Canım çok teşekkür ederimCanım nevrestemEllerine sağlık mis gibi olmuş bende yaparım kızıma eşime yoksa yemiyorlar cidden içine kaşar koymamıştım bidahaki sefere onu da yapayım başarılar dilerim
Teşekkür ederim canımAcıktımmm
Ellerinize sağlık, çok güzel görünüyorrr
Yok yok sen bana benim tarif senin tarifi döver diyorsun
Dedin işte hıhhhSende şimdi Feyzo daki müjde ar'a bağlama
Dedin
Demedim
Dedin işte
Dedimse dedim ulan
Nevos yaaa
Yok kalmadı canımNevroş hâlâ kaldıysa içinide gosterseydin keşke, bende deneyeceğim , neden hiç yapmadiysam. Ellerine sağlık harika görünüyor
Teşekkür ederim canımAma Nevoşummm bunlar çok güzel görünüyor.
Karnabahar sevmediğim halde benim bile canım çekti
Eline emeğine sağlık Nevoşummm, başarılar dilerim
Bir kere yapayım dedim ama kıvamını tutturamadım Nevoşum :)Teşekkür ederim canım
Denemeni tavsiye ederim
Emin ol beğeneceksin
Hamurunu tutturmak lazımBir kere yapayım dedim ama kıvamını tutturamadım Nevoşum :)
Birde senin bu harika tarifini deneyeyim
Zaten harika olduğu fotoğraftan da belli oluyor nevroş sadece peynirin o anki hali gözlerimin önüne geldi deYok kalmadı canım
Canım hava kararmadan resimlemek istedim.O aklıma hiç gelmedi biraz acele oldu..Ama denersen göreceksin içi yumuşak ve peynir uzuyor..Çok nefis oluyor..
Teşekkür ederim canım
Sağol canımZaten harika olduğu fotoğraftan da belli oluyor nevroş sadece peynirin o anki hali gözlerimin önüne geldiler
Ama bunun yanında benim hic ama hic sansım olmayabilirTeşekkür ederim canım
Hayır olmaz tarifini bekliyorym
Valllahiii hiç ama hiç guvenmiyorum kendimeOylama başladığında öyle olmadığını anlayacaksın
Öyle deme, en olmaz dediğim tarifler birinci olduAma bunun yanında benim hic ama hic sansım olmayabilir♡
Laf olsun diye katılırım artık