Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
valla benim kasık ağrılarımda oldu bel ağrılarımda normal dedi doktorum ama 12.gün aynı zamanda regl günümdü ve oldu herkezde faklılık gösterebilir inşallah seninki tutma belirtisidir.çünkü belirtiler hep aynı.sen hep olumlu düşün..haberdar edersin.
Senin bu ay mi tututu asilama ara ara gogsume igne batiyor gibi agri giriyo bu ne bicim bisey herkes yüzünün rengi solmus hasta misin diye soruyor kasik agrim gecmedi bi turlu

Senin bu ay mi tututu asilama ara ara gogsume igne batiyor gibi agri giriyo bu ne bicim bisey herkes yüzünün rengi solmus hasta misin diye soruyor kasik agrim gecmedi bi turlu
demircan serdmyda'nın aşılaması tutmadı malesef regl oldu dün. senin için de hayırlısı olsun inşallah. zor dayanıcaksın sen test gününe kadar :KK48:

Canim ben usaktayim doktorum pco teşhisi koydu iki tane saglikli yumurtayla asilama yapildi doktor rahmimin çok iyi olduğunu bu tip rahimlerde hamilelik sansinin yuksek olduğunu söyledi tabiki hersey nasip ama su anda kasik ve bel agrim var geçmedi henüz

Ka
Canim ben usaktayim doktorum pco teşhisi koydu iki tane saglikli yumurtayla asilama yapildi doktor rahmimin çok iyi olduğunu bu tip rahimlerde hamilelik sansinin yuksek olduğunu söyledi tabiki hersey nasip ama su anda kasik ve bel agrim var geçmedi henüz
Gun oldu yaptirali

anladım, bunlar birkaç gün devam edebilir cnm normal. inşallah beklemeden kavuşursun yavruna.:KK68:

demir6133 demir6133 al bendende o kadr arkadaşım herkes hasta sanıyo göğsüme rahmime iğneler batıyo ama başımda ağrımaya başladı adetime 6 gün kaldı sanırım adet belirtileri yaşıyorum:(

olabilir cnm, bnm de 1 hafta sürmüştü. bu kötüye değil, iyiye işaret olabilir ancak :KK68:
Gercekten mi umutlansam mi acaba gerci olmayacaklari olduracak rabbim kurban olduğum inşallah bizi kapisindan bos cevirmez

Gunaydin kizlar benim asilama da olacak bu ay Allahin izniyle klomen kullaniyorum bu 3. Gunum cuma gunu cagirdi bakicak on gelisme var mi diye

Gunaydin kizlar benim asilama da olacak bu ay Allahin izniyle klomen kullaniyorum bu 3. Gunum cuma gunu cagirdi bakicak on gelisme var mi diye
hoşgeldin yaa ben de diyorum bu topikte adrenalin eksik :KK50: çok mu geyik oldum :KK45: ilk aşılaman, klomen kullanıyosun, ok hemmen ekliyorum şekerim :KK60:

Gercekten mi umutlansam mi acaba gerci olmayacaklari olduracak rabbim kurban olduğum inşallah bizi kapisindan bos cevirmez
öyle tabi, ol desin yeter, duayı ihmal etmemek lazım o yüzden. 41 meryem okumayı deneyin, ben bi
türlü tamamlayamadım :KK23:

Mrb öncelikle umarım herkesin dileği gerçekleşir ve herkes bebisine kavuşur aşılama fiyati hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

Mrb öncelikle umarım herkesin dileği gerçekleşir ve herkes bebisine kavuşur aşılama fiyati hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
merhaba, sağol, amin. aşılama fiyatları devlette ve özelde değişiyor.
devlette tedavi olursan ve aşılama raporu çıkarırsan bişey ödemiyorsun. çıkarmazsan sadece ilaçlarına ve eşinin sperm örneği için para ödüyorsun bu da ortalama 300 tl diyelim.
özelde tedavi olursan bu da merkeze göre 700-1250 tl arasında değişiyor.

hoşgeldin yaa ben de diyorum bu topikte adrenalin eksik :KK50: çok mu geyik oldum :KK45: ilk aşılaman, klomen kullanıyosun, ok hemmen ekliyorum şekerim :KK60:
hoşbuldukk işte bende o eksiği tamamlamaya geldim kızlarrrr hormonlar süper çalışşsın yumuslar gelişşin döllensin tutunsun :)

Back