• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşılıklı Kahve Falı Topiği [theuglygoddess'a özel]

Canım senin bi sıkıntın var. Bu sıkıntı içine çok oturmuş. Ama biraz da sen büyütmüşsün. Bu sıkıntıyı atıcaksın çünkü ve seni çok fazla etkileyebilecek bi sıkıntı değil aslında. Yani elinde olan bir şey. Fakat sen kafanda büyüterek kendini üzüyosun. Ama merak etme yakın zamanda atıyosun.
Senin biriyle bi buluşman ya da kavuşman olacak. Bu ya ayrı olduğun, ya küs olduğun ya da başka şehirlerde olduğun biri. Konuşucaksınız düzgünce. Hatta aranızdaki buzlar eriyecek.
Sen resmen eline geçen bi fırsatı kaçırmışsın. Maddi bi fırsat bu. Resmen önünden gelmiş geçmiş böyle sen de baka kalmışsın.
Etrafında 3 tane erkek var. Arkadaşta olabilir akrabada olabilir bilmiyorum ama olgunlar. Bunları hiç beğenmedim. Kötü niyetli insanlar gibi. Burunları havada böyle. Pek samimi olmaman taraftarındayım.
Sürekli gezip, dışarı çıkıp hatta eve zor gireceğin bi dönemin var senin. Kafanı epey dağıtıyosun böyle.

evet canım sınava hazırlanıyorum 2 hafta kaldı.okuduğum şehire dönmek istiyorum yüksek lisans amaçlı babam kabul etmiyo yani doğru bildin:) eski sevgilimde orda okulu henüz bitmedi.peki bişey sorabilir miyim sence gidebilicek miyim oraya geri

evet canım sınava hazırlanıyorum 2 hafta kaldı.okuduğum şehire dönmek istiyorum yüksek lisans amaçlı babam kabul etmiyo yani doğru bildin:) eski sevgilimde orda okulu henüz bitmedi.peki bişey sorabilir miyim sence gidebilicek miyim oraya geri

Hislerimle söylüyorum sanki gidebilcek mişsin gibi geliyo. Falda da sevdiğin kişiyle sürekli yüz yüze, yan yanasınız.

Ben seni çok sıkıntılı görüyorum. Kafam çok karışık. Napsam diye kara kara düşünüyosun.
2 Kişi var etrafında hiç iyi niyetli değiller sürekli kafa kafaya verip arkandan konuşuyolar. Sen ne yapsan seni izliyolar.
Bi erkek sana elinde bir şey göstericek.
Ve bi erkekle bi konuşman, görüşmen olacak senin. Duygusal bir şeyler yaşadığın ya da yaşayacağın kişi bu.
Sen cok kötü bi dönem atlatmışsın ya da atlatacaksın.
Geçen baktığım gibi içim sıkıntılandı falına bakarken. Sende nazar var..
Şu fal işlerine biraz ara ver derim. Enerjini düşürüyor çünkü. Belki farkında değilsin ama sürekli bakman seni kötü etkiliyor. Ve fallarla epey haşır neşirsin.
Bi bayanla bi erkeğin çok kötü bi kavgasını görüyorum. Belki sensin o bayan belki de başkası bilemiyorum. Ama çok büyük bi kavga bu. Bağırışmalar, çağırışmalar. Hatta el kaldırmaya çalışmalar falan.. Epey ciddi, kötü bi kavga.
Müslüman olmayan biri var mı tanıdığın? Öyle birini gördüm de. Ya bu kişinin problemleri var ya da bu kişi yüzünden bazı insanların problemleri oluyor.

fincanı yikadim malesef,buyultup falan bakamaz mısın :(

Bakmaya çalıştığım kadarıyla:

Aranda mesafe olan bi insan var. Ya da olacak. Birbirinizden uzaklaştığınızı görüyorum. Dargınlık, küslük var.
Bazı problemlerin var senin. Aslında bu problem hep mevcut. Sürekli aynı şeyler oluyor yani.
Aile için bazı sorunlar görüyorum. Tartışmalar, anlaşamamazlıklar var.
Sen bi erkekle kucaklaşıyosun. Kafanı omzuna falan koyuyosun. Duygusal anlamda biri olabilir.

canım kahve falıma bakarmısın bende sana melek kartı açarım ...

gerçi o fala girmiyor daha derin bir konu o neyse ...

uygunsa cevabını bekliyorum:16:

Bakmaya çalıştığım kadarıyla:

Aranda mesafe olan bi insan var. Ya da olacak. Birbirinizden uzaklaştığınızı görüyorum. Dargınlık, küslük var.
Bazı problemlerin var senin. Aslında bu problem hep mevcut. Sürekli aynı şeyler oluyor yani.
Aile için bazı sorunlar görüyorum. Tartışmalar, anlaşamamazlıklar var.
Sen bi erkekle kucaklaşıyosun. Kafanı omzuna falan koyuyosun. Duygusal anlamda biri olabilir.

cok dogru bildin her şeyi uzaklastigim kişiden umut yok yeni birisi mi çıkacak yani?

canım kahve falıma bakarmısın bende sana melek kartı açarım ...

gerçi o fala girmiyor daha derin bir konu o neyse ...

uygunsa cevabını bekliyorum:16:

Sen bana melek kartı aç canım sonra kahve fincanını koy bakarım ben. Fal için benden istediğin bir şey var mı? Bi bilgi falan?

Sen bana melek kartı aç canım sonra kahve fincanını koy bakarım ben. Fal için benden istediğin bir şey var mı? Bi bilgi falan?

kartın diyor ki bu aralar dua et...sanırım içinde ısrarla oldurmak istediğin bir şey var

yüreğini meleklerine dök ve tam olarak ne istediğini söyle

melklerinden yardım iste ve yollarından çekil ...( bunu şimdi yap,şu an)

şimdi derin bir nefes al ve gülümseyebileceğin birini ya da bir anı düşün

yüzüne ve yüreğine bu güzel gülümseme yayıldığında

açık ve net bir şekilde dileğini ifade et ..bunu yaparken yüreğine odaklan ve yüreğinde ol

tüm detaylarını tarif et ve sadece istediğini koy yaratımına .ve sonra bu dileğini yardana meleklerine havale et

sana düşen dua ettikten sonra meleklerin yolundan çekilmek ...

bırak dileğin sana meleklerin kanatlarında gelsin

-------------

özel bir sorum yok aslında ..evliyim ...öyle işte ...ne göruyorsan onu söyle hiççç çekinme:9:

Son düzenleme:
kartın diyor ki bu aralar dua et...sanırım içinde ısrarla oldurmak istediğin bir şey var

yüreğini meleklerine dök ve tam olarak ne istediğini söyle

melklerinden yardım iste ve yollarından çekil ...( bunu şimdi yap,şu an)

şimdi derin bir nefes al ve gülümseyebileceğin birini ya da bir anı düşün

yüzüne ve yüreğine bu güzel gülümseme yayıldığında

açık ve net bir şekilde dileğini ifade et ..bunu yaparken yüreğine odaklan ve yüreğinde ol

tüm detaylarını tarif et ve sadece istediğini koy yaratımına .ve sonra bu dileğini yardana meleklerine havale et

sana düşen dua ettikten sonra meleklerin yolundan çekilmek ...

bırak dileğin sana meleklerin kanatlarında gelsin

-------------

özel bir sorum yok aslında ..evliyim ...öyle işte ...ne göruyorsan onu söyle hiççç çekinme:9:

Ben kahve falı bakıyorum canım. Sana bakmam için fincanının görüntülerini koyman gerek.

$13080469.webp$13080474.webp$13080476.webp$13080477.webp$13080480.webp

bir bayanla bir erkeğin çok kötü kavgasını görüyorum yazmışsın o bayanla erkeğin tipi falan belirgin mi acaba merak ettim

Ben seni çok sıkıntılı görüyorum. Kafam çok karışık. Napsam diye kara kara düşünüyosun.
2 Kişi var etrafında hiç iyi niyetli değiller sürekli kafa kafaya verip arkandan konuşuyolar. Sen ne yapsan seni izliyolar.
Bi erkek sana elinde bir şey göstericek.
Ve bi erkekle bi konuşman, görüşmen olacak senin. Duygusal bir şeyler yaşadığın ya da yaşayacağın kişi bu.
Sen cok kötü bi dönem atlatmışsın ya da atlatacaksın.
Geçen baktığım gibi içim sıkıntılandı falına bakarken. Sende nazar var..
Şu fal işlerine biraz ara ver derim. Enerjini düşürüyor çünkü. Belki farkında değilsin ama sürekli bakman seni kötü etkiliyor. Ve fallarla epey haşır neşirsin.
Bi bayanla bi erkeğin çok kötü bi kavgasını görüyorum. Belki sensin o bayan belki de başkası bilemiyorum. Ama çok büyük bi kavga bu. Bağırışmalar, çağırışmalar. Hatta el kaldırmaya çalışmalar falan.. Epey ciddi, kötü bi kavga.
Müslüman olmayan biri var mı tanıdığın? Öyle birini gördüm de. Ya bu kişinin problemleri var ya da bu kişi yüzünden bazı insanların problemleri oluyor.

Fotoları çok kötü çekmişsin belli olmuyor. Bakabildiğim kadarıyla:
İçsel sıkıntıların mevcut. Ne yapsam diye düşünüyosun.
2 kişi var ikiside birbirine kavuşmak, yanaşmak istiyor fakat arada bi takım engeller var.
Sen bi konu hakkında biriyle bi tartışma yaşıcaksın.
Kucağında bebekli bi kadın görüyorum. Ona bakan başka meraklı bi göz var. Kadın çok temiz yalnız. Ve çok saf..
Senin bi erkekle aranda duygusal bağ görüyorum. Evli misin yoksa sevgilin mi var bilmiyorum ama böyle bi durum gördüm. İki tarafta birbirini seviyor.
Senin hayatında kötü niyetli bi insan var. Ne olursa olsun ondan uzak dur. Mantığını dinle, kalbini değil..

Back
X