- 12 Temmuz 2011
- 4.840
- 1.870
- 373
- Konu Sahibi theuglygoddess
- #61
Canım senin bi sıkıntın var. Bu sıkıntı içine çok oturmuş. Ama biraz da sen büyütmüşsün. Bu sıkıntıyı atıcaksın çünkü ve seni çok fazla etkileyebilecek bi sıkıntı değil aslında. Yani elinde olan bir şey. Fakat sen kafanda büyüterek kendini üzüyosun. Ama merak etme yakın zamanda atıyosun.
Senin biriyle bi buluşman ya da kavuşman olacak. Bu ya ayrı olduğun, ya küs olduğun ya da başka şehirlerde olduğun biri. Konuşucaksınız düzgünce. Hatta aranızdaki buzlar eriyecek.
Sen resmen eline geçen bi fırsatı kaçırmışsın. Maddi bi fırsat bu. Resmen önünden gelmiş geçmiş böyle sen de baka kalmışsın.
Etrafında 3 tane erkek var. Arkadaşta olabilir akrabada olabilir bilmiyorum ama olgunlar. Bunları hiç beğenmedim. Kötü niyetli insanlar gibi. Burunları havada böyle. Pek samimi olmaman taraftarındayım.
Sürekli gezip, dışarı çıkıp hatta eve zor gireceğin bi dönemin var senin. Kafanı epey dağıtıyosun böyle.
evet canım sınava hazırlanıyorum 2 hafta kaldı.okuduğum şehire dönmek istiyorum yüksek lisans amaçlı babam kabul etmiyo yani doğru bildin:) eski sevgilimde orda okulu henüz bitmedi.peki bişey sorabilir miyim sence gidebilicek miyim oraya geri