Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yasak neye göre ki acaba?çünkü ben 2 tane yumurtayla aşılamamı oldum.Bence tutması açısından daha iyi çok olması
bence de tutması açısından birden fazla yumurta oluşması çok daha iyi en azından tutma şansı artıyor. neye göre kime göre yasak bilmiyorum ayrıca bir çok yumurta oluşmasını nasıl engelliyorlar onu da anlamış değilim.

31 yaşındayım ilk denemem sorunum sol tüpte tıkanıklık var .mersin ilindeyim .ama sanırım bugün biraz kanamam var gibi :KK42: umudumu yitirdim .yinede doktorumdan randevu aldım gidicem..sonucu yazarım kıslar..
Canim asilama yapyirdin da mi kanaman var

31 yaşındayım ilk denemem sorunum sol tüpte tıkanıklık var .mersin ilindeyim .ama sanırım bugün biraz kanamam var gibi :KK42: umudumu yitirdim .yinede doktorumdan randevu aldım gidicem..sonucu yazarım kıslar..
üzülme cnm dur, adet günün mü ki bugün?

Herkes iyi şeyler duymak istiyo ne garip olasılıkları duyuncada tepki :) yada kaale almama
Çok yumurta olması büyük tehlike ohss tehlikesi ve cok ciddi bir hastalık bunuda uzman dr anlar ve engeller ilaç dozu ile
Allah korusun kimsenin basına gelmesin ama çok kötü birseydir

Herkes iyi şeyler duymak istiyo ne garip olasılıkları duyuncada tepki :) yada kaale almama
Çok yumurta olması büyük tehlike ohss tehlikesi ve cok ciddi bir hastalık bunuda uzman dr anlar ve engeller ilaç dozu ile
Allah korusun kimsenin basına gelmesin ama çok kötü birseydir

allah korusun canım...

evet aşılamayı 30 ekimde yaptırdım bugün aşılamanın 12. günü ve benimde regl günüm tam. kanamam yok ama biraz biraz geldi.azcıkta ağrım var.
Doktora gittim ultrasonla baktı bekleyelim dedi ama bence olmadı.belirtiler regl doktorumda üzüldü ama yapacak bişey yok.artık diğer kişilerden güzel haberler duyalım.

evet aşılamayı 30 ekimde yaptırdım bugün aşılamanın 12. günü ve benimde regl günüm tam. kanamam yok ama biraz biraz geldi.azcıkta ağrım var.
canım benim senin adına üzüldüm çatlatma ignesini yaptırdıgın gün dahil tam 12. günde eger hamilelik olmuyorsa adet olunuyor bu yollardan çoook geçtim canım

Doktora gittim ultrasonla baktı bekleyelim dedi ama bence olmadı.belirtiler regl doktorumda üzüldü ama yapacak bişey yok.artık diğer kişilerden güzel haberler duyalım.
aşılamada şans yüzde 20 diyorlar az bir şans ama e yaparsın bizde bu yolda maduruz

bende bugün gittim doktora yumurtalar 14 milim olmuşlar 15 -16 kadar yumurtan var dedi
gel sen beni dinle seni tüp bebek merkezine malatya doğufertile göndereyim dedi
e2 hormonuda 577.5 oldu hormonunda çok güzel yumurtanda çok dedi şansın dahada yüksek olur dedi
bi kararsızlıkta kaldım tüpbebeğe gitsek maliyet çok maddiyat yok ayrıca devlete bağlı degil herşey özel
eşimle bugün baya istişare yaptık ne yapalım diye eeeee birde 4 yaşında oğlum var okulada gidiyor
onuda zor durumda bırakırım dedim bizim niyetimiz aşılamaydı yine kararlıyız inşallah olur umuduyla hayırlısı dedik aşılamaya devammmmm.
3doz 2su kullanıyordum 2 doz 1 suya düşürdü bugün yap yarın gel dedi bakalım hayırlısı

kizlar iyi aksamlar bende ilk asilamayi gecen ay yaptim tutmadi bu ay rahim filmi cektirdim onemli bi sorun cikmadi sukurler olsun 2 tane yumurtam buyuyunce doktorum bu ayda asilama yapalim dedi ve yrn 2. asilamam yapilcak ins hayrli haberler aliriz dualarinizi eksik etmeyin ins:)
dualar seninle, rastgele...

bende bugün gittim doktora yumurtalar 14 milim olmuşlar 15 -16 kadar yumurtan var dedi
e2 hormonuda 577.5 oldu hormonunda çok güzel yumurtanda çok dedi şansın dahada yüksek olur dedi
bi kararsızlıkta kaldım tüpbebeğe gitsek maliyet çok maddiyat yok ayrıca devlete bağlı degil herşey özel
eşimle bugün baya istişare yaptık ne yapalım diye eeeee birde 4 yaşında oğlum var okulada gidiyor
onuda zor durumda bırakırım dedim bizim niyetimiz aşılamaydı yine kararlıyız inşallah olur umuduyla hayırlısı dedik aşılamaya devammmmm.
3doz 2su kullanıyordum 2 doz 1 suya düşürdü bugün yap yarın gel dedi bakalım hayırlısı
senn ilk evladın da aşılamaydı değilmi canım?sıkıntı ne idi sizde acaba?

Tatlim üzülme zaten rabbim onun rizkini yazmis olsaydi olmayacaklari oldururdu.bende ilk asilamimi yaptirdim ve 4.gunum bitti ilk iki gun kahverengi akintim oldu simdi ise kasik agrilarim var sence bu kasik agrisi normal mi galiba benim de tutmadi ve esimi zaten zorla ikna etmistim artik tekrar deneme sansim da yok dua edeceğiz

iyi yapmışsınız cnm doğru bir karar vermişsiniz, düşünmeniz gereken bir evladınız daha var. imkanlarınızı zorlamadan makul olanı tercih etmişsiniz. hakkınızda hayırlısı olsun.

Tatlim üzülme zaten rabbim onun rizkini yazmis olsaydi olmayacaklari oldururdu.bende ilk asilamimi yaptirdim ve 4.gunum bitti ilk iki gun kahverengi akintim oldu simdi ise kasik agrilarim var sence bu kasik agrisi normal mi galiba benim de tutmadi ve esimi zaten zorla ikna etmistim artik tekrar deneme sansim da yok dua edeceğiz
dur kız bismillah, 4. günden sukoyverme hemen. sabret 1 hafta :KK60:

Kizlarrr merhaba bende bugün yaptirdim asilama aksam saat 8 de hayirlisi olur iinş bakalim bekliycez sonucunu artik iki hafta :-)

Kizlarrr merhaba bende bugün yaptirdim asilama aksam saat 8 de hayirlisi olur iinş bakalim bekliycez sonucunu artik iki hafta :-)
hoşgeldin pandora, hayırlı uğurlu olsun aşılaman, inşallah kavuşursun dileğine :KK68:
bilgilerini verirsen ilk sayfadaki tabloya ekleyeyim seni de :anneadayı:

federimm ost: 37724301 .!.:
hoşgeldibaşka vermem hayırlı uğurlu olsun aşılaman, inşallah kavuşursun dileğine :KK68:
bilgilerini verirsen ilk sayfadaki tabloya ekleyeyim seni de :anneadayı:
Tesekkur ederimm ben puregon 300 kullandim ilk asilamam baska vermem gereken bi bilgi varmi ;-)

valla benim kasık ağrılarımda oldu bel ağrılarımda normal dedi doktorum ama 12.gün aynı zamanda regl günümdü ve oldu herkezde faklılık gösterebilir inşallah seninki tutma belirtisidir.çünkü belirtiler hep aynı.sen hep olumlu düşün..haberdar edersin.

valla benim kasık ağrılarımda oldu bel ağrılarımda normal dedi doktorum ama 12.gün aynı zamanda regl günümdü ve oldu herkezde faklılık gösterebilir inşallah seninki tutma belirtisidir.çünkü belirtiler hep aynı.sen hep olumlu düşün..haberdar edersin.
sen nasılsın, iyisindir umarım. söküldün mü?

Back