- 18 Haziran 2010
- 5.575
- 1.675
- 448
- Konu Sahibi theuglygoddess
-
Tarotuma da bakarsan bir dahaki koycağın faldan bi yorum istemeden, bakarım.
Yeni falım kızlaarrFalıma bakanın falına bakıyorummm
Eki Görüntüle 780028 Eki Görüntüle 780029 Eki Görüntüle 780030 Eki Görüntüle 780031 Eki Görüntüle 780032 [/QUO
bi kaç zaman önce sevgilinle ciddi bi adım atacakken vazgecılmıs .aılen isteksiz yada karşı tarafın ailesinde bir problem var . içine kapanık karmaşık bir dönemden geciyorsun yada geçtin fikir ayrılıkları görüyorum ama toparlanma var . hayatının merkezine bu insanı oturrtmuşşun biraz sağına soluna bakman lazım .kafanı karıştıran bir insan var bunu pek önemseme derim . kıskanılan bir insansın .orta boylu balık etli bir bayan tarafından ozellıkle .ufak bi karmaşa yaşayacaksın tartısma ama cabuk atlatılacak sınırlerıne hakım ol derım fevrı cıkıslar yapmamalısın .nazara cok gelıyorsun ılıskınızde aynı sekılde .ıkılı oynayan bır ınsan var cevrende buna kısa zamanda arkanı donuyosun .kalbını kırdıgın bırı var olmayacak nedenden dolayı bununla aranı duzeltmen lazım .2 lı bır rakamda bır surprız yenı bı baslangıs yapabılırsın
Teşekkürler canım..
evet öyle diyorlar kendimi okutmamıcanım şöyle yapalım mı ben senin ilişkin için tekrar bakayım ben tekrar kahve içip koysam ona bakarmısın
yakınlarda maddi kayıplarınız olmuş.bu sanırım yeni bir işe mi atıldınız onunla ilgili olmalı.bu yüzden başarısız olmaktan korkuyorsunuz insanlara sözünüzü geçirmekte zorlandığınızı düşünüyorsunuz.bunlar bilinçaltınızdaki düşünceler fakat siz aslında girişimci cesaretli,emin adımlarla hareket eden,adil ve otoriter birisiniz. bu yaşadığınız olay ne ise o sizi etkilemiş biraz sadece .sevgiliniz maddi konulara önem veren biri onun bu tutumu seni rahatsız ediyor.falına bakarken sevgilinle ilgili bir harcama yaptığını düşündüm nedense.yakın zamanda ilişkinle ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsin ona olan güvenin azalabilir.hisleri kuvvetli birisin zaten fal bakıyorsunkararlarınla kaderine yön verebiliyorsun. daha çok duygularınla hareket eden birisin.etrafında ilişkinle ilgili sorunların olduğu düşünülüyor.ilerde maddi sıkıntı yaşamaktan korkuyorsunuz fakat bu yaşadığınız maddi sıkıntılar size yeni fırsatlar getirecektir.sen mücadeleci birisin bazı sıkıntıların olsa da maddi sıkıntılar bunlarla baş edebileceksin önemli olan gayret göstermen sende gayret edeceksin çalışkan birisin ama önlemini almazsan çabalamazsan umulmadık zararlara uğrayabilirsin ama bence öyle olmayacak
Canım aynı gün içerisinde aynı kişiye birden fazla bakamıyorum, hislerim karışıyor. Yarın koy, bakayım..
sevgilinin burcu toprak grubu mu?sevgilinin işsiz mi bazı parasal sorunları var sanırım bu konuda sorun yaşıyorsunuz.sevgilin sıradan kendi halince biri gibi görünüyor ama bu görüntünün altında çeşitli oyunlar düzenleyen sözünü tutmayan biri var. eğer bu ilişkinin peşinden gidersen hata yaparsın.sevgilin kendi dikkatsizliği yüzünden para kaybedecek.müsrif biri galiba.hep parayla ilgili şeyler çıkıyor ne zaman baksam.canım ben bu kişiyle ilgili senin hayatında iyi bişey göremedim sonunda da sen zahmet çektiğinle kalıp hayal kırıklığı yaşayacaksın bu kişi için
Yeni falım kızlaarrFalıma bakanın falına bakıyorummm
Eki Görüntüle 780028 Eki Görüntüle 780029 Eki Görüntüle 780030 Eki Görüntüle 780031 Eki Görüntüle 780032
canım senin kafana taktığın bir kac sorunun var.Bir mesafe söz konusu hem kendinden uzaklasmıssın hemde çevrendekilerden.Ama ruhsal açıdan güclüsün kadere boyun eğmiyorsun.Canını sıkan bir konu var yeni olan bunu feleğin oyunu olarak görmüssün ve direniyorsun.Aniden sana inebilecek darbeler senden uzaklasıyor direndiğin karşı cıktığın birisi var bu bir erkek ona karşı güç kazanmıssınn..Sevgilin vardı seninbir ara fallaşırken hatırlıyorum :) eğer onunla devam ediyorsan canım onunla alakalı gerçekler öğreneceksin yada öğrenmis olabilirsin gündemindeki konu bu.Yabancı olduğun cözemediğin konular varken bir bakmıssın hepsini cözmüssün..Sizin kaderiniz birbirinizsiniz aynı yolu secmissiniz senden yana ona bir mesafe var.Uzaklasacak görünüyorsunuz.senin ten rengin koyu kumral yada kumral gibi..Sizin bir bulusmanız olacak senin bakıslarını cok begeniyor sevgilin ve onunla bakısarak konusmadan anlasacaksınız...Sana dayanamıyor...Aranızda güclü bir cinsel cekim var onun daha yatkın cok seviyor hatta bu uyumunuzu...Yasak ve gizli yaşadığınız bazı seyler olmus o aslında bu yasadıklarını seninle yasadığı icin cok mutlu aranızda olan mesafe tekrar yok olacak tutkunuz iliskinize hükmedecek bulusma söz konusu ...Eğitimle alakalı senin zaferin var ve bu çevrende nazara gelmiş 2 çift göz varki senden nefret ediyor resmen kazancını başarını cekemiyor bu sürekli görüstüğün bir kız.İğneleyici lafları seni sıkacak ve patlama yasayacaksın aranız bozulacak.Benden bu kadar canım..
Musaitsen bende beklerim
Eki Görüntüle 780632 Eki Görüntüle 780633 Eki Görüntüle 780634 Eki Görüntüle 780635 Eki Görüntüle 780636 Eki Görüntüle 780637 Eki Görüntüle 780638
canim ozel mesaj kutunu bosalt lutfen dolu opdumsevgilinin burcu toprak grubu mu?sevgilinin işsiz mi bazı parasal sorunları var sanırım bu konuda sorun yaşıyorsunuz.sevgilin sıradan kendi halince biri gibi görünüyor ama bu görüntünün altında çeşitli oyunlar düzenleyen sözünü tutmayan biri var. eğer bu ilişkinin peşinden gidersen hata yaparsın.sevgilin kendi dikkatsizliği yüzünden para kaybedecek.müsrif biri galiba.hep parayla ilgili şeyler çıkıyor ne zaman baksam.canım ben bu kişiyle ilgili senin hayatında iyi bişey göremedim sonunda da sen zahmet çektiğinle kalıp hayal kırıklığı yaşayacaksın bu kişi için
Bakmak isteyen olursa buyrun, yeni falım kızlar
Eki Görüntüle 780858 Eki Görüntüle 780859 Eki Görüntüle 780860 Eki Görüntüle 780861
bakabildiğim kadar bakayım canım.senin çok sıkıntını görmesemde sanki bir tane çok çok büyüttüğün ama yakında atacağın bi derdin var.bu böyle o kadar oturmuş içine seni etkilemiş ki sanki.ama zamanı daha var çözmen için.senin kötü bir haberin var.sevgilin var mı bilmiyorum ama bir erkek var ilgilisin yada buna.bununla bi konuşma görüyorum ama bu konuşma kötü bir konuşma.kötü bi haber getiriyo sana yani bu buluşma.ben senin bununla ayrı yollara gittiğini görüyorum ama çok üzülerek.sanki o elini tutmaya çalışıyo gibi ama mecburiyet yada mantıken öyle düşünüceksin sen gitmeliyim gibi.ailen akrabalarından biri seni çok kıskanıyo kötülük yapmak için bihatanı kolluyo gibi çıkmış canım
Canım geleceğe yönelik konuştuğun şeylerin hepsini birkaç gün önce yaşadım. Belki de geçmişte olanları gördün :) Evet sevgilim var.. Saol baktığın için.
canim ozel mesaj kutunu bosalt lutfen dolu opdum
Bakmak isteyen olursa buyrun, yeni falım kızlar
Eki Görüntüle 780858 Eki Görüntüle 780859 Eki Görüntüle 780860 Eki Görüntüle 780861
sıkıntılarını atacaksın yakın zaman içinde.ama öyle bir dönemdesin ki kedini kapatmışsın dış dünyaya. Köşene çekilmişsin huzur arıyorsun.bir dileğin var ve bu dilek için dua ediyorsun maneviyata yönelmişsin bu ara.3 tane uzun yolun var engelsiz yollar.birine bağlısın ama bu ara içine yöneliksin o da seni bekliyor düşünüyor özlüyor yakında bu mesafeniz uzaklaşmanız bitecek gibi gözüküyor.evde bu ara küçük sayılmayacak bir probleminiz olacak.
Ben de birazdan yüklüyorum canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?