Karşısında, ufo gören masum köylü gibi kaldığım konu için yardım

Evet ben szii anladım gayet.Ama işte kuzeniniz gelip rica etmiş ve diyorsunuz 2 gün kaldı diye yani bu da artık kuzene ayıp etmektir bence.
Dışardan hiç önemsemiyor takmıyor gibi durur kirilmakta da haklı yani kız.
Ve bence zevkiniz de çok güzel gerçekten güzeldi o elbise ama işte canlandırmak lazım o kesin.
Neyse ama bence düğünde giydiginizi paylaşın burada yüzünüzü gizleyip çok merak ettim ne giyeceksiniz :)

Şu siyah ne biçim güzel ya

Eklentiler

• Screenshot_20180902-205846_Samsung Internet.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 141
  • Screenshot_20180902-205756_Samsung Internet.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 115
  • Screenshot_20180902-205607_Samsung Internet.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 134

Eklentiler

• images-12.jpg
    15,4 KB · Görüntüleme: 114
  • tas-islemeli-abiye-elbise-4xlvc150996b-kahverengi-8181-39-B.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 110
  • images-26.jpg
    14,3 KB · Görüntüleme: 104
  • images-35.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 105
  • ZuhairMurad-22.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 115
  • images-37.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 113
  • Çok-Şık-Abiye-Elbise-Modelleri.jpg
    6,2 KB · Görüntüleme: 138

Şuraya alıntılayayım arada kaldı:

Aslında ayıp olmasın diye uğraşıyorum, ondan aynı şeyi, bu kez -üzerine söz vererek- yaşamamak istedim.
Teşekkür ederim; duruma göre üzerinden zaman geçer, unutmazsam paylaşmaya çalışayım.

modac..ruz a bak kuzum 2. el ama sadece 1 kez gıyılmış o kadar güzel abıyeler var ki.ben almadım ama arada sırada bakarım hep oleg cassini hele süper modeller var ya da dünya markalarının

Elbiseler çok hoş ama gangaya fazla ağır gelir bence sıkar onu yani
Aslinda tarzini cözdüm anlatimindan ama.Biraz tarzi disina cikmak durumunda kalacak sanirim bu defa :)
Aslinda hemen bir terzi bulup istedigin istemedigin yerlerle oynama yapip istedigin birsey ortaya cikarabilirsin Gangsta.
Hazir giyimde icine sinmeyen birseyler olacaktir cünkü mutlaka.

Acik tenliyim:)) ama boydan kaybederim:)) aguhaha
ben de 157 yım beyaz tenli abiye olarak en çok ışıltılı yada duz kalem elbise alırım uzunla rahat edemiyorum gudubet gibi duruyorum ahahaa benim süsum elbise değil takıdır sade elbise gosterışli takı kombınasyonu takı ımıtasyon sevmem swarovski hariç

Kirmizida hos oluyo acik tene canim:)) zaten ya kiyafet sade olacak takiyla tamamliycan ya da agir bi kumassa taki olmayacak, agir kaciyo yoksa

Boydan kisaltma yapilabilir ve birazcik da topuklu ayakkabi tamamdir
Rahat edemeyenler icin hatta cok gorunmeyecegi icin dolgu topuk da olabilir :)
Olabilir tabii.. gerci bu ilk model zayifsan guzel gider her turlu dokumlu durur en azindan. Eskiden neydi ya o tarlatanli
Modellerden iykk ne cektik:))

Kirmizida hos oluyo acik tene canim:)) zaten ya kiyafet sade olacak takiyla tamamliycan ya da agir bi kumassa taki olmayacak, agir kaciyo yoksa
kırmızı çanta dışında sevemedim bir de bebek mavisi hiçç yakışmaz bana siyah parlement mavi zümrüt yeşili murdum ıyı duruyor bende .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…