Karşılıklı Kahve Falı Topiği [theuglygoddess'a özel]

Söylediklerinde tutanları koyulaştırdım canım..

sevgilinin burcu toprak grubu mu?sevgilinin işsiz mi bazı parasal sorunları var sanırım bu konuda sorun yaşıyorsunuz.sevgilin sıradan kendi halince biri gibi görünüyor ama bu görüntünün altında çeşitli oyunlar düzenleyen sözünü tutmayan biri var. eğer bu ilişkinin peşinden gidersen hata yaparsın.sevgilin kendi dikkatsizliği yüzünden para kaybedecek.müsrif biri galiba.hep parayla ilgili şeyler çıkıyor ne zaman baksam.canım ben bu kişiyle ilgili senin hayatında iyi bişey göremedim sonunda da sen zahmet çektiğinle kalıp hayal kırıklığı yaşayacaksın bu kişi için

Canım aynı gün içerisinde aynı kişiye birden fazla bakamıyorum, hislerim karışıyor. Yarın koy, bakayım..

Hayır canım su grubu, yengeç. Hmmm saol canım baktığın için gerçekten her şeyi bildin :26: Tarotun daha iyiymiş..

canım senin kafana taktığın bir kac sorunun var.Bir mesafe söz konusu hem kendinden uzaklasmıssın hemde çevrendekilerden.Ama ruhsal açıdan güclüsün kadere boyun eğmiyorsun.Canını sıkan bir konu var yeni olan bunu feleğin oyunu olarak görmüssün ve direniyorsun.Aniden sana inebilecek darbeler senden uzaklasıyor direndiğin karşı cıktığın birisi var bu bir erkek ona karşı güç kazanmıssınn..Sevgilin vardı seninbir ara fallaşırken hatırlıyorum :) eğer onunla devam ediyorsan canım onunla alakalı gerçekler öğreneceksin yada öğrenmis olabilirsin gündemindeki konu bu.Yabancı olduğun cözemediğin konular varken bir bakmıssın hepsini cözmüssün..Sizin kaderiniz birbirinizsiniz aynı yolu secmissiniz senden yana ona bir mesafe var.Uzaklasacak görünüyorsunuz.senin ten rengin koyu kumral yada kumral gibi..Sizin bir bulusmanız olacak senin bakıslarını cok begeniyor sevgilin ve onunla bakısarak konusmadan anlasacaksınız...Sana dayanamıyor...Aranızda güclü bir cinsel cekim var onun daha yatkın cok seviyor hatta bu uyumunuzu...Yasak ve gizli yaşadığınız bazı seyler olmus o aslında bu yasadıklarını seninle yasadığı icin cok mutlu aranızda olan mesafe tekrar yok olacak tutkunuz iliskinize hükmedecek bulusma söz konusu ...Eğitimle alakalı senin zaferin var ve bu çevrende nazara gelmiş 2 çift göz varki senden nefret ediyor resmen kazancını başarını cekemiyor bu sürekli görüstüğün bir kız.İğneleyici lafları seni sıkacak ve patlama yasayacaksın aranız bozulacak.Benden bu kadar canım..
Musaitsen bende beklerim

Son düzenleme:

Ağzına sağlık canım güzel bakmışsın. Arada güldürdünde beni
İçinde zamanında yaşadığın bi sıkıntıyı hooop diye atmışsın ya da atıyosun canım.
İlişkin var mı bilmiyorum ama duygusal anlamda bağın olduğu bi erkek görüyorum. Fakat iki tarafında kafası karışık, mutsuz gibi. Sen bu kişiyle yüz yüze gelip bir şeyler konuşucaksın. Bazen sen o bazen o gitmek istiyo gibi ama bir türlü aranız tamamen kopmuyo. Günlerce konuşamasanız bile tekrar bir şey sizi birbirinize çekiyo. Ortada emek var çünkü..
Seni seven, uzaktan uzağa izleyen başka bi erkek var. Yalnız bu kişi kendini çok gizli tutuyor. Açılmayı da düşünmüyor pek.
Uzun saçlı alımlı bi bayan var etrafında. Bi erkeği kul köle etmiş resmen kendisine. Sen değilsin ama yakınlarında biri.
Kafan ara ara karışıyor seni. Off napıcam gibi hallere bürünüyosun. Arada geliyolar yani sana
İstikrarlı bi insansın. Mantığın çoğu zaman ağır basıyo. Kalbin ağır bastığı zamanlarda ve kalbini dinlediğin zamanlarda sanki çoğunda pişman oluyorsun gibi.
Bir de sen başta bahsettiğim bu erkeği çok sıkmışsın. Ondan bunalıp senden uzaklaşıyor bazen.
Belki de bahsettiğim bu insanla ayrılmışsınızdır bilmiyorum ama tekrar konuşucaksınız çünkü yakın zamanda ya da şuanda konuşma durumu görüyorum.

canim ozel mesaj kutunu bosalt lutfen dolu opdum

bakabildiğim kadar bakayım canım.senin çok sıkıntını görmesemde sanki bir tane çok çok büyüttüğün ama yakında atacağın bi derdin var.bu böyle o kadar oturmuş içine seni etkilemiş ki sanki.ama zamanı daha var çözmen için.senin kötü bir haberin var.sevgilin var mı bilmiyorum ama bir erkek var ilgilisin yada buna.bununla bi konuşma görüyorum ama bu konuşma kötü bir konuşma.kötü bi haber getiriyo sana yani bu buluşma.ben senin bununla ayrı yollara gittiğini görüyorum ama çok üzülerek.sanki o elini tutmaya çalışıyo gibi ama mecburiyet yada mantıken öyle düşünüceksin sen gitmeliyim gibi.ailen akrabalarından biri seni çok kıskanıyo kötülük yapmak için bihatanı kolluyo gibi çıkmış canım

Canım geleceğe yönelik konuştuğun şeylerin hepsini birkaç gün önce yaşadım. Belki de geçmişte olanları gördün :) Evet sevgilim var.. Saol baktığın için.

Canım geleceğe yönelik konuştuğun şeylerin hepsini birkaç gün önce yaşadım. Belki de geçmişte olanları gördün :) Evet sevgilim var.. Saol baktığın için.

yaa gerçekten mi.ama öyle geldi zaten bakmaktada iddalı değilim de geçmişi bilmekte fal bakma konusunda gelişmeme sebep aslında heheh.bi daha bakarım canım olmadı

sıkıntılarını atacaksın yakın zaman içinde.ama öyle bir dönemdesin ki kedini kapatmışsın dış dünyaya. Köşene çekilmişsin huzur arıyorsun.bir dileğin var ve bu dilek için dua ediyorsun maneviyata yönelmişsin bu ara.3 tane uzun yolun var engelsiz yollar.birine bağlısın ama bu ara içine yöneliksin o da seni bekliyor düşünüyor özlüyor yakında bu mesafeniz uzaklaşmanız bitecek gibi gözüküyor.evde bu ara küçük sayılmayacak bir probleminiz olacak.

Ben de birazdan yüklüyorum canım :)

Canım senin bi sıkıntın var. Bu sıkıntı içine çok oturmuş. Ama biraz da sen büyütmüşsün. Bu sıkıntıyı atıcaksın çünkü ve seni çok fazla etkileyebilecek bi sıkıntı değil aslında. Yani elinde olan bir şey. Fakat sen kafanda büyüterek kendini üzüyosun. Ama merak etme yakın zamanda atıyosun.
Senin biriyle bi buluşman ya da kavuşman olacak. Bu ya ayrı olduğun, ya küs olduğun ya da başka şehirlerde olduğun biri. Konuşucaksınız düzgünce. Hatta aranızdaki buzlar eriyecek.
Sen resmen eline geçen bi fırsatı kaçırmışsın. Maddi bi fırsat bu. Resmen önünden gelmiş geçmiş böyle sen de baka kalmışsın.
Etrafında 3 tane erkek var. Arkadaşta olabilir akrabada olabilir bilmiyorum ama olgunlar. Bunları hiç beğenmedim. Kötü niyetli insanlar gibi. Burunları havada böyle. Pek samimi olmaman taraftarındayım.
Sürekli gezip, dışarı çıkıp hatta eve zor gireceğin bi dönemin var senin. Kafanı epey dağıtıyosun böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…