- 12 Kasım 2012
- 1.570
- 1.364
hangi siteymiş bir sorsan arkadaşlarınaTinder değilhangisi bilmiyorum ama tinder olsa bilirdim lafı edilirdi
Aynen oyle insanlar çok arastirmiyor. Özellikle beyaz yakalı ise bilgileri LinkedIn üzerinden teyit etmek , memur flnsa google da mutlaka bir bilgi çıkıyor . İnstasini güzel incelemek lazım . Aynı soyadlı kimler var, gonderiler en son kaç yılına kadar gitmiş, arkadaşları yorum yapmış mi ? Takipçi sayısı sürekli artma azalmada mi gibi gibi şeylerle en azından temel bilgiler konularinda kafalar netleşirRisk heryerde . İnsanların 30 senelik kocası biseksuel çıkıyor veya 5 senelik sevgilisi evli çıkıyor . Gözünüz açık olacak ve temkinli gideceksiniz .
Küçük bı ilçede falanmi yaşıyorsunEvet ilişki dedim kendimi çok eksik hissediyorum artık 25 yıldır bi sevgililer gününde sevgilim olmadı bi kere bile çiçek almamış o kız benim arkadaşlarımda herkes birini buldu nişanlanıyor hepsi ciddi şeyler içinde insan kendini sorguluyor benim ne günahım var ben böyle şeylerden mahrum bırakılıyorum
Araba al araba çatlat onları siz koca derdi çekerken ben paramı çatır çutur eziyorum de :)
Bu arada hızlı giden at misali erken evlenenlere bakma bakalım evlilikleri sürecek mi?
Ben de erken yaşta atandım o zamanlar tüm iş arkadaşlarım kuzenlerim herkes evlenip evlenip duruyordu şimdi çoğu boşandı.
Herşeyin hayırlısını dile.
Belki imtihanın dediğin şey senin ödülündür bilemezsin.
Nenem de hep derdi dert s,k gibidir herkes en büyüğü kendinde bilir bu da dertmi olur neden olmasın26 ya doğru yol olan atanmış çalışan bir kızım sorunum yalnızlık bu yaşıma kadar hiç güzel bi ilişki yaşamadım hiç bir sevgililer gününde sevgilim olmadı hiç çiçek almadım artık çok canımı yakıyor güzelsin işin gücün var denmesine rağmen olmuyor karşıma kimse çıkmıyor bende sevilmek ilişki yaşamak istıyeum var mı önerisi olan yada sonsuza kadar yalnız kalma düşüncesiyle barışmam mı lazım
Nenem de hep derdi dert s,k gibidir herkes en büyüğü kendinde bilir bu da dertmi olur neden olmasın
Nenem de hep derdi dert s,k gibidir herkes en büyüğü kendinde bilir bu da dertmi olur neden olmasın
Ama saçma geldi yorum.562450 bak dış like atma bunu yapanlar durumlarda birbirini yediler bugün biz de öyle olmuyak sonra seninle
Öyle küçük. yerlerde erkekler de seçme şansı bende zaten düşüncesiyle totoları tavanda geziyorlar.Ay kesinlikle.
Herkes evli ya da nişanlı.
E küçük yer olunca sosyalleşip bir yerlerde tanışma fırsatı çok olmuyor.
Mal gibi kalıyorsun sonra,
kesinlikle katılıyorum. yalnızlık allaha mahsus. insan belirli bi yaştan sonra katlanamıyor. koca şart değil ama güvenebileceği birini arıyor. hayat arkadaşı. dengini arıyor kısacası. yiyip içip gezmek de buna çare olmaz. kaldı ki bu forumdaki çoğu insanın da maddi durumu yalnızlığını örtecek kadar fazla değildir. çünkü yalnızlık öyle bir bela.Ama saçma geldi yorum.
Derdin illa dert sayılması için kaynana, eş, görümce konuları mı olması lazım?
Yalnızlıkta çok büyük bir imtihan ve kişiye göre büyük bir dert
Hah işte bu.kesinlikle katılıyorum. yalnızlık allaha mahsus. insan belirli bi yaştan sonra katlanamıyor. koca şart değil ama güvenebileceği birini arıyor. hayat arkadaşı. dengini arıyor kısacası. yiyip içip gezmek de buna çare olmaz. kaldı ki bu forumdaki çoğu insanın da maddi durumu yalnızlığını örtecek kadar fazla değildir. çünkü yalnızlık öyle bir bela.
sorun birini bulamamak değil sorun dengini bulamamak. yoksa evlenmek kolay olan yapılabilir. mantık evliliği yapıp mutsuz olunabilir. ya da evlenmezsin yalnız kalmayayım diye biriyle sevgili olursun ilişkin olur ama yalnızsındır.
öyle bir hal ki kafanın tuttuğu insanla da hep bir engel çıkıyor. sonuç yalnızlık.
İşte o yüzden bence konu sahibinin sosyal medyayı denemesi gerekiyor şimdiye kadar hiç denememiş zaten küçük yerde çalışıyor, herkes evli. Sosyalleşebileceği alan da pek yok. Görücü usulü de istemiyorsa geriye tek bir yol kalıyor o da sosyal medyadan eleye eleye birini bulacak. Benim çevremde sosyal medyadan tanışıp evlenen çok arkadaşım oldu. Hatta geçen ay youtube yorumlarında birbirini bulan bir arkadaşım evlendi. Bir şarkı,film,dizi bile insanları yakınlaştırabilir. İyice araştırıp dikkatli olursa sosyal medyadan birini bulması küçük ilçeden birini bulmaktan daha kolay olur. İlçede tanıştığın biriyle kafan uyuşmayabilir ama sosyal medyada bir dizi,film hakkında konuşurken tanıştığın biriyle kafan daha çok uyuyor çünkü ortak ilgi alanlarının olduğunu biliyorsun.Öyle küçük. yerlerde erkekler de seçme şansı bende zaten düşüncesiyle totoları tavanda geziyorlar.
Çalışıyormussun illa birisini bulursun ya arkadaşların ailen bir duruma el atsın26 ya doğru yol olan atanmış çalışan bir kızım sorunum yalnızlık bu yaşıma kadar hiç güzel bi ilişki yaşamadım hiç bir sevgililer gününde sevgilim olmadı hiç çiçek almadım artık çok canımı yakıyor güzelsin işin gücün var denmesine rağmen olmuyor karşıma kimse çıkmıyor bende sevilmek ilişki yaşamak istıyeum var mı önerisi olan yada sonsuza kadar yalnız kalma düşüncesiyle barışmam mı lazım
Bende 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim. 2 yıl içinde öğrendiğim bisey varsa o da önce siz kendinizi seveceksiniz. İlk önce siz kendinize değer vereceksiniz. Kimse size çiçek mi almıyor siz alın kendinize. İnanın başkasının verdiği çiçeği daha sonra başınıza kalkıyorlar. Hele hele şu zamanda erkeklerin ne niyette olduğu belli hepsi olmasa bile. İlla ki karşınıza birisi çıkacak ama siz ilk size çiçek veren ilk sizi seviyorum diyene inanacaksınız üzgünüm ama çok üzülürsünüz.Sevilme ihtiyacım heveslerim duygularım nolcak
nede olsa insan anatomisi den anliyor lar.Valla öylegözünüzü actiginizi sanıyorsunuz ama değil demekki . Uzak yakın Tanıdığım tüm hemşireler sosyoekonomik olarak kendilerinden fersah fersah yukarda erkeklerle 26yi görmeden evlendi . En kötüsü asker ve polisle evlenip lojman şartlarından faydalanıyor
Evlenmeden nasil iliski. bos beles isler yani .bence tabikide olur sen iste yeterki diyesim var.ama.Evlilik değil ilişki diyor kız.ben de evli değilim ama ilişki yaşamak bir ihtiyaç.
Yanlis kiseye mj yazdim .Evlenmeden nasil iliski. bos beles isler yani .bence tabikide olur sen iste yeterki diyesim var.ama.
YouTube yorumlarında miİşte o yüzden bence konu sahibinin sosyal medyayı denemesi gerekiyor şimdiye kadar hiç denememiş zaten küçük yerde çalışıyor, herkes evli. Sosyalleşebileceği alan da pek yok. Görücü usulü de istemiyorsa geriye tek bir yol kalıyor o da sosyal medyadan eleye eleye birini bulacak. Benim çevremde sosyal medyadan tanışıp evlenen çok arkadaşım oldu. Hatta geçen ay youtube yorumlarında birbirini bulan bir arkadaşım evlendi. Bir şarkı,film,dizi bile insanları yakınlaştırabilir. İyice araştırıp dikkatli olursa sosyal medyadan birini bulması küçük ilçeden birini bulmaktan daha kolay olur. İlçede tanıştığın biriyle kafan uyuşmayabilir ama sosyal medyada bir dizi,film hakkında konuşurken tanıştığın biriyle kafan daha çok uyuyor çünkü ortak ilgi alanlarının olduğunu biliyorsun.