- 17 Nisan 2013
- 5.950
- 2.649
- 448
keşke böyle kolayca oluverse hepimizinhoşbuldukk işte bende o eksiği tamamlamaya geldim kızlarrrr hormonlar süper çalışşsın yumuslar gelişşin döllensin tutunsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke böyle kolayca oluverse hepimizinhoşbuldukk işte bende o eksiği tamamlamaya geldim kızlarrrr hormonlar süper çalışşsın yumuslar gelişşin döllensin tutunsun :)
olur yhaaaaa olur bence olur olur :) (ole dıyelım ole olsun )keşke böyle kolayca oluverse hepimizin
ben 625 tl ye toplamda özel bir hastanede yaptırdım,ilk aşılaması tutan arkadaşım da kadıköyde bilindik özel bir hastanede 800 tl ye yaptırdı,2 gün önce hamile olduğunu öğrendi:)Mrb öncelikle umarım herkesin dileği gerçekleşir ve herkes bebisine kavuşur aşılama fiyati hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
siz nerede oluyorsunuz tedavi ve kadıköyde hangi hastanede yaptırdı merak ettim arkadaşınız?ben 625 tl ye toplamda özel bir hastanede yaptırdım,ilk aşılaması tutan arkadaşım da kadıköyde bilindik özel bir hastanede 800 tl ye yaptırdı,2 gün önce hamile olduğunu öğrendi:)
Arkadaşım kadıköy şifasiz nerede oluyorsunuz tedavi ve kadıköyde hangi hastanede yaptırdı merak ettim arkadaşınız?
ben de istanbul-avrupa'dayım. araştırma hastanesine gidiyorum. sadece ilaçları ve sperm yıkamayı ödüyoruz. o da toplam 300 tl kadar yapıyor. ben ilaç olarak klomen kullandım.Arkadaşım kadıköy şifa
Ben göztepe echomar
İstanbuldayız yani :)
Siz nerede ve ne kadara yaptırdınız acaba?
bnde kadikoy eurofertilde tup bebek merkezinde yaptirdim asilamami bu ay 1000 liraverdik igne ve ilaclar haric ins hayrlisiyla tutar:)Arkadaşım kadıköy şifa
Ben göztepe echomar
İstanbuldayız yani :)
Siz nerede ve ne kadara yaptırdınız acaba?
inşallah cnm orası çok popüler bir yer. umarım başarılı olur denemen.bnde kadikoy eurofertilde tup bebek merkezinde yaptirdim asilamami bu ay 1000 liraverdik igne ve ilaclar haric ins hayrlisiyla tutar:)
evet aşılamyla oldu hemde ilk aşılamaydısenn ilk evladın da aşılamaydı değilmi canım?sıkıntı ne idi sizde acaba?
Canim 10gunde cikiyor mu hamilelik kanda benim doktor 15gun verdiarkadaşlar hepinize iyi akşamlar diliyorum
bugün sabah 9 da çatlatma ignem yapıldı 4 yumurtam var büyük olarak
yarın akşam aşılamam olacak
folikcim aşılama tarihim 14 kasım
allah nasip ederse 24 kasım öğretmanlar gününde adet olmazsam eşime hediye olacak inşallah
yine görüşmek dileğiyle inşallah kasım bize hayırlı olur
hoşcakalın
oleymis cnm bnm doktoeum yonlendirdi oraya beni bakalim ins hayirlisiyla nasip olur cumlemize:)inşallah cnm orası çok popüler bir yer. umarım başarılı olur denemen.
İyi akşamlar, 4 yumurtaya yaptılar demek aşılamayı? Benimde bugün kontrolüm vardı, 5 yumurtamda senkronize olarsk 15,5 mm olmuşlar, pzt si aşılamam olacak, çoğul olabilir tabi... Sizin dr nuz nasıl bir açıklama yaptı 4 yumurta için? Şimdiden hayırlı olsunarkadaşlar hepinize iyi akşamlar diliyorum
allah nasip ederse 24 kasım öğretmanlar gününde adet olmazsam eşime hediye olacak inşallah
hoşcakalın
ooo hayırlı olsun cnm, ben de haber bekkliyordum, unuttu heralde bizi dedim. yumurtayı çatlatıyormuşsun meğer haydi hayırlara vesile olsunarkadaşlar hepinize iyi akşamlar diliyorum
hoşcakalın
cnm sen 3 kasımda olmuşsun aşılama. yani bugün 11. gün. yani c.tesi 12. gün. kanda gebelik baktırabilirsin. ya da pazartesiyi bekle geç olsun güç olmasın. hem de net bir değer görülür o zmn bizi tatmin eder.al bendende o kadr arkadaşım herkes hasta sanıyo göğsüme rahmime iğneler batıyo ama başımda ağrımaya başladı adetime 6 gün kaldı sanırım adet belirtileri yaşıyorum
çıkar canım çatlatma ignesinin etkisi 1 hafta sürüyor 10 gün sonra kanda belli olurCanim 10gunde cikiyor mu hamilelik kanda benim doktor 15gun verdi
tabi çogul alabilme şansıda var hiç olmama durumuda vardırİyi akşamlar, 4 yumurtaya yaptılar demek aşılamayı? Benimde bugün kontrolüm vardı, 5 yumurtamda senkronize olarsk 15,5 mm olmuşlar, pzt si aşılamam olacak, çoğul olabilir tabi... Sizin dr nuz nasıl bir açıklama yaptı 4 yumurta için? Şimdiden hayırlı olsun
teşekkürler canım hiç unuturmuyum gelişmeler oldukça yazayım dedimooo hayırlı olsun cnm, ben de haber bekkliyordum, unuttu heralde bizi dedim. yumurtayı çatlatıyormuşsun meğer haydi hayırlara vesile olsun
Folikcim prodüktör test aldım hazırladım ama cesaretim yok yapıyım yarın bi bakıcam belki silikte olsa çıkar veya kan testi yaptırırım adet belirtim gelmezse tabi.Adet öncesi olan başağrım şuan mevcut olduğu için çokta ümitlenemiyorum açıkçasıcnm sen 3 kasımda olmuşsun aşılama. yani bugün 11. gün. yani c.tesi 12. gün. kanda gebelik baktırabilirsin. ya da pazartesiyi bekle geç olsun güç olmasın. hem de net bir değer görülür o zmn bizi tatmin eder.