Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
idrar testi mi erken degil mi ki acaba hem bende idrar teati gebe kaldigim zamanda 6 haftalik hamileydim kanda cikmisti idrarda cikmamisti sonra7 haftada kurtaj oldum ben dusuk olduNeslinin bence bugun idrar testi yap.. Bütün gün için içini yemesin .. Bana da tuttu gibi geliyor . Hadi inşallah:)
bilmiyorum ki bak hala daha hic bisi gelmedi esimde uzan dinlen dio tepemde belki dun cok gezindin ev icinde ondan dior oldu herseyde bir panik havasi ikide birde varmi gelen giden diye soruyor :)cnm benim asilamamin 8.gunu cok az damla kadar gelmisti kan doktor hastalaniyo olabilirsin dedi ama yerlesme kanamasiymis insss hayrlisiyla tutmusturr bebisin seninledir bizlerede mujdeli haberi ver inss:)
ne biliyim ya hala hic bisi yok ne gelen ne gidenErtesi gün bişey yok, benim pembeden sonra kahverengi lekeler geldi, sonra kırmızıla, korkms canım:)
İiii dayandın nesli valla ben regl olmasam çoktan yaptırmıştım testi ama bence srn hamişsin:) bak gör:)ne biliyim ya hala hic bisi yok ne gelen ne giden![]()
Çok hayal kırıklığı yaşadığım için 5 senede artık beklemedeyim :)İiii dayandın nesli valla ben regl olmasam çoktan yaptırmıştım testi ama bence srn hamişsin:) bak gör:)
aramızda ayıbı yoktur diye soruyorumKızlar herkese günaydın şimdi özellikle hamile olan arkadaşlarıma soruyorum yerleşme kanaması yaşadınız mı ? ben dün gece lavaboya girdim ve tuvalet kağıdıyla silerken çok acık pembemsi bişi geldi eşime dedim adet olucam ben büyük ihtimalle dedim ama sabah kaltım lavaboya gittim bi kaç sefer hiç bişi yok acaba yerleşme kanaması olabilir mi ? Fikri olan var mı ?
Canim bende yasadigim gebelikte yerlesme kanamasi yasamadim ama 2. Aydan itibaren hep kanamam olmustu zaten kaybetmistim kürtaj oldumcanım ben 3 kere hamileliği yaşayan bir bayan olarak hiç yerlerme kanaması yaşamadım
yerleşme genelde aşılamanın 5 ve 6 gününde olur ama inşallah herşey yolunda gider
yinede allahtan ümit kesilmez
Canim surdanda anlayabilirsin adet olmadan önce neler yasiyorsun bel agrisi karin agrisi gibi eger ayni seyleri yasiyorsan adet olacak olabilirsin ama onlardan farkli ise hamilesindir bence yarin git saglik ocaginda kan testi yaptir hersey gönlünce olsun canimÇok hayal kırıklığı yaşadığım için 5 senede artık beklemedeyim :)
Ben dayanamadım yaptim 10. Günde tabi negatif cikti zaten biliyordum cikmayacaginiaşılama deneyen arkadaşlara
aşlamadan sonnraki 12. ve 14. günü rahatlıkla kanamasız geçirirseniz muhtemelen vardır
idrar testini 11. günden öncede denemeyin
yanıltıyor
İçini Ferah tut olurmu öyle şey ben 5 yıllık evliyim ve bende 17 kasımda aşılama oldum bunun haricinde 3 tanede düşüğüm oldu olmaz diye bişi yok beynini özgür bırak negatif düşünceleri sil aklından ve rabbime dua et :)
cnm 26 kasımda oldummm... şuan göğüs ve kasık ağrım var :/Berna ne zaman oldu aşılamayı ?
aramızda ayıbı yoktur diye soruyorum
ilişkiye girmediniz demi biz aşılamadan sonra 3 gün üst üste yaptık ondan sonrada tahlilde belli olana kadar yapmadık
zaten hamile oluncada doktor 2 ay boyunca yasakladı
yok malesef biz asilamadan sonra hemen beraber olmadik 4 5 gun sonra oldu :)aramızda ayıbı yoktur diye soruyorum
ilişkiye girmediniz demi biz aşılamadan sonra 3 gün üst üste yaptık ondan sonrada tahlilde belli olana kadar yapmadık
zaten hamile oluncada doktor 2 ay boyunca yasakladı
adwt olacagum zaman bel agrim olur ondan sonra kasiklarim acir suansa sag kasigimda biraz agrim var acima gibi agrida degil sali gunu gidicem p.teiyide beklicem :)Canim surdanda anlayabilirsin adet olmadan önce neler yasiyorsun bel agrisi karin agrisi gibi eger ayni seyleri yasiyorsan adet olacak olabilirsin ama onlardan farkli ise hamilesindir bence yarin git saglik ocaginda kan testi yaptir hersey gönlünce olsun canim
kaçıncı günü test yapptın mı canm okuyamadım geçmişi :/adwt olacagum zaman bel agrim olur ondan sonra kasiklarim acir suansa sag kasigimda biraz agrim var acima gibi agrida degil sali gunu gidicem p.teiyide beklicem :)
aminnn canim :)İnşallah hepimiz için dua ediceğim Yüce rabbim dualarımızı kabul eder İnşallah :)
hayirlisi olsun canim insallah tutar :)cnm 26 kasımda oldummm... şuan göğüs ve kasık ağrım var :/
kaçıncı günü test yapptın mı canm okuyamadım geçmişi :/