• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşınızda benim çeyizciklerim :))

denizz25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
180
1
66
İstanbul
KIZLAR BEYAZ EŞYADAN SONRA BENDE BAŞLADIM KÜÇÜK ÇEYİZLİKLERE İŞTE ALDIKLARIMDAN RESMINI BULDUKLARIMI EKLIYORUM :)

günlük yemek tk.
bernardodan yeni aldım
$images (1).webp
$indir (1).webp
$images.webp

baharatlıklrım

$images (4).webp

yine baharatlıklarım

$indir (7).webp

misafir yemek tk.

$images (6).webp

tencere setım

$images (5).webp

blender setim barun 570

$indir (3).webp

fıssler bıçaklarım
$indir (5).webp

saç kurtma mak. phılıps
$images (11).webp

ütüm delongi

$images (8).webp

çay makınem sıemens

$images (9).webp

misafır çatal-kasık-bıcak(gecen yıl almıstım. sımdı alsam daha sade bısey alırdım)
$images (13).webp

özdılek bornoz setım
$images (14).webp

özdilek pamuk saten nevresımım
$images (12).webp

kahvaltı tak.
Eki Görüntüle 350187

mutfak önlüğüm
$images (15).webp

şamdanlarım(tam resmını bulamadım buna benzıyor)

$indir (6).webp

günlük tepsim
$indir.webp

seramık tavalarım esseden

$images (16).webp

resmını buldıklrımı ekledık. bulamadıklarımı ve yenı aldıklarımı da artık daha sonra eklerım :)

canm güllee gülee kullan hepsi çok güzel:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

birsey soracaktımmm iki tane mi çatal kasık takımı aldın ???

evet bıtanesı desenlı olan gecen yıl aldım dedıgım, digerı de gunluk kullanım ıcın en bastakı resımde olan pembeler :)

güle güle kullan cnm herşeyin çok güzel:nazar::nazar:

HEPSİ ÇOK GÜZEL HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN CANIM GÜLE GÜLE KULLAN GÜNLÜK YEMEK TAKIMIN MUTFAK ÖNLÜĞÜN ÇOK HOŞUMA GİTTİ :nazar:

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin, her biri birbirinden güzel :nazar:

güzel yorumlarınız için hepinize cok tesekkur ederim :) buyuk bir hevesle alıyoruz hepimiz inşallah agız tadıyla kullanmak nasip olur..:nazar:

:nazar:canım gule gule guzel gunlerde sağlıkla mutlulukla huzurla ve askla kullanman dılegımle herseyın cok guzel:16:

oooooooo caught in a bad romance :D
bu çeyizcikleri görmemiştim romanceleri görünce hemen aklıma bu şarkı geldi napayım :D

gördüğüm günden beri çok beğeniyorum valla şu romance serisini sen almışsın iyi de yapmışsın diğer aldıkların da çok hoş güle güle mutlulukla kullan hepsini :16:

Tesekkur ederım. Bende cok begenerek aldım romance serısını. Bazı parcaları eksık magazalarda,,tam teslım almadık ama beklıyorum gelmesını sabırsızlıkla. :):)

Back
X