Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılama deneyen arkadaşlara
aşlamadan sonnraki 12. ve 14. günü rahatlıkla kanamasız geçirirseniz muhtemelen vardır
idrar testini 11. günden öncede denemeyin
yanıltıyor

Neslinin bence bugun idrar testi yap.. Bütün gün için içini yemesin .. Bana da tuttu gibi geliyor . Hadi inşallah:)
idrar testi mi erken degil mi ki acaba hem bende idrar teati gebe kaldigim zamanda 6 haftalik hamileydim kanda cikmisti idrarda cikmamisti sonra7 haftada kurtaj oldum ben dusuk oldu

cnm benim asilamamin 8.gunu cok az damla kadar gelmisti kan doktor hastalaniyo olabilirsin dedi ama yerlesme kanamasiymis insss hayrlisiyla tutmusturr bebisin seninledir bizlerede mujdeli haberi ver inss:)
bilmiyorum ki bak hala daha hic bisi gelmedi esimde uzan dinlen dio tepemde belki dun cok gezindin ev icinde ondan dior oldu herseyde bir panik havasi ikide birde varmi gelen giden diye soruyor :)

Kızlar herkese günaydın şimdi özellikle hamile olan arkadaşlarıma soruyorum yerleşme kanaması yaşadınız mı ? ben dün gece lavaboya girdim ve tuvalet kağıdıyla silerken çok acık pembemsi bişi geldi eşime dedim adet olucam ben büyük ihtimalle dedim ama sabah kaltım lavaboya gittim bi kaç sefer hiç bişi yok acaba yerleşme kanaması olabilir mi ? Fikri olan var mı ?
aramızda ayıbı yoktur diye soruyorum
ilişkiye girmediniz demi biz aşılamadan sonra 3 gün üst üste yaptık ondan sonrada tahlilde belli olana kadar yapmadık
zaten hamile oluncada doktor 2 ay boyunca yasakladı

canım ben 3 kere hamileliği yaşayan bir bayan olarak hiç yerlerme kanaması yaşamadım
yerleşme genelde aşılamanın 5 ve 6 gününde olur ama inşallah herşey yolunda gider
yinede allahtan ümit kesilmez
Canim bende yasadigim gebelikte yerlesme kanamasi yasamadim ama 2. Aydan itibaren hep kanamam olmustu zaten kaybetmistim kürtaj oldum :(

Çok hayal kırıklığı yaşadığım için 5 senede artık beklemedeyim :)
Canim surdanda anlayabilirsin adet olmadan önce neler yasiyorsun bel agrisi karin agrisi gibi eger ayni seyleri yasiyorsan adet olacak olabilirsin ama onlardan farkli ise hamilesindir bence yarin git saglik ocaginda kan testi yaptir hersey gönlünce olsun canim

aşılama deneyen arkadaşlara
aşlamadan sonnraki 12. ve 14. günü rahatlıkla kanamasız geçirirseniz muhtemelen vardır
idrar testini 11. günden öncede denemeyin
yanıltıyor
Ben dayanamadım yaptim 10. Günde tabi negatif cikti zaten biliyordum cikmayacagini

İçini Ferah tut olurmu öyle şey ben 5 yıllık evliyim ve bende 17 kasımda aşılama oldum bunun haricinde 3 tanede düşüğüm oldu olmaz diye bişi yok beynini özgür bırak negatif düşünceleri sil aklından ve rabbime dua et :)

İnşallah hepimiz için dua ediceğim Yüce rabbim dualarımızı kabul eder İnşallah :)

ilişkiye girmediniz demi biz aşılamadan sonra 3 gün üst üste yaptık ondan sonrada tahlilde belli olana kadar yapmadık

bnm 26 kasımda aşılama oldum. o gün yapmayın dedi doktor. sonraki 3 gün üst üste dedi.. 28 29 30 üç gün üst üste oldu ama sonrasında adet olana kadar da gün aşırı dedi valla artık insanın içinden gelmio yapmak :KK48:
göğüs ağrım var çok şişkinlik bide kasık ağrım ayroca zamanda geçmiyor ne zaman test yapıcam bilmıyorum :/

y
yok malesef biz asilamadan sonra hemen beraber olmadik 4 5 gun sonra oldu :)

Canim surdanda anlayabilirsin adet olmadan önce neler yasiyorsun bel agrisi karin agrisi gibi eger ayni seyleri yasiyorsan adet olacak olabilirsin ama onlardan farkli ise hamilesindir bence yarin git saglik ocaginda kan testi yaptir hersey gönlünce olsun canim
adwt olacagum zaman bel agrim olur ondan sonra kasiklarim acir suansa sag kasigimda biraz agrim var acima gibi agrida degil sali gunu gidicem p.teiyide beklicem :)

kızlar ben gonal f 75 ml 8 gün vuruldum. 19 mm ikş tane sağ ve solda yum oldu. sol tıkalı bu arada :/ adetin 3. günü e2 42 idi.
adetin 6. günü 82
adetin 11. günü 552..
300 üstü olması çok iyi dedi doktorum.
25 kasım saat 11:00 de ça iğnem oldu.
2 kasım 18:00 da aşılamam oldu.
spermlerde sıkıntı yoktu ama spermleri ayıklayan bayan %100 hareketlendırıp 54 mlyon sperm verdik dedi. inş tutar ben çok heyecanlıyım :anneadayı:
sizin nasıldı e2 felan

adwt olacagum zaman bel agrim olur ondan sonra kasiklarim acir suansa sag kasigimda biraz agrim var acima gibi agrida degil sali gunu gidicem p.teiyide beklicem :)
kaçıncı günü test yapptın mı canm okuyamadım geçmişi :/

Back