Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aslında doğal yolla hamile kaldım ama 3 aylıkken kalbi durdu üzerinden 8 ay geçti tekrar istiorum ama olmadı bu ay klomen kullandım cuma kontrole gideceğim ıgne de kullanılıyormus sanırım bu sitede gördüm Dr bişey demedi ama ugrasmak yıpratti o yüzden aşılama istiorum erken mi bilmiorum ama...

Mrb öncelikle umarım herkesin dileği gerçekleşir ve herkes bebisine kavuşur aşılama fiyati hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
ben 625 tl ye toplamda özel bir hastanede yaptırdım,ilk aşılaması tutan arkadaşım da kadıköyde bilindik özel bir hastanede 800 tl ye yaptırdı,2 gün önce hamile olduğunu öğrendi:)

ben 625 tl ye toplamda özel bir hastanede yaptırdım,ilk aşılaması tutan arkadaşım da kadıköyde bilindik özel bir hastanede 800 tl ye yaptırdı,2 gün önce hamile olduğunu öğrendi:)
siz nerede oluyorsunuz tedavi ve kadıköyde hangi hastanede yaptırdı merak ettim arkadaşınız?

Arkadaşım kadıköy şifa
Ben göztepe echomar
İstanbuldayız yani :)
Siz nerede ve ne kadara yaptırdınız acaba?
ben de istanbul-avrupa'dayım. araştırma hastanesine gidiyorum. sadece ilaçları ve sperm yıkamayı ödüyoruz. o da toplam 300 tl kadar yapıyor. ben ilaç olarak klomen kullandım.

bnde kadikoy eurofertilde tup bebek merkezinde yaptirdim asilamami bu ay 1000 liraverdik igne ve ilaclar haric ins hayrlisiyla tutar:)
inşallah cnm orası çok popüler bir yer. umarım başarılı olur denemen.

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar diliyorum
bugün sabah 9 da çatlatma ignem yapıldı 4 yumurtam var büyük olarak
yarın akşam aşılamam olacak
folikcim aşılama tarihim 14 kasım
allah nasip ederse 24 kasım öğretmanlar gününde adet olmazsam eşime hediye olacak inşallah
yine görüşmek dileğiyle inşallah kasım bize hayırlı olur
hoşcakalın

allah nasip ederse 24 kasım öğretmanlar gününde adet olmazsam eşime hediye olacak inşallah
hoşcakalın
Canim 10gunde cikiyor mu hamilelik kanda benim doktor 15gun verdi

hoşcakalın
İyi akşamlar, 4 yumurtaya yaptılar demek aşılamayı? Benimde bugün kontrolüm vardı, 5 yumurtamda senkronize olarsk 15,5 mm olmuşlar, pzt si aşılamam olacak, çoğul olabilir tabi... Sizin dr nuz nasıl bir açıklama yaptı 4 yumurta için? Şimdiden hayırlı olsun

hoşcakalın
ooo hayırlı olsun cnm, ben de haber bekkliyordum, unuttu heralde bizi dedim. yumurtayı çatlatıyormuşsun meğer :KK73: haydi hayırlara vesile olsun:KK73:

al bendende o kadr arkadaşım herkes hasta sanıyo göğsüme rahmime iğneler batıyo ama başımda ağrımaya başladı adetime 6 gün kaldı sanırım adet belirtileri yaşıyorum:KK43:
cnm sen 3 kasımda olmuşsun aşılama. yani bugün 11. gün. yani c.tesi 12. gün. kanda gebelik baktırabilirsin. ya da pazartesiyi bekle geç olsun güç olmasın. hem de net bir değer görülür o zmn bizi tatmin eder.

Canim 10gunde cikiyor mu hamilelik kanda benim doktor 15gun verdi
çıkar canım çatlatma ignesinin etkisi 1 hafta sürüyor 10 gün sonra kanda belli olur
ben tüp bebekte transferin 9. günü yaptırmıştım beta 33 çıkmıştı

İyi akşamlar, 4 yumurtaya yaptılar demek aşılamayı? Benimde bugün kontrolüm vardı, 5 yumurtamda senkronize olarsk 15,5 mm olmuşlar, pzt si aşılamam olacak, çoğul olabilir tabi... Sizin dr nuz nasıl bir açıklama yaptı 4 yumurta için? Şimdiden hayırlı olsun
tabi çogul alabilme şansıda var hiç olmama durumuda vardır
öyle bir açıklamada yapmadı zaten ya 1 tanesi olur yada 2 tanesi daha fazla çogulu olmaz

ooo hayırlı olsun cnm, ben de haber bekkliyordum, unuttu heralde bizi dedim. yumurtayı çatlatıyormuşsun meğer :KK73: haydi hayırlara vesile olsun:KK73:
teşekkürler canım hiç unuturmuyum gelişmeler oldukça yazayım dedim
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah
annelik çoook güzel bir duygu
hepimize tekrar tekrar nasip etsin

cnm sen 3 kasımda olmuşsun aşılama. yani bugün 11. gün. yani c.tesi 12. gün. kanda gebelik baktırabilirsin. ya da pazartesiyi bekle geç olsun güç olmasın. hem de net bir değer görülür o zmn bizi tatmin eder.
Folikcim prodüktör test aldım hazırladım ama cesaretim yok yapıyım yarın bi bakıcam belki silikte olsa çıkar veya kan testi yaptırırım adet belirtim gelmezse tabi.Adet öncesi olan başağrım şuan mevcut olduğu için çokta ümitlenemiyorum açıkçası:(

Back