Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çıkar canım çatlatma ignesinin etkisi 1 hafta sürüyor 10 gün sonra kanda belli olur
ben tüp bebekte transferin 9. günü yaptırmıştım beta 33 çıkmıştı
cnm çünkü tüp bebekte en erken 2. gün embriyosu transfer edildiği için transferden 9 gün sonra yaptığın testi nihayetinde 11. gün yapmış oluyorsun yani yine :)
teşekkürler canım hiç unuturmuyum gelişmeler oldukça yazayım dedim
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah
annelik çoook güzel bir duygu
hepimize tekrar tekrar nasip etsin
amiiin cnm bnm amin :KK68: meryem suresi oku bol bol!

Son düzenleme:
Folikcim prodüktör test aldım hazırladım ama cesaretim yok yapıyım yarın bi bakıcam belki silikte olsa çıkar veya kan testi yaptırırım adet belirtim gelmezse tabi.Adet öncesi olan başağrım şuan mevcut olduğu için çokta ümitlenemiyorum açıkçası:KK43:
yaa, baş ağrın var demek. bekleyelim bakalım hayırlısı olsun. erken gebelik testi sanırım elindeki ama yine de hiçbi'şey çıkmayabilir. yarın dayanamayıp test yapmak istersen kan ver derim, yoksa predüktör negatif de çıksa bize net bişey söylemiş olmaz ki. yine pzrtesiyi beklemek zorunda kalırız mecbur. karar senin tabi. yüzdün kuyruğuna geldin. hakkında hayırlısı olsun. meryem suresi oku. :KK74:

yaa, baş ağrın var demek. bekleyelim bakalım hayırlısı olsun. erken gebelik testi sanırım elindeki ama yine de hiçbi'şey çıkmayabilir. yarın dayanamayıp test yapmak istersen kan ver derim, yoksa predüktör negatif de çıksa bize net bişey söylemiş olmaz ki. yine pzrtesiyi beklemek zorunda kalırız mecbur. karar senin tabi. yüzdün kuyruğuna geldin. hakkında hayırlısı olsun. meryem suresi oku. :KK74:
Amin cnm hepimizin hakkında hayırlısı inşallah..

Selam kızlar bende bu ay asılamayı ılk kez denıyorum yanı ıgenlerı 7 gündür kullanıyorum bugün yumurta takıbı yaptırdım galıba pazartesı catlatma ıgnesı vurulup carsambada asılama yapılacak ben bır kere hamıle kaldım normal yolla karnımda öldü kuzum ;( ınsallah aynı seylerı bırdaha yasamam Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Amin cnm hepimizin hakkında hayırlısı inşallah..
Kızlar sonucum tahmin ettiğim gibi negatif oldu çokta ümidim kalmamıştı ama belki diye yaptırdım kan testimi.Hayırlısı böyleymiş demekki daha zamanı var bebişimin:(

cnm çünkü tüp bebekte en erken 2. gün embriyosu transfer edildiği için transferden 9 gün sonra yaptığın testi nihayetinde 11. gün yapmış oluyorsun yani yine :)

olsun yinede çıkıyor gülüm benim bir düşügüm olmuştu 10.gün kanda baktırdıgımda 16 çıkmıştı
benim fikrim tabi
bakalım hayırlısı ayrıca folikcim doktor test tarihine 27 kasım dedi
sen böyle kaydet canım
inşallah güzel haberler veririm
birde arkadaşlar fetih suresini ben hergün 40 gün boyunca okudum
daha tesirli bizzat tüp bebek öncesi okudum
ve rabbim nasip etti
okuyun derim
hoşcakalın

Kızlar sonucum tahmin ettiğim gibi negatif oldu çokta ümidim kalmamıştı ama belki diye yaptırdım kan testimi.Hayırlısı böyleymiş demekki daha zamanı var bebişimin:KK43:
yaa o_O hayırlısı olsun cnm. kendine gelince konuşalım tekrar. ne yapmayı düşünüyorsun? ara vermiyceksin dimi tedaviye? birgün bizim de yüzümüz gülecek elbet :KK74:

nese1984 nese1984 fetih suresi tavsiyen için teşekkürler cnm, 10 gün sonra güzel haberini bekleriz o zmn öpüyorum çok :KK60:

Kızlar, bugün aşılamam olucak, hepinizin duasına ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler...

Kızlar, bugün aşılamam olucak, hepinizin duasına ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler...

canım hayırlısı oldun. umarım iyi geçer ve sonuç pozitif olur.

bende bu perşembe test yaptıracağım heyecanla bekliyorum. bu sabah kalktığımda sol göğüsüm sızlıyordu acaba belirtileri olabilir mi dedim. ama yinede kendimi umutlandırmak istemiyorum.

Elde değil canım.. şimdi tüpte sıra 2 ay bekleyup başlıycakmışım..
CAnim eger iki ay bekleyip.de olacaksa demekki hayirlisi boyleymis Allaha isimizi havale edersek hersey vakti zamani geldiginde olur zaten

CAnim eger iki ay bekleyip.de olacaksa demekki hayirlisi boyleymis Allaha isimizi havale edersek hersey vakti zamani geldiginde olur zaten

İnşallah canım aşılamadazaten umudum yoktu rapor içinmecburdum 2. Yapmaya oldu bitti
şimdi tüp serüveni başlıyorrr

İnşallah canım aşılamadazaten umudum yoktu rapor içinmecburdum 2. Yapmaya oldu bitti
şimdi tüp serüveni başlıyorrr
Inşallah hayirlisi olur bende inanarak yaptirmadim asilamayi o yuzden bende 9.gun meraktan test yaptirdim ve sonuc 3.6cikti sence artar mi

Inşallah hayirlisi olur bende inanarak yaptirmadim asilamayi o yuzden bende 9.gun meraktan test yaptirdim ve sonuc 3.6cikti sence artar mi

İnşallah canımmmm
bende 8.gün 2,69 çıkmıştı ama durum bu :(
Umarım senin yükselir yaz mutlaka

Arkadaşlar Allah hepimize sağlıklı sıhhatlı hayırlı bebişler :KK46:nasip etsin.
Morallerimizi yüksek tutalım pozitif düşünelim sonuçlar pozitif olsun inşallah.
Ben böyle söylüyorum ama içim içime sığmıyor gün geçmiyor Allahım ne zor işler ya bugün aşılamamın 3. günü ve saatler geçmiyor :KK17:

Back