Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
öyle oluyor malesef tatlım, içini ferah tut, olacağı varsa oluyor zaten...inşallah güze haberlerini bekliyorum:)
İnşallah canım :) pazar günününü de atlatırsam rahatım :) doktorum progestan bittikten sonra 3-4 gün içinde hastalanmazsan müjdeli haberi alırız dedi :)

Merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim ilk dokuz ay korundum sonra korunmayı bırakktım geçen sürede hamile kalamadım 2. aşılamamı 17 kasımda oldum. 1.si başarısız oldu. Doktorum 2 aralıkta kan testi yaptır dedi. Acaba yarın idrar testi yapsam bir sonuç alırmıyım ? Hep negatifleri görmekten yoruldum. Piskolojim bozuluyor. Artık çocuğum olmuyor düşüncesi beynime yerleşti anne olmak imkansızmış gibime geliyor :(

Merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim ilk dokuz ay korundum sonra korunmayı bırakktım geçen sürede hamile kalamadım 2. aşılamamı 17 kasımda oldum. 1.si başarısız oldu. Doktorum 2 aralıkta kan testi yaptır dedi. Acaba yarın idrar testi yapsam bir sonuç alırmıyım ? Hep negatifleri görmekten yoruldum. Piskolojim bozuluyor. Artık çocuğum olmuyor düşüncesi beynime yerleşti anne olmak imkansızmış gibime geliyor :KK43:
Merhaba hosgeldiniz benimle ayni günde asilama yapmissiniz normalde 12. Günde kanda belli oluyor burdaki arkadaslardan da duyduguma göre belli olmus.. bizim ayni gün belli olacak insallah hakkimizda hayirlisi olsun

Merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim ilk dokuz ay korundum sonra korunmayı bırakktım geçen sürede hamile kalamadım 2. aşılamamı 17 kasımda oldum. 1.si başarısız oldu. Doktorum 2 aralıkta kan testi yaptır dedi. Acaba yarın idrar testi yapsam bir sonuç alırmıyım ? Hep negatifleri görmekten yoruldum. Piskolojim bozuluyor. Artık çocuğum olmuyor düşüncesi beynime yerleşti anne olmak imkansızmış gibime geliyor :KK43:
Bende 17 kasımda yaptırmıştım, 12. Günümde regl oldum, ksn testi yaptırdım negatif, kanda çıkar artık... İnşallah hamilesinizdir

Offfofff beni.m asilama iptal oldu yumurtam gelismedi

neslli neslli canim sende adet agrisi yada karinda sisilik gibi birseyler varmi benimde bugün 11. Günümdü bende cok heyecanliyim ama merak ettim ne gibi seyler hissediyorsun???
karnımda şişlik var evet özellikle göğüslerim şiş ve kenarları acıyor.. bugun benim 14. günüm...

Kızlar herkese günaydın şimdi özellikle hamile olan arkadaşlarıma soruyorum yerleşme kanaması yaşadınız mı ? ben dün gece lavaboya girdim ve tuvalet kağıdıyla silerken çok acık pembemsi bişi geldi eşime dedim adet olucam ben büyük ihtimalle dedim ama sabah kaltım lavaboya gittim bi kaç sefer hiç bişi yok acaba yerleşme kanaması olabilir mi ? Fikri olan var mı ?

İçini Ferah tut olurmu öyle şey ben 5 yıllık evliyim ve bende 17 kasımda aşılama oldum bunun haricinde 3 tanede düşüğüm oldu olmaz diye bişi yok beynini özgür bırak negatif düşünceleri sil aklından ve rabbime dua et :)

Merhaba hosgeldiniz benimle ayni günde asilama yapmissiniz normalde 12. Günde kanda belli oluyor burdaki arkadaslardan da duyduguma göre belli olmus.. bizim ayni gün belli olacak insallah hakkimizda hayirlisi olsun
benimde 17 kasım dı aşılamam :)

ama dün gece pembemsi bir kanamam oldu :KK43:
cnm benim asilamamin 8.gunu cok az damla kadar gelmisti kan doktor hastalaniyo olabilirsin dedi ama yerlesme kanamasiymis insss hayrlisiyla tutmusturr bebisin seninledir bizlerede mujdeli haberi ver inss:)

Kızlar herkese günaydın şimdi özellikle hamile olan arkadaşlarıma soruyorum yerleşme kanaması yaşadınız mı ? ben dün gece lavaboya girdim ve tuvalet kağıdıyla silerken çok acık pembemsi bişi geldi eşime dedim adet olucam ben büyük ihtimalle dedim ama sabah kaltım lavaboya gittim bi kaç sefer hiç bişi yok acaba yerleşme kanaması olabilir mi ? Fikri olan var mı ?
canım ben 3 kere hamileliği yaşayan bir bayan olarak hiç yerlerme kanaması yaşamadım
yerleşme genelde aşılamanın 5 ve 6 gününde olur ama inşallah herşey yolunda gider
yinede allahtan ümit kesilmez

Back