Karşısında, ufo gören masum köylü gibi kaldığım konu için yardım

Kuzu kendini de cok sevmedigin bir elbise giymeye zorlama , uzun sade bir abiye al , kim ne derse desin umursama

Kendimi aşmak da istiyorum bir yandan Milana.
Böyle hem ondan istiyom, hem bundan, accık da bundan, bu bu bu olmasın diye imkansız tarifi verir gibi hissettim kendimi.
Kafamda"Ne istiyorum"u daha da netleştirmem lazım sanırım.
Abiye işin eşikten atlaması olacak...

İllede uzun mu olcak,kırmızı ama kısa olsa olmaz mi?hafif sırt dekoltesinde kendi renginde dantel detayı ve bacakda küçük bir yirtmaç. İnce sık bir bileklik,kolye ve küpe, taba rengi ayakkabilar.

Ay bu yazıda kendimi gördüm çok fena. Kelin ilacı olsa diyor ve konuyu takip etmekle yetiniyorum.
Bol şans!

Yakin olsak senle cikardim alisverise şıkır şıkır bi abiye aldirirdim sana :)
Beni de mesela sade bi abiye icine sokamaz kimse , illa burdayim diyecem paril paril parlayacagim
Bu zevk ve karakter meselesi be kuzu , bence esik atlamak icin dogru secenek degil
Sen sanatcisin , asi ruhlu , salas , ozgur.. ve sana cok yakisiyor boyle olmak , bence inadina oldugun gibi devam et :)

+1 çok severim öyle hazırlıkları abiye giymeye bayılırım

Bileklerinizin iç kısmı damarlara bakın, Eğer mavi renk ağır basmışsa soğuk tene, eğer yeşil renk ağır basmışsa sıcak tene sahipsiniz.
Bilekleriniz kalınsa uzun bı elbise giyin,
Eğer uzun giymek istemezseniz ben uzun abiye hiç sevmem ayakkabınızı kalın bilekli seçin hatta taş bile eklebilirsiniz bilek kısmına.
Diyelim teninize mavi gidiyor, hangi mavi tonu üzerinizde iyi duruyorsa onu alın. Her mavi benim tenime uygun yakışır mantığı yanlış.
Beli daha ince göstermek için arka sırt assa kısımlarından pensli model seçebilirsiniz.
İlla abiye giymek gibi bı zorunluluğu atın kafanızdan ben bir elbise giyerim sade ama altına öyle bı ayakkabı giyerim ki en sık ben olurum.
Bence düz fön en güzel sactir kuş yuvası gibi topuz yerine fön en güzeli. He topuzu güzel yapan kuaför varsa yaptırın ama çoğu beceremiyor.
Eğer göz kapaklariniz etli değil açıksa eyeliner ve buğulu bı makyaj sade bı ruj şeftali allıkla Cok guzel olursunuz.

Son düzenleme:
merhaba

Ben sizi anladim gecen yil kardesim ve kuzenim evlendi cok sevdigim cok begendigim elbiseler buldum tek magaza tek marka oleg cassinide bulmustum mutlaka bakmanizi tavsiye ederim
Birde kendi nisanligimi cengiz akturkten aldim orayi da sevmistim

Bunlar gayet güzel ve şıklar da işte kuzen bildiğin uzun abiye ile gel ricasında bulundu, söz de verdim. Düz, kısa elbiseler giyme lütfen dedi. O yolu kapattı. :/

Bence kuzenin sadece siradan ve ozensiz olmani istemiyor.
Gunumuzde agir abiyeler artik tercih edilmiyor.
Sadelesme var.
Duz ve modern bir elbiselerin altina tasli ve gosterisli bir ayakkabi, saclar toplanacaksa uzun kupeler, kucuk bir canta cok daha buyuk şıklik sagliyor.
Tekrar dusun :)

Est. teşekkür ederim.
O düz elbiseyi alıp üzerinde oynatayım. Ya da çok benzer bir şekilde daha rahat hissedeceğim bi renk seçtiğim an diktireyim. Düz olmadıktan sonra yine rahat edemeyeceğim sanki, dediğin gibi karakter meselesi. Öyle şıkır şıkır görmeyi sevsem de, kendi üzerimde mümkün değil rahatsız hissedeceğim. Takılarla, saç şekliyle ve ayakkabı seçimi ile olacak olursa, onda kendimi aşmam daha kolay.

Bu arada, yazıma tekrar baktım iki yoruma şaşırıp, son iki gün kalmış dibi yazmışım düğüne kusura bakmayın; dediğiniz gibi anlaşılıyor. Orada demek istediğim bu düğünden önceki kuzen düğünüme 2 gün kala hazırlandım-oğlana bana eşime kıyafet filan, son güne bıraktım her şeyi onu kast etmiştim, kuaförde yer bulamadım bi de onu bekledim vs.
Bu düğüne birkaç hafta kaldı. 2-3 ay öncesinden millet başladı model taramaya, terzi randevusu almaya filan. Ben yine son güne sıkıştıracağım hissiyle huzursuzlandım (Söz verdiğim için bilhassa), çünkü sorup duruyorlar, çekiştiriyorlar ve bir şey diyemiyorum. Diğer kuzenimin düğününde de aynı oldu, son 2 hafta kaldı, sonra son bir hafta... Sonra son 3-4 gün. Artık annem bağırıyordu öyle söyleyeyim. Sonra da olduramadık işte, aldık geçtik, yok orası pot, şurası boydan alınacaktı, beli daraltılacaktı derken yarım yamalak gittim resmen.

Damar rengim ikisi gibi de duruyor, deminden beridir bakıyorum.
Kardeşime sordum iyice kafam karıştı "Ven işte onlar, taşıdıkları oksijen miktarına göre renkleri, sıcak-soğuk cildi bilmiyom ben" filan dedi. :/ Yeşilimsi gibi sanki daha çok, masa lambası altında yeşil biraz baskın gibi.

Sıradan biri gibi, el düğününe gider gibi, dıdısının dıdısı tanıdık gibi olma diyor evet. Ancak devamında da diyor:
Dümdüz elbise giyme, siyah da giyme, uzun bi abiye olsun.
Assolist gibi zaten mümkün değil giyinemem de, ayakkabı-saç değiştirince akşam gezmesine çıkabileceğin türden bi şey de istemiyor. :/

Abla eğer tarzın rahatsa iyi hissediyorsan kendini bence öyle devam et.Ama düğün için bence dene abiyeleri üstünde nasıl duracağını bilemezsin Kuzeninle vs gidebilirsin fikir verirler saç ta güzel abartısız bir topuyla sade bir makyajla belki bir yere dikkat çekerek bir de inci gibi küpe bence çok zarif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…