- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 45
İzliyorum cnm.
Kolunu aniden kaldırmışsan ondan kasılmışındır canım kasların hareketsiz ya ani olmuştur bişey olacağını sanmıyorum ama sen dikkat et.. hafif hafif masaj yap göğüsüne yumuşatSlm gcms olsun herkeze ins brsey sormak istyorum ameliyat olali 1 hfta oldu agrilarim gecmisti ve ben ustumdeki battaniyeyi kaldirdim kasildim suan gogsum agriyo brsey olmusmudur bi yardim edermsnz
Rica ederim.. ama sen dikkatli ol kendini zorlayacak şeyleri yapma daha 1 haftalıksın.. kollarını yularu kaldırma ağır kaldırma birşey olmazCok teskur ederimm icimi ferahlattiniz
Canım hayırlı olsun kararın.. jherkesin iyileşme süreci farklı ama 2 hafta içinde iyileşmiş olursun ancak tam iyileşmen için daha uzun bir süreye ihtiyacın olabilir.. benim 20 gün iznim vardı işimde ağır bir iş.. çok hareketli özellikle kol hareketi kuvveti kullandığım yorucu bir işim var. 22 aralıkta ameliyat oldum ve 5 gün önce işe başladım ne kadar da iyileştim desem zorlayınca ya da yorulunca ister istemez nir ağrı oluyot.. ama dayanılmıcak birşey değil ilk 1 hafta zorluk çekersin sonrası çok kolayKızlarrrr çok heyecanlyım cuma günü ameliyat olacağım ama korkularım da var lütfen sorularımı cevaplrmsnz? Ben beden eğitimi öğrtmnym bilerek ara tatilde yaptrıyorum sizce iyileşmem için yeterli bir süre mi? Malum kollarımı hareket ettrdğm bir mesleğim var. Bir de ameliyatın ertesi gün oturabiliyrmuyuz?
İlgilenemezsin bence misafir çağırmaman çok daha iyi okur aenşn içşn5. Özellikle ilk 4 gün ben desteksiz yattığıö yerden doğrulamamıştım bilgin olsunÇok teşekkr ederm yaptranlar var çevremde kimisi çok rahat atlattı kimisi de yemek dahi yiyemedi o kadar olmasndan korkuyorm ben okul öncesi gruplarna dans dersine giriyorum bir aksilk olmasn tedrgnm birde cuma günü ameliyet olucam ya cumrtsi şehirdışından misafrm gelcek ilgileneblrmym ayy ne zormuş ya daha olmadan stresi yetti
İlgilenemezsin bence misafir çağırmaman çok daha iyi okur aenşn içşn5. Özellikle ilk 4 gün ben desteksiz yattığı yerden doğrulamamıştım bilgin olsunÇok teşekkr ederm yaptranlar var çevremde kimisi çok rahat atlattı kimisi de yemek dahi yiyemedi o kadar olmasndan korkuyorm ben okul öncesi gruplarna dans dersine giriyorum bir aksilk olmasn tedrgnm birde cuma günü ameliyet olucam ya cumrtsi şehirdışından misafrm gelcek ilgileneblrmym ayy ne zormuş ya daha olmadan stresi yetti
Hayırlı olsun canım sağlıkla kullanİyi akşamlar dün sabah ameliyatım gerçekleşti nur topu gibi 300cc'lik damla model ikizlerime kavuştumgerginlikten pek bir şey anlamıyorum ama gözüme küçük gibi geldi zamanla nasıl şekil alır bilemiyorum. Doktorum en uygun ölçünün bu olduğunu söyledi
merhaba, bende 5 mayısta ameliyat olacağım inşallah fotoğraflarınızı görme imkanım oluyor mu acabaBoyut olarak gayet memnunum. Ödemler inip yayılınca bence tam istediğim gibi olacak. Yarın eve geçince albüme foto koyarım. Buradaki birçok arkadaş kesinlikle keşke daha büyük yaptırsaydın diyebilir ama biliyorsun ben hep diyordum çok büyük istemiyorum diye.
Damla biliyorum daha sert ama gerçekten daha doğal duruyorlar ben hep damla istemiştim. Görüştüğüm iki doktor da sana zaten damla şart demişti doku çok az olduğu için. Sen sanırım yağ enjeksiyonu olmuştun di mi ondan çok doğal olmuşlarda. Napalım hem öyle olsun hem böyle olsun olmuyo işte bi yerden fire veriliyo bi de damla taktıranlar da öyle çok sert falan değil, kıvamı gayet iyi dediler, daha fazla kafamı yormadım. Genç kız memesi kıvamıymış:) öyle demişti bi doktor
merhaba, bende 5 mayısta ameliyat olacağım inşallah fotoğraflarınızı görme imkanım oluyor mu acaba
damla daha sert diye duydum, o yüzden yuvarlak istiyorum ben ama damla yaptırmış biri olarak fikriniz nedir, bir de hıgh yerine moderate daha doğal duruyor gibime geliyor, tecrübelerinizi paylaşır mısınızMerhabalar, burada herkes fotoğrafı olanları izliyor yalnızca malum bu forumda da bolca erkek var, biz de öyle yaptık, yalnızca takip ettiklerim şeklinde ayarladığınızda albüm oluşturup yüzünüz görünmeyecek şekilde bi fotoğraf koyarsanız burada ben ve diğer arkadaşlar da sizi ekler. Bu arada benim 300cc damla high profil.