- 14 Ekim 2009
- 2.340
- 97
- 163
sizlere örneğim işteayy cnm sinavin ne buyukmus allahim seni en guzel sekilde mukafatlandirsin insss![]()
sabredin
ben bu kadar zorlukları aştım artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizlere örneğim işteayy cnm sinavin ne buyukmus allahim seni en guzel sekilde mukafatlandirsin insss![]()
evet canım sayı ve hareket problemi var asıl problem bu zaten bende sanmıyorum pko oldugunuAnladim tutar insallah arkadasim ama piko oldugunu zannetmiyorum esin tahlil yaptirdimi
evet canım sayı ve hareket problemi var asıl sorun bu zten bende sanmıyorum pko oldugunuAnladim tutar insallah arkadasim ama piko oldugunu zannetmiyorum esin tahlil yaptirdimi
Benim Gerçek Adım NEslihan :) İstanbul Silivri deyim :))neslli canim sen test felan ya
Saol canimm insallah.. burda gercek isimleri bilmedigimiz icin genel olarak dua ediyorum bende,, meryem suresinin 28. Günündeyim bende Allahim insallah duyar sesimizii ya bu arada senin belli oldumu yada test yaptin mi?
Berna ne zaman oldu aşılamayı ?ya kızlar zaman geçmiyorrr :/ ne zaman test yapayım sizce
neslli canim sen test felan ya
Saol canimm insallah.. burda gercek isimleri bilmedigimiz icin genel olarak dua ediyorum bende,, meryem suresinin 28. Günündeyim bende Allahim insallah duyar sesimizii ya bu arada senin belli oldumu yada test yaptin mi?
benim ilk aşılamadan bir kızım oldu resimdeki
2 yaşında vefat etti 11 senelik evliyiz
3 sene bitti kızım oldu ama 2 yaşından zatüre nedeniyle vefat etti
onun sonrasında 3 aşılama denedik 2.sinde oldu düşük yaptım
ilk tüp bebekte bir oglum var 4 yaşında teyzesi
allahım bize bagışlasın
karnımdaki 3. çocugum olacak inşallah
3. kez anneligi tadacagım
hayırlısı rabbimden
yarın beta tekrarlanacak
iyi akşamlar
Nesli testi ne zaman yapacaksın? Bence tuttu seninkiBenim Gerçek Adım NEslihan :) İstanbul Silivri deyim :))
sağol canım inşallah bir ömür boyu hep beraberce oluruzcidden çok büyük sınavlrdan geçmişsin ama yavrun sana şefaatçi olucak öbür dünyada o şimdi cennettin en güzel yerindedir eminim Rabbim karnındakine ve yanındaki 4 yaşındaki oğluna uzun sağlıklı ömürler versin canım...
hadi hayrlisi cnm allahim insss guzel haberler almani nasip eder bnde carsamba gtcem keseyi gormeye inss guzel sonuclar aliriz :)biraz önce doktordan geldim
aşılamanın 14. günü 137.1
aşılamanın 16. günü 382.6
cuma kese görmek için çağırdı
inşallah herşey yolunda gider
Dua ettim canimm bugün sana :)Benim Gerçek Adım NEslihan :) İstanbul Silivri deyim :))
Rabbim kısmet ederse p.tesi günü yarın 14. günüm benim yarın bakalım karın kırmızılar gelmezse gidicem doktora bugun kasıklarımda ara ara sancı oldu her akıntım geldiğinde aklım çıktıNesli testi ne zaman yapacaksın? Bence tuttu seninki![]()
Irmakumut Çok teşekkür ederim rabbim senin ve bizler için dua eden herkesin dualarını kabul etsin bende aşılama yaptıran butun burdaki arkadaşlarımız için dua ediyorum.. Rabbim dualarımızın karşılığını hayırlı evlatlar olarak versin..Dua ettim canimm bugün sana :)
neşem yarın adet olmazsam yaptırıyım diorum çünkü benim yumurtam 16 kasımda çatlamıştı ovulasyon testi almıştım ben 16 kasımda yapmıştım pozitif çıkmıştı o yüzden pazarı da atlatırsam p.tesi gidicem kısmetse..neslicim 17 kasımda aşılama yaptırmışın
bugün 13. günün
yarınmı yaptıracan betayı
inşallah canım rabbim dua ediyorum..biraz önce doktordan geldim
aşılamanın 14. günü 137.1
aşılamanın 16. günü 382.6
cuma kese görmek için çağırdı
inşallah herşey yolunda gider
aminnnn :)sağol canım inşallah bir ömür boyu hep beraberce oluruz
öyle oluyor malesef tatlım, içini ferah tut, olacağı varsa oluyor zaten...inşallah güze haberlerini bekliyorum:)Rabbim kısmet ederse p.tesi günü yarın 14. günüm benim yarın bakalım karın kırmızılar gelmezse gidicem doktora bugun kasıklarımda ara ara sancı oldu her akıntım geldiğinde aklım çıktıeşime dedim psikolojim bozuldu :)