Karşısında, ufo gören masum köylü gibi kaldığım konu için yardım

Bütçe halledilir; model seçebileyim yeter Noop.
Basenlerimi gizlemem lazım
Belimi vurgulamam lazım çünkü bi onun şekliyle kurtarıyorum.
Üst kolları biraz gizlemem lazım
Boyun yapım uzun
Böyle bi şey.
Aa beni anlatmışsınız
Bel incecik bacaklar basenler hafiften iri ve ust kollar oldukca tombul

bu elbıse yaşsız her ortamda her zaman gıyılebılecek bır abıye
sade ve şık
dugune gıdıyoruz dıye baskası olsa buna takılar takar kocaman görumce topuzları yapar makyajı abartır olur cıkar rüküş

moda dergılerıne baktıgımızda gormus gecırmıs ınsanların kıyafetlerıne baktıgımızda sade ve şık olduklarını goruruz
buna sadece bır bılezık veya sadece bır kolye ya da mucevher gıbı bır ayakkabı gıyerek zengınlestırebılırsınız .

hobıdık hobıdık fırfırlar buz patenı gosterısı gıbı kat kat etekler yerıne net cizgısı bellı asil bır secım olmus acıkcası bu tarz bırsey cok yakısır sıze

Son zamanlardaki bizim evin mevzusu, çok şükür hallettik de kurtuldum.
Kayın ailem oldukça şatafat ve alaturka zevklere sahiptir, pul payet taş tuş ne ararsanız vardır.
Ben ise kaliteli kumaşlardan oluşan genellikle modeli ya rengi ile ön planda olan elbiseleri tercih ederim.
E düğün görümcemin düğünü olunca, birçok elbisede kıbrısta sahne alacak gibi hissettim kendimi.
Oleg cassini nin sitesine bakın, zarif ve taşsız birçok model var.
Anlatımınıza göre vücut tipinize A kesim ya da tüp model denilen elbiseler uyar.
Bana kalırsa belden sımsıkı oturan, aşağı kloş inen ipek şifon tarzı bir abiye hayli hayli iş görür.
Önemli olan burada saç ayakkabı ve çantadır.
Saçınız doğal düz gön ya da hafif dalgalı olabilir ama elinize mücevher gibi bir çanta alırsınız yeter de artar.
Ya da gösterişli avize bir küpe ve çok şık ayakkabılar da iş görür.
Ayakkabı olarak ilviye bakın derim.

seni nedense simsıyah gotik tarzı elbise de hayal etmışımdir hep ben öylee standart duğun abıyelerınde duşunemedım şimdi

Evet, siyah giyerim genellikle düğünlerde Ceycey; siyah ve parlament mavi kısa elbiseler genellikle.
Kendi nişanlığım da kısa siyah elbiseydi hatta.

Düşmezsim arkası biraz daha uzun oluyor önler basmicak kadar düğünde giydiğim böyle ucuş uçuş kurukluydu yürürken arkandan uçarak gelmesi çok hoş oluyor

Baya inceledim Bibi ve uçuş uçuş ya da etekten senin önerdiğin şekilde dökümlü olmasına karar verdim. Uzun ve dar bir arada kesinlikle rahat edemeyeceğim.

aaa gangsta banlanmış nıyeeeee

Konuyu bdv'a açtı diye sanırım :/

Evet konu bdvde diye. Aslında banlanmayı da göze alarak açtım çünkü kısa zamanda en çok yorum-bilgiyi toplamam gerekiyordu.

Bu tarzları mümkün değil giyemem, giyeceğim son modeller arasındalar diyebilirim.
Yakışana yakışır da, benim için imkansızlar; ne rahat hareket edebilirim, ne duruşuma giderler. Fazla ağırlar benim için.

Hepsi birbirinden hoş Mune müdürüm, ancak desenli-dantelli elbiselere de pek katlanabildiğim söylenemez.
Banlı kaldığım sürede renkleri netleştirdim ve iyi ki banlamışsın Mune ciddiyim, oturdum elbiseleri karalama halinde model olarak birleştirip üzerine düşündüm. Ne olsa bacak boyumu keser (Bacaklarım çok uzun değildir) hangi renk diğerine gider, nereden fark atarım vb. diye.
Elbise rengi ve ona uygun dikkat çekici bi kolye ile fark atmaya karar verdim. Bu yüzden saç-çanta-ayakkabıyı yok gibi tutmak daha kolay olacak.
Paylaşayım belirlediklerimi; sizlerin de fikrini almak isterim.
Benim için gerçekten önemli.

Abiye olarak almak durumunda kaldıklarım hep bu tarz zaten N nscckts ,kendimden de sıkıldım esasen; ondan, tamamen kendimi de çiğnemeden aslında bir tutam kuzenimin taleplerine uymak istyorum. Renkleri başka şekillerde iyi kullanırken, elbisede takılıp kalıyorum diye de sinirim bozuldu.
Dümdüz olmamalı.

hoş geldin kanka cezanın bıttığıne sevındim

Hoş buldum Ceyceyim

Yetişirse (ki yetişeceğini ümit ediyorum) dikimde karar kıldım Kuzum; çünkü istediğim renklerin tonları biraz hassas ve bir arada doğru kullanılmazsa çocuk oyuncağına dönerim. Ve renkleri belirledim Ladym. Mor + hafif yeşile dönük turkuaz. 2 gün düşündüm, biraz cesur olmaya karar verdim.
Açık ton gül kurusu+pudra+siyah bir düşüncem vardı, bu renkleri de kendinehas ile konuşup, gotik harman kullansak mı demiştim iddialı yazlık siyah botlar ya da diğer açık bot modelleri ile.
Düşündük.
Bacak boyum bir tutam daha uzun olsaydı ya da yırtmacı daha yukarıdan tutabilecek rahatlıkta olsaydım (Oğlanın peşinde derin yırtmaç ile sorun yaşayacağım %99) bot ile ipek şifon+ tüle deriyi yedirecektim. Ama fizik müsaade etmiyor.

Sonra biraz karaladım ettim çıktı bi şeyler; ayrıca paylaşacağım renkleri.

Ve Milana22 ayrıca bir teşekkür daha ederim sana; kendimden tamamen taviz vermeme düşünceme destek oldun. Sipariş bir görüntüde olmak istemiyorum, kendimi içinde iyi hissetmeyeceğim hiçbir şeyi giymeyeceğim.

Ve verdiğiniz adresler için ayrıca teşekkür ederim, çok güzel parçalar vardı. Her ne kadar tamamen benlik olmasalar da kendimi iyi hissedeceğim elbiseyi oluşturmada hepsinin çok katkısı oldu. Bibibella renk konusunda da senin mor tavsiyene uyacağım çünkü istediğim cesaret o :)

buyuk kolyeler aldım bu sene swarovski ındırımınden renkli taşlılar gösterişliler 400 cıvarıydı normalde 2000 civarına mağazalarında duz renk abiyelerle kombınledım bu sene duğun ve davetlerde herkes bayıldı pul payet elbise insanın kendi guzellığını alıyor elbise gelmiş düğüne sanki ben gelmemışım gibi geliyor bana morhıpoda vardı ındırım hala var mı bılmıyorum 100 tllık abıyeyı parlattı resmen takılar .sen de boy da var bend e olmayan o sıtede abıye ındırımıde vardı fazlaca.ben hep kestırıyorum yav abıyelerın altını güdük necmi gıbıyım ahahaaa

Birlikte kullanacağım tonlar hemen hemen bu ikisi:

Altına nude ya da şeffaf+gümüş ayakkabı.

Birkaç modele baktım:

Model olarak o renkleri şu siyah elbisede, yukarıdaki tüllü elbise kumaşlarında-düz, eteği biraz daha destekli düşünün:

Şimdilik böyle bi şey oluştu kafamda kızlar.
Yine değişir mi, dikilirken nasıl bir yola girilir, ne eklenir-ne çıkarılır değiştirilir bakalım.
Yorumlayan herkese teşekkür ederim.

Bence de en rahat onda ediceksin emin ol ben bu halimle kendimi cok hos hissetmistim
Mor bende çok severim zenginlik asalet demek

Morun rengide cok hos kendine

Ben begendim renkleri yalniz uyumlu kumas bulmak cok zor umarim bulursun..
kesinlikle sade elbise giymemelisin diyecektim ki sen de bu fikirdeymissin..:)
resimdeki tarzini giyime yansitmalisin minimalist dusunemiyorum seni karisik desenler cok renkli elbiseler guzel olur hatta tablolarindan birini elbisenin etek kismina baski yaptirirsan sahane olur.. olmasa da en son ki fikrini begendim boydan avantajlisin zaten guzel sonuc cikacak bence

E şahane fikirler bunlar, Gangstama bak sen. Ben çok ugrasmak istemedigini dusunerek klasik bi seyler tavsiye etmistim ama sen baya baya hakkını vermeye karar vermissin

"İlle de abiye giyeceksem kendim cizer; kendi tarzımla, kendi tavrımla, kendi yaratıcılıgımla giyerim" İşte senden bekledigim ruh ve yaratıcılık ya, ha soyle

Cizimleri acilen, son halini de dikimden sonra bekliyorum, sizi şöyle özele alalım Gangsta hanım. Hapse de düstünüz arada özledim zaten

Bir tutam uğraşmam lazım kuzum; dönüşüm çene kapatan cinsten olmalı. Çok aleni yazmıyorum, özelden açıklayayım sana.
Yetiştirebilecek miyim bilmiyorum, birkaç saat önce yeni bi sorunla daha karşılaştım; dün ne, bugün ne haline girdim yine...
Anlatayım sana. Bende şaşmazdı zaten, üst üste gelir hep.

Çok sempatiksiniz:) ben de sorulara soru ile cevap vereyim, düğün nasıl bir mekanda olacak? Tarzınızı sade olarak mı tanımlıyorsunuz? Elbise ayakkabı, çanta ve takılar saç ve makyaj için ayırabileceğiniz bütçe ne kadar?( ayrı ayrı )
Bi de bence düğünlerde ayaklı avize gibi gezen tiplere çok maruz kalmışsınız, şık olmakla komik olmak arasındaki çizgiyi tutturamamaktan biraz çekiniyorsunuz gibi geldi. Bir de kalem etek ve ipek gömleğe üzüldüm açıkçası:) bu sonu hakketmiyorlardı:) cevaplardan sonra önerilerimi yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…