- Konu Sahibi theuglygoddess
-
sen çok karışıksın aklın çok bulanık.etrafın dedikodudan geçilmiyo ama sende o kadar karamsarsın ki.ben senin üzülüp alıp başını bi yere gittiğini görüyorum.sanki bi kavuşma olacakken sonu ayrılık oluyo gibi.sen böyle zorlukları aşmaya çalışıyosun iş yada okul konusunda bu.çok çabalicaksın.aşabilmek sana kalmış ama yolun kapalı çünkü çok uğraşmalısın bunun için.son anda biri yardım edicek çabalarsan ama.özellikle bi konuda çok kafan karışık çok düşünüyosun.o konu bi sonuca varmıyo gibi ama canım.gerçekten içine oturmuş bir durum var.bi balık var sana haberin başkaları sayesinde gelicek ama sen hiç oralı olmicaksın.Ufak tefek bilgiler vereyim ki daha net yorumlar yapabilesiniz.
*3,5 yıllık bi ilişkim var. Üniversiteye gidiyorum.
Bu fala bakan herkesin falına bakıcam
Eki Görüntüle 778631 Eki Görüntüle 778632 Eki Görüntüle 778633 Eki Görüntüle 778634 Eki Görüntüle 778635
Ufak tefek bilgiler vereyim ki daha net yorumlar yapabilesiniz.
Eki Görüntüle 778631 Eki Görüntüle 778632 Eki Görüntüle 778633 Eki Görüntüle 778634 Eki Görüntüle 778635
Ufak tefek bilgiler vereyim ki daha net yorumlar yapabilesiniz.
sen çok karışıksın aklın çok bulanık.etrafın dedikodudan geçilmiyo ama sende o kadar karamsarsın ki.ben senin üzülüp alıp başını bi yere gittiğini görüyorum.sanki bi kavuşma olacakken sonu ayrılık oluyo gibi.sen böyle zorlukları aşmaya çalışıyosun iş yada okul konusunda bu.çok çabalicaksın.aşabilmek sana kalmış ama yolun kapalı çünkü çok uğraşmalısın bunun için.son anda biri yardım edicek çabalarsan ama.özellikle bi konuda çok kafan karışık çok düşünüyosun.o konu bi sonuca varmıyo gibi ama canım.gerçekten içine oturmuş bir durum var.bi balık var sana haberin başkaları sayesinde gelicek ama sen hiç oralı olmicaksın.
canım seni çok sıkıntılı gördüm. yakın zamanda sıkıntılar yaşamışsın. içini çok fazla karartmışsın. için taşma noktasına gelmiş ve bir kısmını dışarı atmışsın.
yolun ağzında 2 kişi var. karşılıklı konuşuyorlar. ve yolun sonunda bu iki kişinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyorlar. ileri ki zamanlarda ayrı yönlere giden kişiler görüyorum. ikisininde önleri çok açık. doğru karar vermişe benziyorlar. onları ileride gittikleri yolda güzel şeyler bekliyorlar.
Y harfi var. 3 kişiyle kafa kafaya vermiş birşeyler konuşuyor.
biriktirdiğin kısımların bir kısmı dökülmüş fakat kalbinde hala karanlık kısımlar duruyor. küçük küçük kuşların var. bir yerlerden haber bekliyorsun. bu haberler hemen geleceğe benzemiyor.
M harfinde ya da 3 vakte kadar uzun oylu iri yapılı bir erkekle konuşman olacak.
tabakta kalbin karanlık gözüküyor. kocaman bir balığın var. bir yerden para gelecek.
sevgilinle bir bütün olmuşsunuz gibi birbirinize bağlısınız ve yüzleriniz birbirine bakıyor. Atmak istediğin bir derdin var ama biraz daha zamanı var.uzun sayılabilecek bir yol görüyorum iki kişi ayrı yerlerden bu yolu yapıyorlar ve sonra yolun sonunda buluşacaklar. yine iki kişilik bir görüşmen olucak karşılıklı buluşma ya da konuşma.İsminin ya da soyisminin başı N olan biriyle ilgili bir sıkıntı yaşayabilirsin. Bir de büyük F harfi var bu aralar onunla ilgili de bir olaylar olabilir. Bu aralar kafan karışık bazı kararsızlıkların ve düşüncelerin var.Nazar almış haneniz. Hanede bir kadın bir başarı yakalaycak bundan gurur duyacak. Yeni bir döneme girebilirsiniz.
Bende resimleri yükleyeceğim birazdan :)
Eki Görüntüle 778679 Eki Görüntüle 778680 Eki Görüntüle 778681 Eki Görüntüle 778682 Eki Görüntüle 778683 Eki Görüntüle 778684 Eki Görüntüle 778678
benimkine de yorum yapar mısın ? senin falını şimdi yorumluyorum.
Canım fincanın üstten görüntüsünü ve tutacak yerini görmem gerek. Bu şekilde bakamıyorum, ona göre neyin iyi neyin kötü olduğunu anlıyorum. Bu şekilde yanlış bakabilirim. Tekrar yüklersen bakarım..
Eki Görüntüle 778719 Eki Görüntüle 778718 Eki Görüntüle 778717 Eki Görüntüle 778716 Eki Görüntüle 778715 Eki Görüntüle 778714 Eki Görüntüle 778720
canım fincanın sapı gözükmüyor ama dediğin gibi fincanın yönüne göre çektim.
Tamamda fincanın sapının olduğu yer neresi?
Eki Görüntüle 778719 Eki Görüntüle 778718 Eki Görüntüle 778717 Eki Görüntüle 778716 Eki Görüntüle 778715 Eki Görüntüle 778714 Eki Görüntüle 778720
canım fincanın sapı gözükmüyor ama dediğin gibi fincanın yönüne göre çektim.
banada bakım bende geldim bu arada artı iskambilde bakabilirim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?