Karşıma kimse çıkmıyor

İlişkide de bunları sağlayamıyorsun ki,

Şu an atandığın için çevrendekiler iş yerindekiler akrabalar ‘eee yok mu birileri’ diye baskı yapıyor ondan böyle hissediyorsun.
Evet atanan kuzenlerim arkadaşlarım herkes nişanlandı evlendi bende hala 25 yıldır tık yok çok mutsuzum herkese heveslenir kıskanır oldum çok yalnız kendimi değersiz hissediyorum ne suçum varda böyle sevilmemekle cezalandırıyorum

Herkese yazacağım valla.kız ilişki yaşamak istiyor, evlenmek değil.

Saçmalama kızzz ne alaka onlar cezalandırılıyor asıl :)

Ne güzel gençsin güzelsin bekarsın al bi araba gez toz koca her yaşta bulunur ama gençlik asla

Senden bağımsız, bu kadar evlenecek kişi nereden, nasıl bulunuyor onu ben de anlayamıyorum valla.

Ben istiyorum birini üniversiteden beri ilerleme yok uygun biri olmadı

Herkese yazacağım valla.kız ilişki yaşamak istiyor, evlenmek değil.

Yo ciddi ilişki ve akabinde evlilik istiyor.

Herkes evliymiş iş yerinde kuzenleri de nişanlı evli o da istiyor başım kel mi diyor

Kız ilişki diyor tutturmuşlar evlenmek evlenmek diye.o da var.evlenmeden ilişki yaşanmıyor sanki.

Bulunmuyor canım 20 yaşından beri olduğum yerdeyim erkek yok bana dünyada :)

Araba al araba çatlat onları siz koca derdi çekerken ben paramı çatır çutur eziyorum de :)

Bu arada hızlı giden at misali erken evlenenlere bakma bakalım evlilikleri sürecek mi?

Ben de erken yaşta atandım o zamanlar tüm iş arkadaşlarım kuzenlerim herkes evlenip evlenip duruyordu şimdi çoğu boşandı.

Herşeyin hayırlısını dile.

Belki imtihanın dediğin şey senin ödülündür bilemezsin.

Bencede neden evli kalıyorlar acaba

Evlenmek de isteyebilir gayet doğal. Aman evlenme çok kötü çok kötü yakınmaları anlamsız.
Bir de herkes evlenerek kendini bilimsel bir çalışma için feda etmiş gibi davranıyor ya . Eee dünya kurulduğundan beri var bu oluşum.eee niye herkes evlenip, ben bilmiyordum, sen evlenme deme ihtiyacı hissediyor çok komik.eee sana da herkes öyle demişti.sanki kendisi icat etmiş.

Yo ciddi ilişki ve akabinde evlilik istiyor.

Herkes evliymiş iş yerinde kuzenleri de nişanlı evli o da istiyor başım kel mi diyor

Onlardan önce bende sevilmek istiyorum artık çok yalnız kaldım çok boş hissediyorum birinde beni merak etsin beni arasın özlesin çok mu şey istiyorum

Aslında şöyle insan hep bir arayış içinde evlenince bu arayışın son bulacağını o düşlediği mutluluğa huzura kavuşacağına inanıyor,evleniyor yok olmuyor mutluluk huzur yok veya anlık yani süreklilik yok boşanıyor sonra tekrar arayışa bu değilmiş demek ki oluyor böyle böyle devam ediyor kısır döngü aslında insanın içindeki arayış hiç son bulmuyor evlenince bitmiyor sanırım daha manevi olgularda onu da bilmediğinden ya da dusunemediginden ya da o aşamaya erişemesiğinden debelenip duruyor..Ben dahil,kendi fikrim

Onlardan önce bende sevilmek istiyorum artık çok yalnız kaldım çok boş hissediyorum birinde beni merak etsin beni arasın özlesin çok mu şey istiyorum

Bu çok kolay bir şey sosyal medyana güzel fotolar koy kendi mesleğinle alakalı insta gruplarının fotolarının altına koyulan fotoyla alakalı yorum yaz bisürü adam düşer zaten. Mesleği düzgün olan birini seçip konuşursun . Çoğu kişi internetten tanışıp evleniyor ama dikkatli ol evli olmasın mesleği gerçek mi araştır.

İşyerinde de hep bakımlı git güler yüzlü ol. Hafif bir makyaj temiz düzgün ol. Birileri illaki birini önerir. İlla ki bekar biri sana meyleder.

Gezi gruplarını hobi gruplarını önermiyorum oraya kocayı boşamış ya da kocası ölmüş teyzeler geliyor genelde :)

Eski bi söz der ki ‘delikli boncuk yerde kalmaz.’

Bir kadın istemediği sürece yalnız kalmaz hele Türkiye gibi cinsel açlığın Afrika’sı bi yerde.

Evet ilçe hastanesinde Hemşireyim 100 personel var hepsi evli
Atanmış olarak maaşınızın kendinizi oldukça idare edecek kadar iyi olduğunu düşünüyorum.Turlara katılın bence,özellikle yurtdışı gezileri.Ben sizin yerinizde olsam sürekli gezmeyi düşünürdüm.İlla ki bir flört durumu falan yaşanır böylece.

Aynı durumdan muzdaribim. Çok üzülüyorum ben de bunu sadece yaşayan anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…