemedeyim senin kanama gelmedi degilmi gelmediyse kesin sen hamilesindir ögrenirsem hemen yazarim olumlu yada olumsuz diye sende yaptir biran önce canim

idrarda ciktiysa vardir ins cnm hadi guzel haberler alalim bundan sonra ins:)​
Amiiin insallah canim uzun bir 4 yildir bekliyoruz sanki suan rüyadayim ama hala adet olacak gibiyim sendede olmustu demi agri bana biraz gidisattan bahsedebilirmisn :)​
cnm bizde 2 senedir istiyoduk ilk asilamam tutmamisti 2. asilamam tuttu cok sukur rabbime benim hastalancakmisim gibi agrilarim vardi bide adet olcagim zaman bnm cok sitma tutuyodu cok usuyodum belirtilerim ayniydi ben hic beklemiyodum sonucu alinca ellerim ayaklarim titremeye basladi cok guzel duygu rabbim herkese nasip etsin ben carsamba gtcem ins dktora kese gorcez dualarinizi eksik etmeyin ins:)

hadi canim hayirlisi olsu. :) belkide vaedir ya kanda ne zaman baktiricaksin :)​
Doktoru aradik gebelik olmasa testte cikmaz dedi belki bu aksama yada yarina randevu sıkıstırmaya calisacaklar burda istedigin gibi gidip yaptiramiyorsun test beklemedeyim senin kanama gelmedi degilmi gelmediyse kesin sen hamilesindir ögrenirsem hemen yazarim olumlu yada olumsuz diye sende yaptir biran önce canim​
yok canim ya gelmedi henuz doktorumu aradim Perşembe gunu git garanti olsun dedi :)

Amiiin insallah canim uzun bir 4 yildir bekliyoruz sanki suan rüyadayim ama hala adet olacak gibiyim sendede olmustu demi agri bana biraz gidisattan bahsedebilirmisn :)​
cnm bizde 2 senedir istiyoduk ilk asilamam tutmamisti 2. asilamam tuttu cok sukur rabbime benim hastalancakmisim gibi agrilarim vardi bide adet olcagim zaman bnm cok sitma tutuyodu cok usuyodum belirtilerim ayniydi ben hic beklemiyodum sonucu alinca ellerim ayaklarim titremeye basladi cok guzel duygu rabbim herkese nasip etsin ben carsamba gtcem ins dktora kese gorcez dualarinizi eksik etmeyin ins:)​
Benimde 10. Günden itibaren agrim basladi bende ayni senin gibi üsürdüm yine üsüyorum ayaklarim buz kesiliyor ama anladigim kadariyla normal agri bunlar ben hep dua ediyorum sizlerde bana dua edin Rabbim bu nesemizi mutlulukla sonuclandirsin insallah

Doktoru aradik gebelik olmasa testte cikmaz dedi belki bu aksama yada yarina randevu sıkıstırmaya calisacaklar burda istedigin gibi gidip yaptiramiyorsun test beklemedeyim senin kanama gelmedi degilmi gelmediyse kesin sen hamilesindir ögrenirsem hemen yazarim olumlu yada olumsuz diye sende yaptir biran önce canim​
yok canim ya gelmedi henuz doktorumu aradim Perşembe gunu git garanti olsun dedi :)​
Doktor yeni döndü bize kan testide idrarda ayni bir farki yok dedi suan hamile görünüyorsunuz ama carsamba tekrarlayin testi yine pozitif se 2 hafta sonra ultrason icin gelin dedi ya suan beklemek öyle zorki ne sevinebiliyorum nede üzülebiliyorum hem hamile hem degilim 2 gün sonra belli olacak banada dua et canim kimsenin umudu yarim kalmasin insallah sen bi saglik ocagina gidip test yaptirsana bitanemm niye bekliyorsunn

cnm bizde 2 senedir istiyoduk ilk asilamam tutmamisti 2. asilamam tuttu cok sukur rabbime benim hastalancakmisim gibi agrilarim vardi bide adet olcagim zaman bnm cok sitma tutuyodu cok usuyodum belirtilerim ayniydi ben hic beklemiyodum sonucu alinca ellerim ayaklarim titremeye basladi cok guzel duygu rabbim herkese nasip etsin ben carsamba gtcem ins dktora kese gorcez dualarinizi eksik etmeyin ins:)​
Benimde 10. Günden itibaren agrim basladi bende ayni senin gibi üsürdüm yine üsüyorum ayaklarim buz kesiliyor ama anladigim kadariyla normal agri bunlar ben hep dua ediyorum sizlerde bana dua edin Rabbim bu nesemizi mutlulukla sonuclandirsin insallah​
inss hamilesin cnm ya bence tedirgin olma doktorunda solemis insss yavrularimizi saglikla sihatle hayrlisiyla kucakalrimiza aliriz :)

Benimde 10. Günden itibaren agrim basladi bende ayni senin gibi üsürdüm yine üsüyorum ayaklarim buz kesiliyor ama anladigim kadariyla normal agri bunlar ben hep dua ediyorum sizlerde bana dua edin Rabbim bu nesemizi mutlulukla sonuclandirsin insallah​
inss hamilesin cnm ya bence tedirgin olma doktorunda solemis insss yavrularimizi saglikla sihatle hayrlisiyla kucakalrimiza aliriz :)​
Amiiiiin insallahhhh ya ben unuttum sen kan testindemi idrar testindemi ögrenmistin ve kacinci günde ögrendinnn

nesli ile ırmakumut arkadaşlarımız hadi bakalım hayırlısı
güzel haberlerinizi bekliyoruz
ırmakumutcum idrar testini yapan senmisin
artık 13-14-15 günler oldugu için idrarda çıkan sonuç doğrudur
bu zamana kadar adet olmadınız ikinize ümitli bakıyorum
allahım hepinizin yüzünü güldürsün canlarım
rabbim bizi mutlu etti hepinizide mutlu etsin

Kızlar aşılamadan sonra progesteron kullanan var mı
ben kullandim
ben kullandım aşılamanın 2. gününde başladım 2 sabah 2 ögle 2 akşam agız yoluyla kullandım
2 hafta boyunca
şimdide günde 3 e düşürdü ama rahime koy dedi 1 sabah 1öğle 1 akşam kullanıyorum
bana doktor dediki rahme bırakmazda içersen kusma yapar dedi
progestan 100mg tan

Kızlar aşılamadan sonra progesteron kullanan var mı​
ben kullandim​
Kaç gün kullandın adet gecikmesi yaptımı acaba

kizlar ya benim sancim cok fazla gazli yiycek iccek yememye gayret gosteriyorum ama kasiklarima vuruyo agrisi korkuyorum kasiklarim.agrincada neyapabiliri. ben bana bi care soyleyin ya:KK43:((
bendede geçenlerde olmuştu çok rahatsızlık verdi
o hazımsızlıktan oluyor
az az sık sık yemek gerekiyor
şimdi gaviskon şurup kullanıyorum ve rahatım canım
her yemekten sonra 1 çay kaşıgını doldurmadan içiyorum
bir de yatarken içiyorum iyi geldi
gaviskonu hamileler rahatlıkla kullanabilir
eczanede 200 mg gaviskon 5 lira eşine hemen aldır kullan

kızlar alıntıları cevapla kısmına basarak yapınız
kimin ne yazdıgını anlamıyoruz

nesli ile ırmakumut arkadaşlarımız hadi bakalım hayırlısı
güzel haberlerinizi bekliyoruz
ırmakumutcum idrar testini yapan senmisin
artık 13-14-15 günler oldugu için idrarda çıkan sonuç doğrudur
bu zamana kadar adet olmadınız ikinize ümitli bakıyorum
allahım hepinizin yüzünü güldürsün canlarım
rabbim bizi mutlu etti hepinizide mutlu etsin​
Amiiin evet canimm maceram 10. Günü yaptigim testi atarken ikinci cizgiyi görmemle basladi ve bugün ikinciyi daha belirgin gördüm ama carsamba tekrarlamaliyim testi bencede nesli de hamile insallah heep mutlu oluruz bebislerle

ben kullandım aşılamanın 2. gününde başladım 2 sabah 2 ögle 2 akşam agız yoluyla kullandım
2 hafta boyunca
şimdide günde 3 e düşürdü ama rahime koy dedi 1 sabah 1öğle 1 akşam kullanıyorum
progestan 100mg tan​
Anladım teşekkürler senin sonuç pozitif sanırım hayırlı olsun benimde 13.gün hala olmadım.acaba progesteron dan mı gecikiyor dedim de.

2 hafta boyunca
progestan 100mg tan​
Anladım teşekkürler senin sonuç pozitif sanırım hayırlı olsun benimde 13.gün hala olmadım.acaba progesteron dan mı gecikiyor dedim de.​
Canım, ben progesteron kullanırken regl oldum, hiç etkisi yok, gönlünü ferah tut:)

2 hafta boyunca
progestan 100mg tan​
Anladım teşekkürler senin sonuç pozitif sanırım hayırlı olsun benimde 13.gün hala olmadım.acaba progesteron dan mı gecikiyor dedim de.​
Canım, ben progesteron kullanırken regl oldum, hiç etkisi yok, gönlünü ferah tut:)​
Boşuna umutlanmak istemiyorum.normalde adet geciktirici ilaçlarda progesteron içeriyor çünkü aklıma takıldı :)

Back