- Konu Sahibi Ersoyayseersoy0
Geçmiş olsun kızlar umarım ağrılarınız tez zamanda geçer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4.gün baskıların azalmaya başlar 1haftada normal hayata dönersin ödemin tamamen geçmesi zaman alıyomuş bende 3 hafta oluyo olalı gayet iyyim ödemlerimde azaldı 350 cc takıldı banada birazcık dişini sıkman gerekicek hayırlı olsunKızlar merhaba. Ben de 2 gün önce kas altı tekniği ile ameliyat oldum. Benim göğüs bölgemde sert ama çok fazla dayanılmayacak gibi bir ağrı yok tabii ki hareketlerim kısıtlı ama ödemim çok fazla, bu ödemler ne zaman tam olarak geçecek? Mememden çok boynum ve belim ağrıyor resmen. İnşallah geçicidir bu durum 400 cc takıldı bana.
4.gün baskıların azalmaya başlar 1haftada normal hayata dönersin ödemin tamamen geçmesi zaman alıyomuş bende 3 hafta oluyo olalı gayet iyyim ödemlerimde azaldı 350 cc takıldı banada birazcık dişini sıkman gerekicek hayırlı olsun
Kas altı oldu evet şekilsizden kastınız ne yukarısı falan şiş omu? Benim damla yüksek profil ikinci gün çok bakamadım ben ağrım olduğu İçin ama bi biri şişiyod bi biri şişiyodu birinci hafta hepsi azalacakSenin de kas altı mı oldu? Bi de şekilsiz duruyor daha yeni olduğu için sanırım
Kas altı oldu evet şekilsizden kastınız ne yukarısı falan şiş omu? Benim damla yüksek profil ikinci gün çok bakamadım ben ağrım olduğu İçin ama bi biri şişiyod bi biri şişiyodu birinci hafta hepsi azalacak
Benimkinde sert hala ağrıların geçsin önce sonra Harika duruyo yavaş yavaş yumuşarEvet yukarı kısım çok şiş, meme ucu biraz aşağıda hafif kare gibi görüntü var benim ki yuvarlak yüksek profil. İnsan sabırsızlanıyor bir an önce otursun insin yumuşasın diye :)
Benimkinde sert hala ağrıların geçsin önce sonra Harika duruyo yavaş yavaş yumuşar
Bende önümüzdeki hafta ameliyat olucam, aklıma takılan bir sürü soru var göğüsüm hiç yok kas altına konulcak silikon çok ağrılı bi süreç anladığım kadarıyla. Ağrı dayanilmayacak kadar çok mu hissediliyor, doktorlar 1 hafta içinde normal yaşantına dönersin diyolar ama burda okuduklarımdan dolayı gözüm korktu açıkçasıKas altı silikon ameliyatı oldum bugun ilk gunum Ama bu kadar agrısı oldugunu bilseydim harbi olurmuydum bıdaha dusunurdum sorusu olan varsa cevaplıyabilirim kızlar
Bende önümüzdeki hafta ameliyat olucam, aklıma takılan bir sürü soru var göğüsüm hiç yok kas altına konulcak silikon çok ağrılı bi süreç anladığım kadarıyla. Ağrı dayanilmayacak kadar çok mu hissediliyor, doktorlar 1 hafta içinde normal yaşantına dönersin diyolar ama burda okuduklarımdan dolayı gözüm korktu açıkçası
Kas altı mı oldu peki senin, yaşadığın süreçten biraz bahseder misinArkadaslar herkesin agri esigi farkli bende cok korkmustum cok agrim olacak diye hic agrim olmadi sadece sızı var oda sol gogusumde ameliyattan sonra hemsire agri kesiciyi sirf odem tutmasin diye apranaks verdi. Tek zorlugu yatip kalkmak ilk 5 gun zorlandim regli öncesi memeleriniz sisiyorsa benim sisiyor tas gibi dokunamiyorsun o his oluyor sadece
Kasaltı diklestirme ve 250cc high profile protez takıldi. 12 gunum bugun islerimi yapiyorum sukur tabi zorlamadan. Emziren anneler beni anlar memen sutle dolar sizlar ve gerilir ohis var bende sadece sanirim vucut silikonu kabullenmeye yada atmaya calisiyor bolemedim.Kas altı mı oldu peki senin, yaşadığın süreçten biraz bahseder misin
Burda okuduklarimdan sonra benim de cok gozum korkmustu. Operasyon sonrasi korktugum kadar degildi. Evet agri sizi oluyor gogus kafesinin ustunde baski hissedeceksin ilk gunler. Sonrasi zamanla azaliyor. 1 ay kadar skntili bu sureci varBende önümüzdeki hafta ameliyat olucam, aklıma takılan bir sürü soru var göğüsüm hiç yok kas altına konulcak silikon çok ağrılı bi süreç anladığım kadarıyla. Ağrı dayanilmayacak kadar çok mu hissediliyor, doktorlar 1 hafta içinde normal yaşantına dönersin diyolar ama burda okuduklarımdan dolayı gözüm korktu açıkçası
Kas altı silikon ameliyatı oldum bugun ilk gunum Ama bu kadar agrısı oldugunu bilseydim harbi olurmuydum bıdaha dusunurdum sorusu olan varsa cevaplıyabilirim kızlar
[/
merhaba canım 1,5 sene önce yazmışsın ; şu an nasılsın biraz Bilgi bende meme büyütme ameliyatı olacağım. İlk günler ağrılı , peki ya şimdi nasıl ..Kas altı silikon ameliyatı oldum bugun ilk gunum Ama bu kadar agrısı oldugunu bilseydim harbi olurmuydum bıdaha dusunurdum sorusu olan varsa cevaplıyabilirim kızlar