Off yani kız yazmış ki kimse olmadı hayatımda üniversitede bile olmadı yazıyor ben diyorum ki kimse olmadı hala sevgilim olsun sevgilim olsun diye dolaşıyorsunuz ortalıkta diyorsunuz. Yalnızız yani daha ne kadar yalnız olabiliriz?Hayatımda sürekli biri olmadı, yalnızlığı seviyorum doymadım da kimseye, herkes sevgilim olsun sevgilim olsun diye dolaşmıyor sizler gibi.
Bilakis ilişkisi çok olanlar sürekli ilişkim olsun diye uğraşırlar. Alışmıştır çünkü bu duruma yalnızlığın keyfini bilemezler.
Bilakis ilişkisi çok olanlar sürekli ilişkim olsun diye uğraşırlar. Alışmıştır çünkü bu duruma yalnızlığın keyfini bilemezler.
E evlenmek isteyecek tabii genç kız ne yapacak boş evde sütünü içip ayıcıklara mı sarılacak? Uzaydan gelmiş gibi yorum yazıyorsunuz.Yo ciddi ilişki ve akabinde evlilik istiyor.
Herkes evliymiş iş yerinde kuzenleri de nişanlı evli o da istiyor başım kel mi diyor
katılıyorum uğraşmayla olsaydı vaktiyle uğraştığımda çok sosyalleştiğimde olurdu. bence nasip.Uğraşmayla olsa herkes uğrasir olurdu. Bunun bir dersi, sinavi yok uğrasip calisinca olsun.
Hic bir ilişkim için uğraşan ben olmadim hayatimin akişinda gittigim, girdiğim ortamlarda mutlaka birileri cikti begendiklerimle gorustum, begenmediklerimle goruşmedim.
Buradan da en fazla sosyal ortamlara katil, cevreni genislet tavsiyeleri gelir zaten. Cunku olay bu cevreni genisletirsin, yeni ortamlara girersin ama gerisi uğraşmayla olmuyor.
Herkese yazacağım valla.kız ilişki yaşamak istiyor, evlenmek değil.
E evlenmek isteyecek tabii genç kız ne yapacak boş evde sütünü içip ayıcıklara mı sarılacak? Uzaydan gelmiş gibi yorum yazıyorsunuz.
Kesinlikle çok eksik hissediyorum ne suçum hatam varda yalnızlıkla cezalandırıyorum diyorum 26 olcam bi kere bi erkekten çiçek almadım bi kere sevgililer günü kutlamadım bi kere sevilmedimHah işte bu.
Çok yüzeysel yorumlar var
Araba al gez toz vs vs.
Ben arabada yanımda sevdiğim adamla şarkı söyleye söyleye gezmek istiyorum. Ne bilim üzüldüğümde, güldüğümde, mutlu mutsuz her anımda yanımda sevip sevildiğim bir hayat arkadaşı istiyorum. Bide kadınların birisini çok çabuk bulabileceğini söylüyorlar. Ya biz herhangi birini istemiyoruz ki. Herkesle kafası uymaz insanın. Dediğiniz gibi ille evlilik de değil. Sevmek sevilmek bir ihtiyaç ve biz bundan mahrumuz şu an. Hiçbir araba ev ya da maddi olanak bu ihtiyacı karşılayamaz
Benim karşıma kimse çıkmıyor 100 kişilik hastanede çalışıyorum herkes evlinede olsa insan anatomisi den anliyor lar.
Okadar farklari olsun demi.
Flörtlerin oldu mu hiç peki el ele tutuştun mu hiç birisi ileKesinlikle çok eksik hissediyorum ne suçum hatam varda yalnızlıkla cezalandırıyorum diyorum 26 olcam bi kere bi erkekten çiçek almadım bi kere sevgililer günü kutlamadım bi kere sevilmedim
Oldu görüştüklerim ama hepsinin yedekte tuttuğu aynı anda konuştuğu 16266262626 kızdan biriydim hep ilişki yaptıkça hep ortadan kayboldularFlörtlerin oldu mu hiç peki el ele tutuştun mu hiç birisi ile
Maalesef benim de başıma geldiği oldu ama yine de çekim duyduğun birisinin elini tutabilmek çok güzel bir şeyOldu görüştüklerim ama hepsinin yedekte tuttuğu aynı anda konuştuğu 16266262626 kızdan biriydim hep ilişki yaptıkça hep ortadan kayboldular
Maalesef benim de başıma geldiği oldu ama yine de çekim duyduğun birisinin elini tutabilmek çok güzel bir şey
Ve benim de şu an sevgilim yok benim de karşıma doğru düzgün birisi çıkmıyorOldu görüştüklerim ama hepsinin yedekte tuttuğu aynı anda konuştuğu 16266262626 kızdan biriydim hep ilişki yaptıkça hep ortadan kayboldular
Hiç sevilmedimVe benim de şu an sevgilim yok benim de karşıma doğru düzgün birisi çıkmıyor
Ben de öyleHiç sevilmedimbi kere çiçek almadım
Nasip değil demekki sevilmeyi hak etmiyorum demekkiBen de öyle
Ben de öyle çok hissediyorum karşıma çıkan flörtler beni değersiz hissettirdiNasip değil demekki sevilmeyi hak etmiyorum demekki
Bende çok değersiz hissediyorum herkes çok güzel seviliyor çok hevesleniyorum kıskanıyorum artık herkesiBen de öyle çok hissediyorum karşıma çıkan flörtler beni değersiz hissettirdi
Of ben de öyle yaBende çok değersiz hissediyorum herkes çok güzel seviliyor çok hevesleniyorum kıskanıyorum artık herkesi
Of ben de öyle ya