Kart Falı Bakıyorum..

theuglygoddess

You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
3.221
33
İsteyenlere kart falı bakıyorum. Uzun zamandır baktığım bir şey bu. Çoğunluklada söylediklerim çıkar ve baktığım kişinin problemlerinide bilirim. Karşılıklı olunca daha net bakıyorum tabi.

Baktırmak isteyenlerden tek istediklerim;

Neden fal baktırmak istediğinizi yani sorununuzu yazmanız. Genel olarak falıma bakarsın diyerek bakmıyorum. Belli bi sorun üzerine bakıyorum. Örneğin; Sevgilimle aramda şu şu sorunlar var gidişat ne olacak? , Sınavlara girdim ve üniversite konusunda önüm açık görünüyormu, okuyabilecek miyim? vb.. gibi. Birde baktıracak olanlardan 2. bir isteğim kendisini ve sorununda geçen kişilerin burçlarını yazmaları.

Birde aynı kişiye günde sadece 1 kere bakıyorum. Çünkü bi kişi günde 3-4 kere baktırmak ister ve çok fazla yoğunluk olur yetişemem. Sizlerden son isteğimde kahve falımı buraya bazen koyucam ve bu kahve falıma sallamadan bakanlarada özelden detaylı bir şekilde konuşarak bakıcam.

:KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
O zaman ilk ben istesem. Biliyorum bakmıştın ama bi de kart falı olsun.
Sorum yine aynı.

Hoşlandığım insanla sevgili olacak mıyız ?
Ya da gidişat ne olur öyle de sorabilirim ..

benim burcum balık ama onunkini bilmiyorum yaa..:KK43:
sormadım daha. çok konuşkan, aktif bi tip ama. özgüveni de çok yüksek.

Son düzenleme:
bende istiyorum bakarsanız çok memnun olurum :KK16: nişanlıyım evliliğimde mutlu olcakmıyım? nişanlımın ailesi ile geçinebilcekmiyim?aslında pek sevmiyorum nişanlımın ailesinide,,,, benim burcum aslan nişanlımın balık

Selam canım topic açtığın iyi olmuş arada koy bakarız kahve falına :KK66:

benim sevgilimle aramdaki sorunlar şu genel olarak ben çok kıskanç biriyim o benden dahada kıskanç ve bana baskı uyguluyor evlenmeyi düşünüyoruz ama gidişat nasıl olur tartıştığımız zamanlar uzun süre küs kalıyoruz...

ben yengeç burcuyum sevgilimde akrep :)

canım bende istiyorum . sorularım 3 tane . 1. iş için başvurdum olumlu sonuç alacakmıyım? 2. eylülde kpss giricem sonuç olumlu mu ? 3. evliliğim hayırlı ve mutlu olacakmı ? şimdiden tşkler ediyorum

Benim eğitim ve iş durumum icin bakar misin :26: seneye 2. Unw okumayı planlıyorum .
Aslında isimden memnunum fakat ufak tefek pürüzler var :KK43:
Burcum balık :)

Son düzenleme:
merhaba. kart falı ilk kez baktırıyorum. burcum yay. yakın zamanda alma ihtimalim olan iş teklifi benim için hayırlı olacak mı?

O zaman ilk ben istesem. Biliyorum bakmıştın ama bi de kart falı olsun.
Sorum yine aynı.

Hoşlandığım insanla sevgili olacak mıyız ?
Ya da gidişat ne olur öyle de sorabilirim ..

benim burcum balık ama onunkini bilmiyorum yaa..:KK43:
sormadım daha. çok konuşkan, aktif bi tip ama. özgüveni de çok yüksek.

Tabiki canım. Sana kapım her zaman acık biliyosun :)

Öncelikle bu hoşlandığın insanın bi takım sıkıntıları ve yoğunlukları var. Bunları biraz atlatması gerekiyor. Kafası cok fazla yoğun. Aşk hayatına odaklanacak zamanı bile olmuyor bazen. Sen biraz ağırdan alıyorsun için ne kadar kıpır kıpır etsede. Ben şuan için aranızda gel-gitli bi zaman dilimi görüyorum. Görüşmeler olacak ufak ufak mesefaler belki kırgınlıklar. Ama sonunda aşk cıktı. Mutluluk, birliktelik olacak.

:KK16:

benim merak ettiğim iş durumum ne olacak şu an iş arıyorum ve gönlüme göre bir iş bulacabilecek miyim aslan burcuyum ve teşekkürler :)

Tabiki canım. Sana kapım her zaman acık biliyosun :)

Öncelikle bu hoşlandığın insanın bi takım sıkıntıları ve yoğunlukları var. Bunları biraz atlatması gerekiyor. Kafası cok fazla yoğun. Aşk hayatına odaklanacak zamanı bile olmuyor bazen. Sen biraz ağırdan alıyorsun için ne kadar kıpır kıpır etsede. Ben şuan için aranızda gel-gitli bi zaman dilimi görüyorum. Görüşmeler olacak ufak ufak mesefaler belki kırgınlıklar. Ama sonunda aşk cıktı. Mutluluk, birliktelik olacak.

Sağol canım benim. Aynen dediğin gibi. İnşallah sonu iyi olur. :KK54:

bende istiyorum bakarsanız çok memnun olurum :KK16: nişanlıyım evliliğimde mutlu olcakmıyım? nişanlımın ailesi ile geçinebilcekmiyim?aslında pek sevmiyorum nişanlımın ailesinide,,,, benim burcum aslan nişanlımın balık

Nişanlının maddi problemleri var bu problemlerden dolayı biraz sıkıntılı bi zaman geçireceğiniz görünüyor. Ayrılıklar yada küslükler çok yaşayan bi çift gibi görünüyosunuz. Nişanlında birinin gözü var gibi. Ama sana bağlı. Nişanlının tarafından ailesinden bir bayan var ona çok düşkün. Onunla bazı problemler yaşayabilirsin. Sevmiyorum demişsin, sevmiyorsanda mutlaka saygını eksik etme. Sevmediğinide belli etme. Yoksa problem yaşayabilirsiniz. Senin elinde yani. Kendi aranızda mutluluk, aşk hep sürecek.

Merhaba...
Benim burcum akrep, erkek arkadaşımınki başak. 2yıldır süren bi ilişkim var; ama ona karşı olan güvenimde problem var. bu yüzden sık sık triplere giriyorum ben. ona güvenmeli miyim? yani tavırlarım abartılı mı, yoksa güvenmemekte haklı mıyım? Bir de, ilişkimizin sonu var mı? -Teşekkür ederim şimdiden.

Selam canım topic açtığın iyi olmuş arada koy bakarız kahve falına :KK66:

benim sevgilimle aramdaki sorunlar şu genel olarak ben çok kıskanç biriyim o benden dahada kıskanç ve bana baskı uyguluyor evlenmeyi düşünüyoruz ama gidişat nasıl olur tartıştığımız zamanlar uzun süre küs kalıyoruz...

ben yengeç burcuyum sevgilimde akrep :)

Caanım üzgünüm ama söylemek zorundayım. Sizde çok büyük bi ayrılık büyük bi kopma görüyorum. İlk açtığım anda kartlarda direk cıktı zaten. Uzun bir ayrılık yada şiddetli bir ayrılık gibi olacak. Ama sonunda tekrar barışma kavuşma var. Sen çok duygusal bi insansın zaten. Ufacık şeyde kendini mahvediyosun üzüntüden. Ama ikinizde birbiriniz seviyosunuz. Çok çalkantılı bi ilişkiniz var. Sağlık problemlerin gündeme gelecek dikkat et kendine.

Nişanlının maddi problemleri var bu problemlerden dolayı biraz sıkıntılı bi zaman geçireceğiniz görünüyor. Ayrılıklar yada küslükler çok yaşayan bi çift gibi görünüyosunuz. Nişanlında birinin gözü var gibi. Ama sana bağlı. Nişanlının tarafından ailesinden bir bayan var ona çok düşkün. Onunla bazı problemler yaşayabilirsin. Sevmiyorum demişsin, sevmiyorsanda mutlaka saygını eksik etme. Sevmediğinide belli etme. Yoksa problem yaşayabilirsiniz. Senin elinde yani. Kendi aranızda mutluluk, aşk hep sürecek.

canımm ağzında sağlık çok teşekkür ederim ....

Mrh. banada bakarsan sevinirim sevdiğim biri var imkansız görmem onu görecekmiyim benim burcum oğlak onun ki yengeç şimdiden tşkler.

canım bende istiyorum . sorularım 3 tane . 1. iş için başvurdum olumlu sonuç alacakmıyım? 2. eylülde kpss giricem sonuç olumlu mu ? 3. evliliğim hayırlı ve mutlu olacakmı ? şimdiden tşkler ediyorum

Kusura bakma ama tek bir şeye yönelerek bakıyorm. Tek bir sorununu söyle ona göre bakayım..

X