kas altı silikon ve baskı hissi

damla daha sert diye duydum, o yüzden yuvarlak istiyorum ben ama damla yaptırmış biri olarak fikriniz nedir, bir de hıgh yerine moderate daha doğal duruyor gibime geliyor, tecrübelerinizi paylaşır mısınız

Merhaba M Meselatugba , öncelikle sertlik konusunda henüz yardımcı olamıycam çünkü 4. ayım, protezlerde önce şekil oturuyo, yumuşaklığın oturması 1 seneyi buluyormuş. her ay hissedilir şekilde yumuşuyo, henüz tabi ki normal meme kıvamında değil. bir de önceden hiç dokum olmadığı için protez ne kadar yumuşaksa memem de o kadar yumuşak olacak, az da olsa dokusu olanlar bu konuda çok daha şanslı. yuvarlak protez hiç istememe rağmen sırf sertlik muhabbetinden dolayı yuvarlak mı taktırsam diyordum ama damlada karar kıldım. 2. hafta kontrolümde, 6. ay kontrolüne gelen bir arkadaşın memesini elledim:) tahmin ettiğimden çok daha yumuşaktı. burada 'damla sert' diye bi algı oluşmuş ama tabi ki bir kaya değil, yuvarlaktan bi tık daha sert. Görüştüğüm bi doktor 'genç kız memesi kıvamı' demişti. Bir de estetik yaptırdığımı bilen arkadaşlara gösterdiğim için onlarınkini de görüyordum, taş gibi memeleri var sandıım birçok arkadaşlarımın, 23 yaşındaki biri dahil, bildiğin sarkmıştı memesi, baya şaşırdım. Asıl şoku da 47 yaşındaki bi iş arkadaşımın memesini gördüğümde yaşadım, dipdiriydi, kadının doğal göğsü zaten taş gibiymiş o yüzden yaşına rağmen sarkmamış. Doğalında böyle memeler de varmış yani. Ben de o konuda çok takık olduğum için uzun uzun yazdım:) Özetle henüz erken ama 1 yıl sonra bu konuda da gayet mutlu olacağımı düşünüyorum.

Görüntüye gelince, maşallah diyim, nazar değdirmeyeyim kendime çok çok memnunum. Doktorumun baya başının etini yemiştim moderate plus konuşmuştuk da high taktı, bu göğüsler ağzıma girecek diye ara ara etmediğim küfür kalmamıştı:)) Ama şu an çok çok memnunum. Gören herkes de, estetik oldum diye basbas bağırmasan kimse buna estetik diyemez diyo. Şükür ki tecrübeli iyi bir doktora denk geldim.

Aynı durumdayız demekki normal o zaman yaşadıklarımız.. ben 2 gündür desteksiz yardım almadan kalkabiliyorum o da yataktan aşşa doğru sürükleyip kendimi ayaklarımı aşşa bırakıyorum sonra ayaklarımdan destek alıp kalkıyorum.. o baskı hissi kıpırdatmıyor bile beni sabahları özellikle.. gğn içinde kaslar gevşedikçe rahatlıyorum..

merhaba canım ben 2 gün önce göğüs büyütme ameliyatı oldum göğüslerim hiç yok denilebilecek kadar küçüklerdi. 375 cc kas altı mentor marka slikon kullanıldı. ağrılarım üst seviye devam etmekte. MERAK ETTİĞİM ASIL SORUM ŞUAN GÖĞÜSLERİM ÇOK SERT, DOKTORUM MASAJ ÖNERMEDİ NE KADARLIK Bİ SÜREÇTE YUMUŞAMA OLUYOR? VE 375CC OLMASINA RAĞMEN GÖZÜME KÜÇÜK GÖRÜNÜYORLAR YUMUŞADIKÇA DAHA BÜYÜK GÖRÜNÜRLER Mİ?

merhaba canım ben 2 gün önce göğüs büyütme ameliyatı oldum göğüslerim hiç yok denilebilecek kadar küçüklerdi. 375 cc kas altı mentor marka slikon kullanıldı. ağrılarım üst seviye devam etmekte. MERAK ETTİĞİM ASIL SORUM ŞUAN GÖĞÜSLERİM ÇOK SERT, DOKTORUM MASAJ ÖNERMEDİ NE KADARLIK Bİ SÜREÇTE YUMUŞAMA OLUYOR? VE 375CC OLMASINA RAĞMEN GÖZÜME KÜÇÜK GÖRÜNÜYORLAR YUMUŞADIKÇA DAHA BÜYÜK GÖRÜNÜRLER Mİ?
Endişelenme canım bi kaç ay sonra yumuşacık oluyorlar ben silikon olduğunu bile anlamıyorum 375 cc gayet büyük bş oran benim 350 cc ve dolu dolu avuç oluyor benimde hiç dokum yoktu. Eskiden tam destekli sütyen kullanırdım şuan sıfır boş cup sütyenler le aynı görüntüyü hatta bir tık daha iri görüntü yakaladım. Kaslar kendini saldıkça iri gözükücek :KK66:

22 temmuz 2015 te olmuştum. Hatta sürecimle ilgili konu bile açmıştım. Orada gün gün yapabildiklerimi yazmıştım. Aynı sıkıntıları biz de yaşadık, merak etme artık hızlı iyileşme dönemine girdin. Hemen toparlanacaksın :KK66:
Merhaba benide izlermisin. Senin deneyimine ihtiyaç duymaktayım. 10. Günümdeyim. Senin aradan epey zaman geçmiş nasılsın memnunmusun

@Tiramisu35 Teşekkür ederim canım çok sağol. Biliyorsun kaç doktorla görüşmüştüm çok güvensizdim, en son bi doktora çok güvendim. Milyon tane soru soran örnek foto görmek isteyen ben, aslında bir sürü şeyi sormadan ok dedim adama, sonrasında asistanından sorarak bazı bilgileri aldım o derece:) ön görüşmede yalnızca kas altı 295cc damla moderate takıcam demişti, ki kafamdaki de buydu benim. Doktor beni direk çıplak muayene etmemişti, 3D vectra makinesinden görüntü aldı, simülasyon fotom da çok içime sinmişti, biraz büyük gelmişti gözüme ama sonra herkes çok ideal diyince ikna oldum:)
Neyse gayet rahat huzurlu hastaneye gittim. Doktor çizim yaparken dual plan yapacağını söyledi, bunda sıkıntı YOk zaten dual plan daha iyi bence. Kas altının az biraz daha gelişmiş versiyonu.
Ameliyattan çok iyi çıktım, odaya yarı baygın getirilirken gerçekten bitti mi diyip duruyordum, kusma vs hiç bi yan etkisi olmadı genel anestezinin. Senin gibi zayıf bünyelerde olabilir demişlerdi biraz korkuyordum, çünkü ameliyata giderken ve ilk gelişimde yalnızdım, sonra Tek tek arkadaşlarım geldi.
Narkozun etkisiyle ilk gün harikaydım, tek başıma kalkıp yemek yiyip çıkıp dolaşıyordum çok çok rahat. Sonra ağrılar başladı ve hala o günün rahatlığına henüz kavuşamadım.
Doktor 300 cc damla midium high profil dual plan tip 3 yapmış. Tabi 295 e bile çok büyük mü acaba diye korkan ben 300 high görünce moralim çok bozuldu, göğüsler de çok yukarda olunca inse inse ne kadar iner ki bu korkusuyla baya ağladım. Doktor moderate denedim ama yanlardan çok taştı, basık durdu içime sinmedi, daha küçüğünü taksak yaptığımıza değmezdi dedi. Sonrasında da doktoru o kadar darladım ki bir ay sabret göğüslerim Harika olmuş demezsen çıkarıp moderate takıcam dedi o derece kendine güvenli konuşuyor ama bilmiyorum yanlardan o kadar yukarıda, kötü duruyo ki:/ biraz da ayrık gibi sanki. sonra baktım yine herkesin ameliyat sonrası görüntülerine çoğunluk benimki kadar şişmiş o yüzden içim rahatladı biraz bekliyorum bakalım.
Korse verdi, 2 hafta sürekli toplamda 6 hafta takacaksın dedi.
Dren takıldı bu arada ertesi sabah çıkarıldı o yüzden onu garipsemedim bi sıkıntı yaşamadım, takmasa daha iyiydi ama neyse:) dren izi kalıyo mu diye sordum yok dedi doktor. Böyle işte:)
Benide izler misin

@Tiramisu35 Teşekkür ederim canım çok sağol. Biliyorsun kaç doktorla görüşmüştüm çok güvensizdim, en son bi doktora çok güvendim. Milyon tane soru soran örnek foto görmek isteyen ben, aslında bir sürü şeyi sormadan ok dedim adama, sonrasında asistanından sorarak bazı bilgileri aldım o derece:) ön görüşmede yalnızca kas altı 295cc damla moderate takıcam demişti, ki kafamdaki de buydu benim. Doktor beni direk çıplak muayene etmemişti, 3D vectra makinesinden görüntü aldı, simülasyon fotom da çok içime sinmişti, biraz büyük gelmişti gözüme ama sonra herkes çok ideal diyince ikna oldum:)
Neyse gayet rahat huzurlu hastaneye gittim. Doktor çizim yaparken dual plan yapacağını söyledi, bunda sıkıntı YOk zaten dual plan daha iyi bence. Kas altının az biraz daha gelişmiş versiyonu.
Ameliyattan çok iyi çıktım, odaya yarı baygın getirilirken gerçekten bitti mi diyip duruyordum, kusma vs hiç bi yan etkisi olmadı genel anestezinin. Senin gibi zayıf bünyelerde olabilir demişlerdi biraz korkuyordum, çünkü ameliyata giderken ve ilk gelişimde yalnızdım, sonra Tek tek arkadaşlarım geldi.
Narkozun etkisiyle ilk gün harikaydım, tek başıma kalkıp yemek yiyip çıkıp dolaşıyordum çok çok rahat. Sonra ağrılar başladı ve hala o günün rahatlığına henüz kavuşamadım.
Doktor 300 cc damla midium high profil dual plan tip 3 yapmış. Tabi 295 e bile çok büyük mü acaba diye korkan ben 300 high görünce moralim çok bozuldu, göğüsler de çok yukarda olunca inse inse ne kadar iner ki bu korkusuyla baya ağladım. Doktor moderate denedim ama yanlardan çok taştı, basık durdu içime sinmedi, daha küçüğünü taksak yaptığımıza değmezdi dedi. Sonrasında da doktoru o kadar darladım ki bir ay sabret göğüslerim Harika olmuş demezsen çıkarıp moderate takıcam dedi o derece kendine güvenli konuşuyor ama bilmiyorum yanlardan o kadar yukarıda, kötü duruyo ki:/ biraz da ayrık gibi sanki. sonra baktım yine herkesin ameliyat sonrası görüntülerine çoğunluk benimki kadar şişmiş o yüzden içim rahatladı biraz bekliyorum bakalım.
Korse verdi, 2 hafta sürekli toplamda 6 hafta takacaksın dedi.
Dren takıldı bu arada ertesi sabah çıkarıldı o yüzden onu garipsemedim bi sıkıntı yaşamadım, takmasa daha iyiydi ama neyse:) dren izi kalıyo mu diye sordum yok dedi doktor. Böyle işte:)
Mrb hangi doktora ameliyat olmuştunuz acaba

X