Karşısında, ufo gören masum köylü gibi kaldığım konu için yardım

Kuzu kendini de cok sevmedigin bir elbise giymeye zorlama , uzun sade bir abiye al , kim ne derse desin umursama

Bence bu elbise gayet güzel ama sadece böyle giyip çıkarsanız evet çok sade olur.
Çok güzel bir topuz yaptırabilirsiniz gayet sade örgülü falan cool bi model mesela.
Sonra çok güzel büyük bi kolye takarsınız veya büyük altın rengi küpeler elbise patlar bence.
Sizi çok önyargılı buldum abiye giymek sav yaptırmak vs.bunlar kokoş olmak demek değildir.
Çok cool abiyelerde var çok sade sac yapan kuaförlerde var artık devir eski devir değil ki.
Ayırca gezmek kıyafet denemek vs.evet ben de sevmem zor şeyler bunlar ama en azından bikac hafta önceden çıkıp gezebilirdiniz kuzeninizin hatrına.
Hatta şimdi bile kalkip en yakın avm ye gidin derim .
Tüm mağazaları dolaşın mutlaka bir şey bulursunuz.

Teniniz sıcak ten mi soğuk ten mi, el ve bacak bilekleriniz ince mi kalın mı, gerdanınız kemikli mi kemiksiz mi, göbeğiniz var mı yok mu? Boy ve kilonuz nedir?
Abiye seçerken bunlar çok önemli.

Kokoş bulmuyorum, aksine aramızda kalsın; özeniyorum yer yer, yapıp yakıştıran insanlara. :/
Ben buna o kadar alışmışım ki, o kadar uzun zaman önce kendimi biraz sıkıp estetik durmayı bırakmışım ki; şimdi ne bu düzlükten çıkabiliyorum giyim konusunda, ne de yakışacağını düşünüyorum.
Burada farklı bir tarz konusu açılmıştı, orada yorumlamıştım sanırım "Gözlerini kapa ve kendini nasıl düşünüyorsan, o görüntü sensindir o ol" diye. Bunu her yaptığımda düzlükten ibaret bi yere çıkıyorum; ama her ortamda bu görüntüyle artık memnun hissetmiyorum. O kadar gerisindeyim ki çeşitlerin, aklıma atıyorum 4 farklı elbise modelinden başkası gelmiyor artık.

Çok sevdiğim bi teyzem vardı; "Giyimde rahatlık-estetik dengesi vardır; ne kadar çok rahatlığa kayarsan o kadar estetikten ödün verirsin" derdi; giyim üzerine konuşurduk denk geldikçe, kendisi de çizim yapar vb. Düşünüyorum, bana olan o olmaya başladı. Konu yüzeyden abiye gibi duruyor ama benim için farklı noktaları var dediğim de bu biraz aslında. Görüntümden çalıyorum, kendimi hevessiz-bilgisiz-bıkkın bırakarak. Rahatlığa o kadar kaydım ki, estetik giyimden tamamen çıktım. Her süs külfet olur oldu.
Bu içten gelen bir şey midir, orası da muamma gerçi.

Teniniz sıcak ten mi soğuk ten mi, el ve bacak bilekleriniz ince mi kalın mı, gerdanınız kemikli mi kemiksiz mi, göbeğiniz var mı yok mu? Boy ve kilonuz nedir?
Abiye seçerken bunlar çok önemli.

Sıcak ten ile soğuk ten farkını nasıl belirleyeceğim? Bilmiyorum. Nereden anlaşılıyor?
El-ayak bileklerim kalına yakın mı desem bilemedim, ince olmadığı kesin de. Benim bacaklar kalın komple sanki. İridenim az.
Gerdanım kemikli. Göbek bir tutam var, içeri çekince yok 1 dk tutabiliyom :/ . 175 -64

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…