Evet atanan kuzenlerim arkadaşlarım herkes nişanlandı evlendi bende hala 25 yıldır tık yok çok mutsuzum herkese heveslenir kıskanır oldum çok yalnız kendimi değersiz hissediyorum ne suçum varda böyle sevilmemekle cezalandırıyorumİlişkide de bunları sağlayamıyorsun ki,
Şu an atandığın için çevrendekiler iş yerindekiler akrabalar ‘eee yok mu birileri’ diye baskı yapıyor ondan böyle hissediyorsun.
Herkese yazacağım valla.kız ilişki yaşamak istiyor, evlenmek değil.Dediğim olmuş iş yeri evlenmeyenlere öcü gibi bakıyorlar.
Nasıl bekar kalır parasını tek başına yer bekarların bizden mutlu olmaya hakkı yok diye manipüle ediyorlar
Yoksa insan hayatında biri yokken birini istemez birine aşık olup bu yola girer
Evet atanan kuzenlerim arkadaşlarım herkes nişanlandı evlendi bende hala 25 yıldır tık yok çok mutsuzum herkese heveslenir kıskanır oldum çok yalnız kendimi değersiz hissediyorum ne suçum varda böyle sevilmemekle cezalandırıyorum
Senden bağımsız, bu kadar evlenecek kişi nereden, nasıl bulunuyor onu ben de anlayamıyorum valla.Evet atanan kuzenlerim arkadaşlarım herkes nişanlandı evlendi bende hala 25 yıldır tık yok çok mutsuzum herkese heveslenir kıskanır oldum çok yalnız kendimi değersiz hissediyorum ne suçum varda böyle sevilmemekle cezalandırıyorum
Ben istiyorum birini üniversiteden beri ilerleme yok uygun biri olmadıDediğim olmuş iş yeri evlenmeyenlere öcü gibi bakıyorlar.
Nasıl bekar kalır parasını tek başına yer bekarların bizden mutlu olmaya hakkı yok diye manipüle ediyorlar
Yoksa insan hayatında biri yokken birini istemez birine aşık olup bu yola girer
Evet atanan kuzenlerim arkadaşlarım herkes nişanlandı evlendi bende hala 25 yıldır tık yok çok mutsuzum herkese heveslenir kıskanır oldum çok yalnız kendimi değersiz hissediyorum ne suçum varda böyle sevilmemekle cezalandırıyorum
Herkese yazacağım valla.kız ilişki yaşamak istiyor, evlenmek değil.
Kız ilişki diyor tutturmuşlar evlenmek evlenmek diye.o da var.evlenmeden ilişki yaşanmıyor sanki.Evliliği kötü olanların da aman evlenme yakarışı çok gereksiz. Boşanın o zaman zorla evlendirilmezdiniz ve zorla tutulmuyorsunuzdur herhalde. Her evlilik sizinki gibi olacak değil ya. Çok mutlu çiftler de var. E kız da bunu istiyor neden olmasın.
Evlenmek de isteyebilir gayet doğal. Aman evlenme çok kötü çok kötü yakınmaları anlamsız.Kız ilişki diyor tutturmuşlar evlenmek evlenmek diye.o da var.evlenmeden ilişki yaşanmıyor sanki.
Bulunmuyor canım 20 yaşından beri olduğum yerdeyim erkek yok bana dünyada :)Saçmalama kızzz ne alaka onlar cezalandırılıyor asıl :)
Ne güzel gençsin güzelsin bekarsın al bi araba gez toz koca her yaşta bulunur ama gençlik asla
Bulan çok güzel buluyor gözü açık olmak lazımmışSenden bağımsız, bu kadar evlenecek kişi nereden, nasıl bulunuyor onu ben de anlayamıyorum valla.
Bulunmuyor canım 20 yaşından beri olduğum yerdeyim erkek yok bana dünyada :)
Bencede neden evli kalıyorlar acabaEvliliği kötü olanların da aman evlenme yakarışı çok gereksiz. Boşanın o zaman zorla evlendirilmezdiniz ve zorla tutulmuyorsunuzdur herhalde. Her evlilik sizinki gibi olacak değil ya. Çok mutlu çiftler de var. E kız da bunu istiyor neden olmasın.
Bir de herkes evlenerek kendini bilimsel bir çalışma için feda etmiş gibi davranıyor yaEvlenmek de isteyebilir gayet doğal. Aman evlenme çok kötü çok kötü yakınmaları anlamsız.
Yo ciddi ilişki ve akabinde evlilik istiyor.
Herkes evliymiş iş yerinde kuzenleri de nişanlı evli o da istiyor başım kel mi diyor
Onlardan önce bende sevilmek istiyorum artık çok yalnız kaldım çok boş hissediyorum birinde beni merak etsin beni arasın özlesin çok mu şey istiyorumAraba al araba çatlat onları siz koca derdi çekerken ben paramı çatır çutur eziyorum de :)
Bu arada hızlı giden at misali erken evlenenlere bakma bakalım evlilikleri sürecek mi?
Ben de erken yaşta atandım o zamanlar tüm iş arkadaşlarım kuzenlerim herkes evlenip evlenip duruyordu şimdi çoğu boşandı.
Herşeyin hayırlısını dile.
Belki imtihanın dediğin şey senin ödülündür bilemezsin.
Aslında şöyle insan hep bir arayış içinde evlenince bu arayışın son bulacağını o düşlediği mutluluğa huzura kavuşacağına inanıyor,evleniyor yok olmuyor mutluluk huzur yok veya anlık yani süreklilik yok boşanıyor sonra tekrar arayışa bu değilmiş demek ki oluyor böyle böyle devam ediyor kısır döngü aslında insanın içindeki arayış hiç son bulmuyor evlenince bitmiyor sanırım daha manevi olgularda onu da bilmediğinden ya da dusunemediginden ya da o aşamaya erişemesiğinden debelenip duruyor..Ben dahil,kendi fikrimBir de herkes evlenerek kendini bilimsel bir çalışma için feda etmiş gibi davranıyor ya. Eee dünya kurulduğundan beri var bu oluşum.eee niye herkes evlenip, ben bilmiyordum, sen evlenme deme ihtiyacı hissediyor çok komik.eee sana da herkes öyle demişti.sanki kendisi icat etmiş.
Onlardan önce bende sevilmek istiyorum artık çok yalnız kaldım çok boş hissediyorum birinde beni merak etsin beni arasın özlesin çok mu şey istiyorum
Atanmış olarak maaşınızın kendinizi oldukça idare edecek kadar iyi olduğunu düşünüyorum.Turlara katılın bence,özellikle yurtdışı gezileri.Ben sizin yerinizde olsam sürekli gezmeyi düşünürdüm.İlla ki bir flört durumu falan yaşanır böylece.Evet ilçe hastanesinde Hemşireyim 100 personel var hepsi evli
Aynı durumdan muzdaribim. Çok üzülüyorum ben de26 ya doğru yol olan atanmış çalışan bir kızım sorunum yalnızlık bu yaşıma kadar hiç güzel bi ilişki yaşamadım hiç bir sevgililer gününde sevgilim olmadı hiç çiçek almadım artık çok canımı yakıyor güzelsin işin gücün var denmesine rağmen olmuyor karşıma kimse çıkmıyor bende sevilmek ilişki yaşamak istıyeum var mı önerisi olan yada sonsuza kadar yalnız kalma düşüncesiyle barışmam mı lazım
E bu kadar kötü bişeyse boşan o zamanKız Allah tan belani mi arıyorsunbiz evliyiz de noluyor sürekli dert tasa kavga geçim sıkıntısı aklın varsa bekar kal