Karşıma kimse çıkmıyor

26’da da karşıma kimse çıkmıyordu. 35’im hala çıkmıyor. Yok olmuyor. Kısmetim mi kapalı bilmiyorum. Ben biraz fazla seçiciyim belki ondandır. Yani bazı insanların kısmeti açık oluyor bazıları da bizim gibi. Çözümü yok. Ülke battığından ötürü artık kimse evlenmek de istemiyor, bu da ayrı bir boyutu.

sosyal medyadan bulacaksın yapacak bişi yok
çevrede yoksa sanal dünyada arayacaksın
ama sosyal medya işine bulaşınca karşına eleyeceğin çok fazla tip çıkacak
bence gerçekten kararlı ol, tipini beğendiğin kişilerle mutlaka konuş ve buluş
mutlaka frekansının tuttuğu birisi çıkar
sosyal medya ve sosyal medyadan tanışma olaylarının dinamikleri biraz farklı
ilk etapta her duyduğuna inanma, kandırmak isteyenler de denk gelebilir
aslında saf olmayan herkes hiçte zarar görmeden sosyal medyadan tanışabilir birileriyle

Risk heryerde . İnsanların 30 senelik kocası biseksuel çıkıyor veya 5 senelik sevgilisi evli çıkıyor . Gözünüz açık olacak ve temkinli gideceksiniz .
Aynen oyle insanlar çok arastirmiyor. Özellikle beyaz yakalı ise bilgileri LinkedIn üzerinden teyit etmek , memur flnsa google da mutlaka bir bilgi çıkıyor . İnstasini güzel incelemek lazım . Aynı soyadlı kimler var, gonderiler en son kaç yılına kadar gitmiş, arkadaşları yorum yapmış mi ? Takipçi sayısı sürekli artma azalmada mi gibi gibi şeylerle en azından temel bilgiler konularinda kafalar netleşir

Küçük bı ilçede falanmi yaşıyorsun

Evli misiniz bekar misiniz bilmiyorum da bekarken paraniz ve arabaniz oldu mu?
Olmadiği için mi her şey bunlarla biter saniyorsunuz yoksa evlendikten sonra bazi şeyleri kaybettiginiz icin mi?
Size soruyorum ama genel olarak bu tarz yorumlar cok geliyor.

Maddi şeylere sahip olan insanlarin da duygusal ihtiyaclari oluyor, duygusal ihtiyaclarin yerine araba ve gezmek koymak ayni şey değiller.
Bi yerden sonra o arabanin içinde yalniz başina olmak ve gezmekte sikacak. Evli veya sevgilisi olan insanlar da geziyor, arabalari olabiliyor bekarliga özel bir durum degil.

Ben yalniz kalmiş biri degilim, cok flörtözdüm. Birinin sana aşik olmasi, birini sevmek güzel anılari gezileri birlikte oluşturmak çok güzel bir şey ve olmamasinin eksikligini anlayabiliyorum.
Bu duygulari bir ilişki icinde de tatmayan insanlar belki yerine araba koyuyordur bilmiyorum anlamak bu kadar zor olmamali

Nenem de hep derdi dert s,k gibidir herkes en büyüğü kendinde bilir bu da dertmi olur neden olmasın

Ama saçma geldi yorum.
Derdin illa dert sayılması için kaynana, eş, görümce konuları mı olması lazım?
Yalnızlıkta çok büyük bir imtihan ve kişiye göre büyük bir dert
kesinlikle katılıyorum. yalnızlık allaha mahsus. insan belirli bi yaştan sonra katlanamıyor. koca şart değil ama güvenebileceği birini arıyor. hayat arkadaşı. dengini arıyor kısacası. yiyip içip gezmek de buna çare olmaz. kaldı ki bu forumdaki çoğu insanın da maddi durumu yalnızlığını örtecek kadar fazla değildir. çünkü yalnızlık öyle bir bela.
sorun birini bulamamak değil sorun dengini bulamamak. yoksa evlenmek kolay olan yapılabilir. mantık evliliği yapıp mutsuz olunabilir. ya da evlenmezsin yalnız kalmayayım diye biriyle sevgili olursun ilişkin olur ama yalnızsındır.

öyle bir hal ki kafanın tuttuğu insanla da hep bir engel çıkıyor. sonuç yalnızlık.

Öğretmen olsan Öğretmenler sayfası var instagramda oraya yorum yaz derdim. Bir kere meslekle ilgili bir yorum atmıştım şaka yapmıyorum 10 dakikada 20 istek gelmiş ekdkck Üstelik benim profilim gizli,0 gönderim var ama ona rağmen abazanlıktan istek yollamışlar. Sağlık sayfaları illaki vardır oralarda bir tık aktif olsan denk gelen olur. Sosyal medya istemiyorum dersen de ilgilendiğin bir hobin varsa kurslara falan git. Çoğu kişi ya tesadüfen buluyor ya da sosyal medya,kurslar aracılığı ile buluyor. Gökten düşmüyor maalesef az senin çabalaman lazım.

Hah işte bu.
Çok yüzeysel yorumlar var
Araba al gez toz vs vs.
Ben arabada yanımda sevdiğim adamla şarkı söyleye söyleye gezmek istiyorum. Ne bilim üzüldüğümde, güldüğümde, mutlu mutsuz her anımda yanımda sevip sevildiğim bir hayat arkadaşı istiyorum. Bide kadınların birisini çok çabuk bulabileceğini söylüyorlar. Ya biz herhangi birini istemiyoruz ki. Herkesle kafası uymaz insanın. Dediğiniz gibi ille evlilik de değil. Sevmek sevilmek bir ihtiyaç ve biz bundan mahrumuz şu an. Hiçbir araba ev ya da maddi olanak bu ihtiyacı karşılayamaz

Öyle küçük. yerlerde erkekler de seçme şansı bende zaten düşüncesiyle totoları tavanda geziyorlar.
İşte o yüzden bence konu sahibinin sosyal medyayı denemesi gerekiyor şimdiye kadar hiç denememiş zaten küçük yerde çalışıyor, herkes evli. Sosyalleşebileceği alan da pek yok. Görücü usulü de istemiyorsa geriye tek bir yol kalıyor o da sosyal medyadan eleye eleye birini bulacak. Benim çevremde sosyal medyadan tanışıp evlenen çok arkadaşım oldu. Hatta geçen ay youtube yorumlarında birbirini bulan bir arkadaşım evlendi. Bir şarkı,film,dizi bile insanları yakınlaştırabilir. İyice araştırıp dikkatli olursa sosyal medyadan birini bulması küçük ilçeden birini bulmaktan daha kolay olur. İlçede tanıştığın biriyle kafan uyuşmayabilir ama sosyal medyada bir dizi,film hakkında konuşurken tanıştığın biriyle kafan daha çok uyuyor çünkü ortak ilgi alanlarının olduğunu biliyorsun.

Çalışıyormussun illa birisini bulursun ya arkadaşların ailen bir duruma el atsın valla bir yaştan sonra insan sevmek sevilmek istiyor kendi duzenim olsun istiyor nie yalnız kalasın canım bu moda hiç girme sevgili,koca gibisi var mı helede arkadaşın gibi bir koca yemede yanında yat

Sevilme ihtiyacım heveslerim duygularım nolcak
Bende 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim. 2 yıl içinde öğrendiğim bisey varsa o da önce siz kendinizi seveceksiniz. İlk önce siz kendinize değer vereceksiniz. Kimse size çiçek mi almıyor siz alın kendinize. İnanın başkasının verdiği çiçeği daha sonra başınıza kalkıyorlar. Hele hele şu zamanda erkeklerin ne niyette olduğu belli hepsi olmasa bile. İlla ki karşınıza birisi çıkacak ama siz ilk size çiçek veren ilk sizi seviyorum diyene inanacaksınız üzgünüm ama çok üzülürsünüz.

nede olsa insan anatomisi den anliyor lar.
Okadar farklari olsun demi.

YouTube yorumlarında mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…