- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.342
- 108
- 36
Tamam yazarim canim ben cuma yada cumartesi adet olurum buyuk ihtimalleİnşallah canımmmm
bende 8.gün 2,69 çıkmıştı ama durum bu
Umarım senin yükselir yaz mutlaka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam yazarim canim ben cuma yada cumartesi adet olurum buyuk ihtimalleİnşallah canımmmm
bende 8.gün 2,69 çıkmıştı ama durum bu
Umarım senin yükselir yaz mutlaka
selam kızlar bende bugun aşılama yaptırdımve beklemedeyim :)
nurcum hiç anlamadım desem yeridiranesteszi gerektiren hiç bişi yok kliko gibi ördek ağzına alışkınsan hiç hissetmiyorsun bile rahim filmi daha sancılı bunda hiç öyle bişi yok korkulacak hiç bişi yok cidden :)
İnsallah canim.ozaman aşılamayı hiç anlamazsın :)
merhaba ırmakumut hoşgeldin, ancak cvp yazabildim. ne yaptın, oldu sanırım aşılaman, nasıl geçti her şey yolunda mı?Selam kızlar bende bu ay asılamayı ılk kez denıyorum yanı ıgenlerı 7 gündür kullanıyorum bugün yumurta takıbı yaptırdım galıba pazartesı catlatma ıgnesı vurulup carsambada asılama yapılacak ben bır kere hamıle kaldım normal yolla karnımda öldü kuzum ;( ınsallah aynı seylerı bırdaha yasamam Allah hepimizin yardımcısı olsun..
canım, Allah yar ve yardımcın olsun, umarım işlem güzel geçmiştir. nasılsın?Kızlar, bugün aşılamam olucak, hepinizin duasına ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler...
heyecanlı mısın yıldız :) nasıl geçiyor günler?canım hayırlısı oldun. umarım iyi geçer ve sonuç pozitif olur.
bende bu perşembe test yaptıracağım heyecanla bekliyorum. bu sabah kalktığımda sol göğüsüm sızlıyordu acaba belirtileri olabilir mi dedim. ama yinede kendimi umutlandırmak istemiyorum.
cnmmm, olanda hayır vardır derler. birkaç gün olmuş yazalı, biraz toparlamışsındır umarım bu süredeAdet oldummm![]()
ah cnm, dayanamadın dimiInşallah hayirlisi olur bende inanarak yaptirmadim asilamayi o yuzden bende 9.gun meraktan test yaptirdim ve sonuc 3.6cikti sence artar mi
ayyy taze aşılı geldi haanıııımArkadaşlar Allah hepimize sağlıklı sıhhatlı hayırlı bebişlernasip etsin.
Morallerimizi yüksek tutalım pozitif düşünelim sonuçlar pozitif olsun inşallah.
Ben böyle söylüyorum ama içim içime sığmıyor gün geçmiyor Allahım ne zor işler ya bugün aşılamamın 3. günü ve saatler geçmiyor![]()
oh oh maşallah, bu aşılar bebişe dönsün innnnşalllaaah, hayırlı olsun cnm hoşgeldinselam kızlar bende bugun aşılama yaptırdımve beklemedeyim :)
Canım gayet iyiym, hiç ağrım sızım olmadı işlem esnasındada, birtek gaz sancım oldu dün çok kötüydüm, bugn ara ara gazım oldu onun dışında pek birşey hissetmiyorum, dinleniyorumcanım, Allah yar ve yardımcın olsun, umarım işlem güzel geçmiştir. nasılsın?
oh oh iyi yapıyorsun maşallah, sonu güzel olur inşallahCanım gayet iyiym, hiç ağrım sızım olmadı işlem esnasındada, birtek gaz sancım oldu dün çok kötüydüm, bugn ara ara gazım oldu onun dışında pek birşey hissetmiyorum, dinleniyorum![]()
hoşbuldummmayyy taze aşılı geldi haanıııımhoşgeldin cnm, ilk sayfada tablomuz var, ona göre bilgilerini verirsen ekleyeyim seni de.
![]()
çalışıyor musun? nasıl geçiyor günler?hoşbuldummmtamam seve seve 15.11.2014 tarihin de ilk aşılamam klomen+pregynl10000uı kullandım bekliyorum
![]()
Hayir tekrarlamadim adet olmayi bekliyorum belkide supriz de yapabikir bilmiyorum ama bence adet olacagim öyle hissediyorumah cnm, dayanamadın dimierken test yapmanın dezavantajı bu işte. değer yükseliyor mu düşüyor mu anlayamıyor insan, stres basıyor sonra. demircanım, testi tekrarladın mı?
inşallah güzel sonuç alırsın arkadaşım ben de hiç ağrı sancı hissetmedim ama felaket gaz sancısı oldu bir de idrara sıkışık yaptı doktorum 15 dk zor yattım dayanamadım şu an ki korkum yatamadım erkenden kalktım diye acaba kalmamalımıydım pişmanlık duyuyorumCanım gayet iyiym, hiç ağrım sızım olmadı işlem esnasındada, birtek gaz sancım oldu dün çok kötüydüm, bugn ara ara gazım oldu onun dışında pek birşey hissetmiyorum, dinleniyorum![]()