- 1 Haziran 2022
- 3.777
- 11.367
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulunmuyor canım 20 yaşından beri olduğum yerdeyim erkek yok bana dünyada :)
Çok riskli geliyor banaKontrollü ve dikkatli gitmeniz kaydıyla tanışma sitesi aplikasyonu öneriyorum . Bu yaz bir kaç arkadaşım siteden buldukları ile evlendi. Evlenmeyenlerinde hala o siteden surdurdukleri düzgün ilişkileri var. Ama çok dikkatli olun hemen atlamayın kontrollü gidin
Ben de sevgililer gununde cicek almadim hic :) 36 yastan bildiriyorum26 ya doğru yol olan atanmış çalışan bir kızım sorunum yalnızlık bu yaşıma kadar hiç güzel bi ilişki yaşamadım hiç bir sevgililer gününde sevgilim olmadı hiç çiçek almadım artık çok canımı yakıyor güzelsin işin gücün var denmesine rağmen olmuyor karşıma kimse çıkmıyor bende sevilmek ilişki yaşamak istıyeum var mı önerisi olan yada sonsuza kadar yalnız kalma düşüncesiyle barışmam mı lazım
Çalışıyorum HemşireyimBen de sevgililer gununde cicek almadim hic :) 36 yastan bildiriyorum
Saka bir yana uzmeyin kendinizi dogru insan elbet bulur annem hep der illa ki gönlüne uyacak biri cikar diye aynisini size de diyorum
Siz once kendinizle barisik olmayi öğrenin kendinizi sevin gezin eglenin öğrenin
Illa ki kafaniza uyan biriyle tanisirsiniz bunu odak noktaniz yapmadan yasayin hayati daha cok gençsiniz
Okuyor musunuz calisiyor musunuz?
Zamanı gelmemiştir.26 ya doğru yol olan atanmış çalışan bir kızım sorunum yalnızlık bu yaşıma kadar hiç güzel bi ilişki yaşamadım hiç bir sevgililer gününde sevgilim olmadı hiç çiçek almadım artık çok canımı yakıyor güzelsin işin gücün var denmesine rağmen olmuyor karşıma kimse çıkmıyor bende sevilmek ilişki yaşamak istıyeum var mı önerisi olan yada sonsuza kadar yalnız kalma düşüncesiyle barışmam mı lazım
Risk heryerde . İnsanların 30 senelik kocası biseksuel çıkıyor veya 5 senelik sevgilisi evli çıkıyor . Gözünüz açık olacak ve temkinli gideceksiniz .Çok riskli geliyor bana
Yani hemşire olup bulamayanda su ülkede en hızlı koca bulan grup kim deseler hemsireler derim . Demekki gözü açık bir kadın değilsiniz . Biraz antenleri açın ve ortamlara girinÇalışıyorum Hemşireyim
bekarsın al bi araba gez toz
Araba almak hiç kolay değil ki şu devirde.Araba al araba çatlat onları siz koca derdi çekerken ben paramı çatır çutur eziyorum de :)
Bir kadın istemediği sürece yalnız kalabiliyor vala.Bu çok kolay bir şey sosyal medyana güzel fotolar koy kendi mesleğinle alakalı insta gruplarının fotolarının altına koyulan fotoyla alakalı yorum yaz bisürü adam düşer zaten. Mesleği düzgün olan birini seçip konuşursun . Çoğu kişi internetten tanışıp evleniyor ama dikkatli ol evli olmasın mesleği gerçek mi araştır.
İşyerinde de hep bakımlı git güler yüzlü ol. Hafif bir makyaj temiz düzgün ol. Birileri illaki birini önerir. İlla ki bekar biri sana meyleder.
Gezi gruplarını hobi gruplarını önermiyorum oraya kocayı boşamış ya da kocası ölmüş teyzeler geliyor genelde :)
Eski bi söz der ki ‘delikli boncuk yerde kalmaz.’
Bir kadın istemediği sürece yalnız kalmaz hele Türkiye gibi cinsel açlığın Afrika’sı bi yerde.
Hangi siteler onlar bi örnek verebilir misin? Bi arkadaşım soruyor da...Kontrollü ve dikkatli gitmeniz kaydıyla tanışma sitesi aplikasyonu öneriyorum . Bu yaz bir kaç arkadaşım siteden buldukları ile evlendi. Evlenmeyenlerinde hala o siteden surdurdukleri düzgün ilişkileri var. Ama çok dikkatli olun hemen atlamayın kontrollü gidin
Tinder değil hangisi bilmiyorum ama tinder olsa bilirdim lafı edilirdiHangi siteler onlar bi örnek verebilir misin? Bi arkadaşım soruyor da...
Cinsel açlığın Afrikalı falan değil bence.durumlar ortada.ben katılmıyorum bu söze.hele bir de delikli boncuk muhabbetine ne diyeceğimi bilemedim.yuhh yani.bence bir daha bu avam cümleyi kullanmayın.Bu çok kolay bir şey sosyal medyana güzel fotolar koy kendi mesleğinle alakalı insta gruplarının fotolarının altına koyulan fotoyla alakalı yorum yaz bisürü adam düşer zaten. Mesleği düzgün olan birini seçip konuşursun . Çoğu kişi internetten tanışıp evleniyor ama dikkatli ol evli olmasın mesleği gerçek mi araştır.
İşyerinde de hep bakımlı git güler yüzlü ol. Hafif bir makyaj temiz düzgün ol. Birileri illaki birini önerir. İlla ki bekar biri sana meyleder.
Gezi gruplarını hobi gruplarını önermiyorum oraya kocayı boşamış ya da kocası ölmüş teyzeler geliyor genelde :)
Eski bi söz der ki ‘delikli boncuk yerde kalmaz.’
Bir kadın istemediği sürece yalnız kalmaz hele Türkiye gibi cinsel açlığın Afrika’sı bi yerde.
Kesinlikle ben sex arkadaşı aramıyorum kafa dengi gerçek duygularla doğru bi aşktan bahsediyorumAraba almak hiç kolay değil ki şu devirde.
Bankalar 200bin üzerine krediyi 12 taksitten yukarı vermiyor. Bir taksit zaten bütün maaştan yüksek oluyor o yüzden araba almak pazardan meyve almak gibi ha diyince olacak bir şey değil
Bir kadın istemediği sürece yalnız kalabiliyor vala.
Bende ilçe hastanesinde çalışıyorum. Çok bakımlı, neşeli, cıvıl cıvıl birisiyimdir ama olmayınca olmuyor. Yani evli misin bi ilişkin var mı bilmiyorum ama çok kolay bişeyi kız yapamıyormuş gibi yazmışsın da yaşamayan bilmez.
Evet Türkiye cinsel açlığın Afrikası ama konu sahibi seks partneri aramıyor zaten.
Kafana göre birini bulmak çok zorlaştı
Aklı olan ilçe hastanesine bulaşmasın her açıdan etkiliyor insanı kısmet kapatıyorAraba almak hiç kolay değil ki şu devirde.
Bankalar 200bin üzerine krediyi 12 taksitten yukarı vermiyor. Bir taksit zaten bütün maaştan yüksek oluyor o yüzden araba almak pazardan meyve almak gibi ha diyince olacak bir şey değil
Bir kadın istemediği sürece yalnız kalabiliyor vala.
Bende ilçe hastanesinde çalışıyorum. Çok bakımlı, neşeli, cıvıl cıvıl birisiyimdir ama olmayınca olmuyor. Yani evli misin bi ilişkin var mı bilmiyorum ama çok kolay bişeyi kız yapamıyormuş gibi yazmışsın da yaşamayan bilmez.
Evet Türkiye cinsel açlığın Afrikası ama konu sahibi seks partneri aramıyor zaten.
Kafana göre birini bulmak çok zorlaştı
Niye riskli olsun ki.tanı, konuş, anlaş.gece vakti evin garajda buluşacak haliniz yokÇok riskli geliyor bana
Ayy öyle değil işte.Yani hemşire olup bulamayanda su ülkede en hızlı koca bulan grup kim deseler hemsireler derim . Demekki gözü açık bir kadın değilsiniz . Biraz antenleri açın ve ortamlara girin
Valla öyle gözünüzü actiginizi sanıyorsunuz ama değil demekki . Uzak yakın Tanıdığım tüm hemşireler sosyoekonomik olarak kendilerinden fersah fersah yukarda erkeklerle 26yi görmeden evlendi . En kötüsü asker ve polisle evlenip lojman şartlarından faydalanıyorAyy öyle değil işte.
Ama böyle bir söz cidden var :) ve doğru . Bir kadininnher zaman gideri vardır ama erkeğin belli şartları sağlaması lazım kabul görmesi içinCinsel açlığın Afrikalı falan değil bence.durumlar ortada.ben katılmıyorum bu söze.hele bir de delikli boncuk muhabbetine ne diyeceğimi bilemedim.yuhh yani.bence bir daha bu avam cümleyi kullanmayın.
Ay kesinlikle.Aklı olan ilçe hastanesine bulaşmasın her açıdan etkiliyor insanı kısmet kapatıyor