- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
Sen yaparsın da denemezmiyim hiç,mutlaka deneyeceğimPrensesim çok teşekkür ederimTavsiye ederim çok güzel oluyor
Sağol canım benimSen yaparsın da denemezmiyim hiç,mutlaka deneyeceğim
Canım çok teşekkür ederimEllerine sağlık canım..çok güzel gözüküyor..hemen dikkatimi çekti bir de baktım senin tarifin..oyum da geldi tabiii
Rica ederim tatlımCanım çok teşekkür ederimBeğenmene memnun oldum
Tamam canım umarım beğenirsin sonucu bekliyorumRica ederim tatlımen kısa sürede deneyeceğim eminim tadı da çok güzeldir..
Kusura bakma canım bildirim gelmedi yeni farkettimEki Görüntüle 1958664
Çocuklar sevmedi. Çok üzüldüm.
Bence çok güzel. Ama bir dahakine mısır unu katmayarak deneyeceğim. Belki onun tadindan değişik gelmiş olabilir onlara..
Teşekkür ederim. :) Haklisiniz maydonozum yoktu mesela. Ben pırasanın yesil dallarından da dogradim. Zaten soğan gibi olduğundan o da farkedilmiyor içinde.Kusura bakma canım bildirim gelmedi yeni farkettim
Ellerine sağlık canımTabi sen içine farklı şeyler katarak istediğiniz şekilde yapabilirsin Aslında ben de ilk yaptığım zaman sadece galeta unu koyuyordum
Ama mısır unu yakıştı daha çok sevdi benimkiler bende eklemeye başladım ve burayada yaptığım şekilde ekledim
Yoksa sadece galeta unu koyabilirsin
Tarifte değişiklikler yapılmış o zamanTeşekkür ederim. :) Haklisiniz maydonozum yoktu mesela. Ben pırasanın yesil dallarından da dogradim. Zaten soğan gibi olduğundan o da farkedilmiyor içinde.
Evet maydonozu damagim aradı benim de . Evde kalmamış. Almayı da unutmuşum. Ama eşim de begendi. Başka türlü tuketemiyoruz çok iyi alternatif oldu.Tarifte değişiklikler yapılmış o zamanKuru soğan veya yeşil soğan çok yakışıyor özellikle maydanoz şart
Ellerinize sağlık
Başka türlü yemiyorsanız çok iyi olmuş canımEvet maydonozu damagim aradı benim de . Evde kalmamış. Almayı da unutmuşum. Ama eşim de begendi. Başka türlü tuketemiyoruz çok iyi alternatif oldu.
Bana hiç farketmez. Ayrım yapmam yemek konusunda. Bu huyumu da seviyorum açıkçası. Ama evde bir gurme ve iki de mini gurme olunca her istediğimi yapamıyorum.Başka türlü yemiyorsanız çok iyi olmuş canım
Bizde çok yemediğimiz için farklı alternatifler ararken bu tarifi denedim yılda 3-4 kezde olsa bunu yapıyorum..
Ben de seninle aynı durumdayım canımBana hiç farketmez. Ayrım yapmam yemek konusunda. Bu huyumu da seviyorum açıkçası. Ama evde bir gurme ve iki de mini gurme olunca her istediğimi yapamıyorum.
Doğru tabi. Ben de o şekilde yapiyorum. En azından küçük bir tabak yemek zorundalar. Yani yemezlerse çikolatalı ekmek ya da tost gibi bir alternatif sunmuyorum. Bunu da bildiklerinden yiyorlar. Yoksa önünü alamam. Böyle böyle çok yol aldık. Alisiyorlar zamanla. Aynen sevilmeyince daha az ama arada bir yapılıyor yine de farklı tatları unutmasinlar diye.Ben de seninle aynı durumdayım canımBen farklı tatlara hep açığım
Ama çocuklar herşeyi yemiyorBizde yemiyorum diye birşey yok mutlaka yapılan herşey yenecek Ama severek yemediklerinde tekrar yapılmıyor
Bu yüzden sevecekleri sekilde denemelere devam ediyoruz
Alternatif kesinlikle yokDoğru tabi. Ben de o şekilde yapiyorum. En azından küçük bir tabak yemek zorundalar. Yani yemezlerse çikolatalı ekmek ya da tost gibi bir alternatif sunmuyorum. Bunu da bildiklerinden yiyorlar. Yoksa önünü alamam. Böyle böyle çok yol aldık. Alisiyorlar zamanla. Aynen sevilmeyince daha az ama arada bir yapılıyor yine de farklı tatları unutmasinlar diye.
Hem hiç bulamayan da var bunun da farkında olmaları lazım..