Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayir tekrarlamadim adet olmayi bekliyorum belkide supriz de yapabikir bilmiyorum ama bence adet olacagim öyle hissediyorum
yaa, ne diyim bilemedim. kendini sen bilirsin yine en iyi tabi ama... sağlık olsun. dur bakalım gelmedik regliden ümit kesilmez :D

inşallah güzel sonuç alırsın arkadaşım ben de hiç ağrı sancı hissetmedim ama felaket gaz sancısı oldu bir de idrara sıkışık yaptı doktorum 15 dk zor yattım dayanamadım şu an ki korkum yatamadım erkenden kalktım diye acaba kalmamalımıydım pişmanlık duyuyorumo_O
doktorlara göre 15 dakika yeterliymiş. olacağı varsa 2 dakikada da oluyor. olmayacaksa sabaha kadar yatsan da olmuyor. gerektiği kadar o pozisyonda kalmışsın bence. takma kafanı buna derim :KK68:her şey yeni başlıyor.

çalışıyorum daha doğrusu çalışmaya çalışıyorum ve günler aksın gitsin istiyorum:KK33:çok heyecanlıyım
ahhah bilirim o duyguyu :-) ama işin kolay, çalışmak sana bu konuda çok yardımcı olacak. kuluçka dönemi bu işin en zor kısmı çünkü .

doktorlara göre 15 dakika yeterliymiş. olacağı varsa 2 dakikada da oluyor. olmayacaksa sabaha kadar yatsan da olmuyor. gerektiği kadar o pozisyonda kalmışsın bence. takma kafanı buna derim :KK68:her şey yeni başlıyor.
böyle şeyler duymak iyi geliyor çok teşekkür ederim :KK68:iyi ki gelmişim buraya

inşallah güzel sonuç alırsın arkadaşım ben de hiç ağrı sancı hissetmedim ama felaket gaz sancısı oldu bir de idrara sıkışık yaptı doktorum 15 dk zor yattım dayanamadım şu an ki korkum yatamadım erkenden kalktım diye acaba kalmamalımıydım pişmanlık duyuyorumo_O
Benide sıkışık yaptılar, yarım saat yattım ben, tabi zor dayandım, kalktım çatlayacaktım sonrasındada gaz beni mahvetti, bugünde hafif hafif gaz vardı amaöle kadık sancısı falan olmadı, bu gaz neyin mesi bilemedim ama:) sanada progesteron verdilermi?

Benide sıkışık yaptılar, yarım saat yattım ben, tabi zor dayandım, kalktım çatlayacaktım sonrasındada gaz beni mahvetti, bugünde hafif hafif gaz vardı amaöle kadık sancısı falan olmadı, bu gaz neyin mesi bilemedim ama:) sanada progesteron verdilermi?
yok progestan vermedi endometrium ince onun için estrofem kullanıyorum birde folbiol kullanıyorum.

Anladım canım, ne zaman test yapacaksın birlikte bekleyeceğiz galba seninle:KK66: bana gün aşırı da ilişki önerdiler bu hafta için[/QUOTE]
Anladım canım, ne zaman test yapacaksın birlikte bekleyeceğiz galba seninle:KK66: bana gün aşırı da ilişki önerdiler bu hafta için
29.11.2014 tarihine denk geliyor ama ben erken gebelik testi alıp baksam mı diyorum :oops: ama hep hayal kırıklığı yaşadığım için korkuyorum doğrusu .Bana da aşılama yaptıgı ilk gece ve sonraki gece ilişki önerdi :oops:inşallah ikimiz ve diğer arkadaşlarımız da güzel sonuçlar alır:KK68:

Anladım canım, ne zaman test yapacaksın birlikte bekleyeceğiz galba seninle:KK66: bana gün aşırı da ilişki önerdiler bu hafta için

29.11.2014 tarihine denk geliyor ama ben erken gebelik testi alıp baksam mı diyorum :oops: ama hep hayal kırıklığı yaşadığım için korkuyorum doğrusu .Bana da aşılama yaptıgı ilk gece ve sonraki gece ilişki önerdi :oops:inşallah ikimiz ve diğer arkadaşlarımız da güzel sonuçlar alır:KK68:[/QUOTE]
İnşallah canım, umarım güzel haberler alırız, bende 30 unda yaptırıcam tab daha erken tegl olmazsam

29.11.2014 tarihine denk geliyor ama ben erken gebelik testi alıp baksam mı diyorum :oops: ama hep hayal kırıklığı yaşadığım için korkuyorum doğrusu .Bana da aşılama yaptıgı ilk gece ve sonraki gece ilişki önerdi :oops:inşallah ikimiz ve diğer arkadaşlarımız da güzel sonuçlar alır:KK68:
İnşallah canım, umarım güzel haberler alırız, bende 30 unda yaptırıcam tab daha erken tegl olmazsam[/QUOTE
Regl olmayalım hamiş olalıminşallah haber bekliyorum

oh oh maşallah, bu aşılar bebişe dönsün innnnşalllaaah, hayırlı olsun cnm hoşgeldin :KK39: sen de bilgilerini paylaşırsan ekleyeyim tabloya.
benim son adetim 4 kasımdı 17 sinde aşılama oldum :) bakalım artık nasıl olucak bilmiyorum ama iyi düşünüyorum ki iyi olsun herşey Rabbim herkesin dualarını kabul etsin :)

Canım gayet iyiym, hiç ağrım sızım olmadı işlem esnasındada, birtek gaz sancım oldu dün çok kötüydüm, bugn ara ara gazım oldu onun dışında pek birşey hissetmiyorum, dinleniyorum:KK66:
o neden bilmiyorum bende de oldu ya :)

Merhaba arkadaşım, yaptıran tüm arkadaşlar nerdeysr olduğunu söylüyor:)) enteresan ama yemek yediğim anda başlıyor şişlik..,
:D cidden ya ben dün öğlen 12 de oldum aşılamayı doktorum 45 dk yat sonra çıkıp gidebilirsin dedi
o çataldan kalkıp eve zor geldim :)

Back