Karşıma kimse çıkmıyor

Yaşım 32 hiç çiçek almadım. Merak etme ülkede sayımız azımsanamayacak kadar çok.

Olumlu dusun sosyla misin arakdaslrun içinde tercih edilirmisin.hani vardir ya bazi insanlar kugul takilirlar nadiren arkdas ortamina girer buturlerden misn.

yani birnin seni gormemesi imkansiz isin var guzel sindir de sosyal arti devlet memuru.yani seni bukadar karartacak bisey yok gibi bi kendini olvup tartsan yani

Ortam yok bi iş yeri var sürekli olduğum ondada herkes evli nişanlı

Evet çok yalnızm yıllardır sabrettim dayanma gücüm kalmadı artık bıktım hep izleyen taraf olmaktan

Sanırım ilçe kısmetimi kapatıyor istifa edip büyük bi şehre atanmalıyım sanırım
Niye istifa tayin hakkin yokmu baska il için.
Olabilir insanin kismeti ayni kalacak diye bir öngörü yok. Allah kimseyi yanliz yaratmamistir.

Kadin adem babamizun sol kaburgasindan yaratildı illaki nasibin erkek vardir

hatayini yanliz istemedikten sonra sadece kisi nasibi olan hayat arkadaşını bulamamistir olay bu insallah kisa sürede esini bulursun.

İnanc sart kader iman etmek nasibe güvenmek

Son düzenleme:
Yok tayinim şuan tayinim açılınca 30 a yaklaşacam dahada kimseyi bulamam hepten yalnız kaldım

Yok tayinim şuan tayinim açılınca 30 a yaklaşacam dahada kimseyi bulamam hepten yalnız kaldım
Artik ne diyecemi bilememdim kardeşim ensin sana diyecem.bir meil adrsi ver cevremde bekar kimsumun oglu teyzemin oglu var senin yaslara uygun veriyim.cöptanligini bari yapiyim.
Kardesim neyi önerdiysem ne tavsiye ettiysem hepsine bir bahane buldun maşallah kardesim butun bekarluk stresini sana vermis Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…