damla daha sert diye duydum, o yüzden yuvarlak istiyorum ben ama damla yaptırmış biri olarak fikriniz nedir, bir de hıgh yerine moderate daha doğal duruyor gibime geliyor, tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Merhaba M Meselatugba , öncelikle sertlik konusunda henüz yardımcı olamıycam çünkü 4. ayım, protezlerde önce şekil oturuyo, yumuşaklığın oturması 1 seneyi buluyormuş. her ay hissedilir şekilde yumuşuyo, henüz tabi ki normal meme kıvamında değil. bir de önceden hiç dokum olmadığı için protez ne kadar yumuşaksa memem de o kadar yumuşak olacak, az da olsa dokusu olanlar bu konuda çok daha şanslı. yuvarlak protez hiç istememe rağmen sırf sertlik muhabbetinden dolayı yuvarlak mı taktırsam diyordum ama damlada karar kıldım. 2. hafta kontrolümde, 6. ay kontrolüne gelen bir arkadaşın memesini elledim:) tahmin ettiğimden çok daha yumuşaktı. burada 'damla sert' diye bi algı oluşmuş ama tabi ki bir kaya değil, yuvarlaktan bi tık daha sert. Görüştüğüm bi doktor 'genç kız memesi kıvamı' demişti. Bir de estetik yaptırdığımı bilen arkadaşlara gösterdiğim için onlarınkini de görüyordum, taş gibi memeleri var sandıım birçok arkadaşlarımın, 23 yaşındaki biri dahil, bildiğin sarkmıştı memesi, baya şaşırdım. Asıl şoku da 47 yaşındaki bi iş arkadaşımın memesini gördüğümde yaşadım, dipdiriydi, kadının doğal göğsü zaten taş gibiymiş o yüzden yaşına rağmen sarkmamış. Doğalında böyle memeler de varmış yani. Ben de o konuda çok takık olduğum için uzun uzun yazdım:) Özetle henüz erken ama 1 yıl sonra bu konuda da gayet mutlu olacağımı düşünüyorum.
Görüntüye gelince, maşallah diyim, nazar değdirmeyeyim kendime çok çok memnunum. Doktorumun baya başının etini yemiştim moderate plus konuşmuştuk da high taktı, bu göğüsler ağzıma girecek diye ara ara etmediğim küfür kalmamıştı:)) Ama şu an çok çok memnunum. Gören herkes de, estetik oldum diye basbas bağırmasan kimse buna estetik diyemez diyo. Şükür ki tecrübeli iyi bir doktora denk geldim.