kas altı silikon ve baskı hissi

Perii7777

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
480
253
Slm arkadaşlar 10 gün önce kas altı yöntemle silikon takıldı. Göğüs kafesimde olmak üzere koltuk altıma kadar heryerde baskı hissediyorum özellikle gece sırt üstü yatınca sabah yataktan tek kalkamıyorum yardım alıyorum ve kalktığımda nefes almak bile zor geliyor ilk 10 dk kendimi toparlayamıyorum.. sizede böyle oluyor mu?? Baskı hiasediyormusunuz?

Evet benim de 6 gün oldu ve bazen nefes almakta bile zorlanıyorum. Giderek azalmakla birlikte hala var o baskı. Birkaç yastıkla dik denebilecek bi şekilde yatıyorum, gece kaymışsam tek başıma kalkamıyorum, daha diksem biraz ağrısa da bacaklarımdan tutunup kendimi kaldırıyorum

Aynı durumdayız demekki normal o zaman yaşadıklarımız.. ben 2 gündür desteksiz yardım almadan kalkabiliyorum o da yataktan aşşa doğru sürükleyip kendimi ayaklarımı aşşa bırakıyorum sonra ayaklarımdan destek alıp kalkıyorum.. o baskı hissi kıpırdatmıyor bile beni sabahları özellikle.. gğn içinde kaslar gevşedikçe rahatlıyorum..

Macellan gözün aydın canım ameliyat oldun demek bahsetsene biraz kaç cc takıldı nasıl oldu? :)

Perii7777 Aynen canım sabahları daha kötü sonrasında açılıyorum. Bu sabah mesela çok daha iyi kalktım, doktor 2 ağrı kesici bir antibiyotik vermişti, gece ağrı kesici içmiyordum, dün gece içtim, sanırım onun etkisi oldu. Ağrı yine hareketlerimi kısıtlaması dışında dayanılmaz değildi ama o baskıdan dolayı konuşmakta ve yutkunmakta bile bazen zorlandığım için boğazıma yediğim şeyler takılıyor arada ve o öksürük beni öldürüyo, o acı çok fena, naptım ben kendime diye ağlıyorum resmen moral bozukluğundan neyse ki o da hafifledi.
Ben de şunu sorayım, göğüs kafesim çok dar, cildim o kadar gerilmiş korkudan bakamıyorum bile, iki göğsüm arasındaki boşluk bile havaya kalkmış, umarım anlatabildim, sizin de böyle ?

Göğüs ortası da ayrıksa ondan da böyle hissediyorsundur.. benimde çok ayrık 10 gün oldu hala yakınlaşmadılar asya ve avrupa gibi birbirlerine uzak duruyorlar. Aenşn dediğin gibi ortası heryeri gergin hala bepanthol krem sürüyorum kurudukça. Nemlendirince rahatlıyoraum biraz

Tiramisu35 Teşekkür ederim canım çok sağol. Biliyorsun kaç doktorla görüşmüştüm çok güvensizdim, en son bi doktora çok güvendim. Milyon tane soru soran örnek foto görmek isteyen ben, aslında bir sürü şeyi sormadan ok dedim adama, sonrasında asistanından sorarak bazı bilgileri aldım o derece:) ön görüşmede yalnızca kas altı 295cc damla moderate takıcam demişti, ki kafamdaki de buydu benim. Doktor beni direk çıplak muayene etmemişti, 3D vectra makinesinden görüntü aldı, simülasyon fotom da çok içime sinmişti, biraz büyük gelmişti gözüme ama sonra herkes çok ideal diyince ikna oldum:)
Neyse gayet rahat huzurlu hastaneye gittim. Doktor çizim yaparken dual plan yapacağını söyledi, bunda sıkıntı YOk zaten dual plan daha iyi bence. Kas altının az biraz daha gelişmiş versiyonu.
Ameliyattan çok iyi çıktım, odaya yarı baygın getirilirken gerçekten bitti mi diyip duruyordum, kusma vs hiç bi yan etkisi olmadı genel anestezinin. Senin gibi zayıf bünyelerde olabilir demişlerdi biraz korkuyordum, çünkü ameliyata giderken ve ilk gelişimde yalnızdım, sonra Tek tek arkadaşlarım geldi.
Narkozun etkisiyle ilk gün harikaydım, tek başıma kalkıp yemek yiyip çıkıp dolaşıyordum çok çok rahat. Sonra ağrılar başladı ve hala o günün rahatlığına henüz kavuşamadım.
Doktor 300 cc damla midium high profil dual plan tip 3 yapmış. Tabi 295 e bile çok büyük mü acaba diye korkan ben 300 high görünce moralim çok bozuldu, göğüsler de çok yukarda olunca inse inse ne kadar iner ki bu korkusuyla baya ağladım. Doktor moderate denedim ama yanlardan çok taştı, basık durdu içime sinmedi, daha küçüğünü taksak yaptığımıza değmezdi dedi. Sonrasında da doktoru o kadar darladım ki bir ay sabret göğüslerim Harika olmuş demezsen çıkarıp moderate takıcam dedi o derece kendine güvenli konuşuyor ama bilmiyorum yanlardan o kadar yukarıda, kötü duruyo ki:/ biraz da ayrık gibi sanki. sonra baktım yine herkesin ameliyat sonrası görüntülerine çoğunluk benimki kadar şişmiş o yüzden içim rahatladı biraz bekliyorum bakalım.
Korse verdi, 2 hafta sürekli toplamda 6 hafta takacaksın dedi.
Dren takıldı bu arada ertesi sabah çıkarıldı o yüzden onu garipsemedim bi sıkıntı yaşamadım, takmasa daha iyiydi ama neyse:) dren izi kalıyo mu diye sordum yok dedi doktor. Böyle işte:)

Perii7777 evet ya ayrık maalesef işallah biraz yakınlaşırlar. Onun için daha büyük cc kullanmaları gerek sanırım ama benim vücut zaten 300den fazlasını kaldırmazdı bence o yüzden o konuda içim rahat.
Bu arada 6.günümde çok hafif yumuşama hissediyorum, ilk gün taş gibiydi gram oynamıyordu, şimdi daha iyi

Aynen canım benimde.. hala çok sertler ama parmağımı deyridince en azından ilk günlere göre daha iyi..

Canım biliyorsun damlalar en sert kıvamda takılıyor. Bence doktorun en iyisini yapmıştır şu an için çok farklı görünebilir yukarda olabilir hatta realselfde bazılarınınki köşeli gibi duruyor öyle bile gördüm yani ama daha sonradan aşağı iniyor. Biİm göğüslerimiz çok küçüktü o yüzden hani göğüs aramız ayrık mıydı değil miydi bilmek çok zor oluyor zAten doku olmadığı için arada bir sürü mesafe vardı doktorun uygun gördüğü zaman masaj verecek sana ikisini birleştirir gibi masaj yapacaksın o zaman arası yakınlaşıyor. Bir makalede okudum ideal göğüs boşluğu 4 cm olmalıymış aslında benimki de bitişik durmuyor benim 3 ay oldu bu şekilde kalacağını düşünüyorum. Ama hiç dert etme bikaç hafta sonra bile acayip fark edecek hem şişlikler inecek hem protez cebe yerleşecek. Peki şu an büyüklüğünden memnun mısın tabii programla görmüştün gerçi ama şu an pratikte nasıl istediğin gibi mi :)

Programla görmüştün derken canım?
Büyüklüğü iyi gibi şiş halleriyle bile biraz daha büyük olsa daha iyi olurdu diyom ama 350 den fazlasıda sığmazmış bana :) bunada şükür diyorum ve sabırsızlıkla oturmasını şekil almasını bekliyorum inşallah birleşip güzelleşirler

Boyut olarak gayet memnunum. Ödemler inip yayılınca bence tam istediğim gibi olacak. Yarın eve geçince albüme foto koyarım. Buradaki birçok arkadaş kesinlikle keşke daha büyük yaptırsaydın diyebilir ama biliyorsun ben hep diyordum çok büyük istemiyorum diye.
Damla biliyorum daha sert ama gerçekten daha doğal duruyorlar ben hep damla istemiştim. Görüştüğüm iki doktor da sana zaten damla şart demişti doku çok az olduğu için. Sen sanırım yağ enjeksiyonu olmuştun di mi ondan çok doğal olmuşlarda. Napalım hem öyle olsun hem böyle olsun olmuyo işte bi yerden fire veriliyo bi de damla taktıranlar da öyle çok sert falan değil, kıvamı gayet iyi dediler, daha fazla kafamı yormadım. Genç kız memesi kıvamıymış:) öyle demişti bi doktor

Benim 15. Gün itibariyle baskı hissi tamamen kaybolmuştu. Rahat ol

Evet benim yağ enjektesi de yapıldı Hem de 325 cc de büyük bir cc değil doku da olmayınca bi de sırt kısmı genişse ortalama bi görüntü oluyor. Aslında ben iri biri değilim ama sırtım geniş omuzlarım geniş o yüzden doğal duruyor bence. İatediğin gibi olmasına çok sevindim. Beklentiler ne kadar az oluyorsa onlara ulaşmak da bir o kadar kolay oluyor. Büyük beklentisi olunca genelde istediği gibi olmuyor insanın . Ben gibi mesela kıvam konusu da zamanla hepsi yumuşuyor zAten istediğin görüntüyü yakaladıysan ve ilerde ek sorunlar çıkmazsa daha ne olsun

Ohh sen baya baya atlatmışsın .. şimdi tam oturmuştur şekilleri .. nasıl memnunmusun? Herhangi bir sorun yaşadın mı bu zaman zarfında.. kapsül yada başka birşey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…