Karşısında, ufo gören masum köylü gibi kaldığım konu için yardım

Eki Görüntüle 2184952 Bu tarz bir modelde hem basen hem üst kollar gizleniyor :) belde ince duruyor

Bu model ve aynı şekilde belden yukarısı güpürlü aynı çizgide tüm elbiseler ilk önerilenler arasında hemen hemen tüm sitelerde çıkıyor. Bu hem sıradan kalır, hem de beni o detaylarıyla boğar :/

Straplez giymez misin şişko olduğumdan içimde neler neler kaldı siz giymiyorsunuz

Eklentiler

• Screenshot_20180902-183933_Samsung Internet.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 188
Düğün Nasıl bir yerde

Yani konsept de önemli

Bir de şehrin önde gelenleri demişsiniz

Burada Abiyeciler giyeceğin düğünü de not alıp aynı abiyeden diğer kişiye satmıyormuş

Böyle bir şeyle de karşılaşabilirsin

Görümcem evlendiği dönemde ben de benzer sorun yaşadım

Elbise taşlı olmadın ve o sene robadan bollaşan Modası vardı ondan olmadın gelin hamile mi denmesin istedim

Tek omuz beli oturan taşsız altı çok hafif kuyruklumsu markasız bir abiye buldum çok da beğendim Turkuaz rengi ufak altın detayları vardı altına da o dönem çok moda olan altın rengi ayakkabı ve çanta ile bayağı göz doldurmuştum

Foto bulamadım bulursam atarım

Bolca dolaş

Bunlar çok güzel böyle birşeyler giymezmisin?

Az buçuk kafamda oluşmaya başladı kızlar;
@turuncupijama 'nın önerdiği ve Mantarkafa 'nın da öneriye +1 yaptığı korseyi not alıyorum, askıları da çıkabiliyormuş, onu alayım ben.
Abiyeyi daha düşünüp deneyip bakacağım, bizzat geze geze bakacağım belli oldu.

Giyerim de, kollarım eski kollarım değil be Bibi.
Off ne kadar kötü olabilir 32 yaşındasın ben çok kiloluyum biliyorsun 37 yaşındayım daha yeni kolsuz abiye giydim hiç giymiyordum pehlivan gibi oluyorum diye herkes çok beğendi
Bide dedim niye giymiyorum ya ölüp gidecem pehlivan gibi oluyorsa olsun iyikide giymişim

Son düzenleme:
Tam bana gore bir dugunmus
En şık , en abiye, en gozalici elbiseyi secerdim ben olsam

Ve simdiye kadar o elbise alinmis hazir bekliyor olurdu .

Takilari , kuafor randevusunu bile onceden ayarlamis olurdum coktan

Ama sizin zamaniniz da az kalmis

Bence hemen hazir giyim magazalarink dolasip alin bir tane.

Zamaniniz kalmamis fazla
Hemen cikin alisverise..

Telefondan foto eklemeyedim ya ornek gosterecektim ben de

Dugun konsepti nedir.

Bende az bucuk senin gibiyim, abiye icerisinde ben ben degilmisim gibi :)
Onun icin genellikle elbiseyi sade, ayakkabiyi gosterisli seciyorum.

Sende boyle yapabilirsin.

Son günlere kaldıysan internetten almak çok riskli çünkü mankenin üstünde duran senin vücüt tipine uymayabilir dikimdede önceden vermen gerekirdi ve dünyanın parasını alıyorlar bence hazır abiyeleri dene

Dugun konsepti nedir.

Bende az bucuk senin gibiyim, abiye icerisinde ben ben degilmisim gibi :)
Onun icin genellikle elbiseyi sade, ayakkabiyi gosterisli seciyorum.

Sende boyle yapabilirsin.

Bi otelde, akşam yemekli +danslı + eğlenceli düğün klasik.

Senin oldugun sehirde oleg cassini var , yarin bi git dene mutlaka

Senin oldugun sehirde oleg cassini var , yarin bi git dene mutlaka

Yırtmaçlı bi model buldum ama kesinlikle "Dümdüz bu ne" diyecekler. Milana, gözüme kalabalık geliyor her biri; istemsizce elim-beğenim hep en düzlere gidiyor. Benim kırmam gereken bi sınır var burada sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…