Karşılıklı Kahve Falı Topiği [theuglygoddess'a özel]

theuglygoddess

You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
3.221
33
358
Zonguldak
Başlıkta da belirttiğim gibi. Karşılıklı olarak fal bakmak istiyorum.

Ve bu fal sadece benim baktığım fallar için olacak.

Yani başkaları gelipte başka insanların falına bakmasın lütfen :)

Önceki topiklerimde olmuştu ve karışıyodu.

Sadece koyduğum fallara bakanların kahvelerine bakıcam.

Onun dışında lütfen fal yollamayın. Bakmıcam çünkü.

Ve 1 cümlelik yorumlarda istemiyorum.

Çünkü sallıyo gibi oluyosunuz.

Benim nasıl fal baktığımı az çok bilirler.

Ben size çok kısa bakmıcağım için sizinde bana çok kısa bakmanızı istemiyorum :)

:126:

Son düzenleme:
Ufak tefek bilgiler vereyim ki daha net yorumlar yapabilesiniz.
*3,5 yıllık bi ilişkim var. Üniversiteye gidiyorum.
Bu fala bakan herkesin falına bakıcam

Son düzenleme:
sen çok karışıksın aklın çok bulanık.etrafın dedikodudan geçilmiyo ama sende o kadar karamsarsın ki.ben senin üzülüp alıp başını bi yere gittiğini görüyorum.sanki bi kavuşma olacakken sonu ayrılık oluyo gibi.sen böyle zorlukları aşmaya çalışıyosun iş yada okul konusunda bu.çok çabalicaksın.aşabilmek sana kalmış ama yolun kapalı çünkü çok uğraşmalısın bunun için.son anda biri yardım edicek çabalarsan ama.özellikle bi konuda çok kafan karışık çok düşünüyosun.o konu bi sonuca varmıyo gibi ama canım.gerçekten içine oturmuş bir durum var.bi balık var sana haberin başkaları sayesinde gelicek ama sen hiç oralı olmicaksın.

canım seni çok sıkıntılı gördüm. yakın zamanda sıkıntılar yaşamışsın. içini çok fazla karartmışsın. için taşma noktasına gelmiş ve bir kısmını dışarı atmışsın.
yolun ağzında 2 kişi var. karşılıklı konuşuyorlar. ve yolun sonunda bu iki kişinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyorlar. ileri ki zamanlarda ayrı yönlere giden kişiler görüyorum. ikisininde önleri çok açık. doğru karar vermişe benziyorlar. onları ileride gittikleri yolda güzel şeyler bekliyorlar.
Y harfi var. 3 kişiyle kafa kafaya vermiş birşeyler konuşuyor.
biriktirdiğin kısımların bir kısmı dökülmüş fakat kalbinde hala karanlık kısımlar duruyor. küçük küçük kuşların var. bir yerlerden haber bekliyorsun. bu haberler hemen geleceğe benzemiyor.
M harfinde ya da 3 vakte kadar uzun oylu iri yapılı bir erkekle konuşman olacak.
tabakta kalbin karanlık gözüküyor. kocaman bir balığın var. bir yerden para gelecek.

sevgilinle bir bütün olmuşsunuz gibi birbirinize bağlısınız ve yüzleriniz birbirine bakıyor. Atmak istediğin bir derdin var ama biraz daha zamanı var.uzun sayılabilecek bir yol görüyorum iki kişi ayrı yerlerden bu yolu yapıyorlar ve sonra yolun sonunda buluşacaklar. yine iki kişilik bir görüşmen olucak karşılıklı buluşma ya da konuşma.İsminin ya da soyisminin başı N olan biriyle ilgili bir sıkıntı yaşayabilirsin. Bir de büyük F harfi var bu aralar onunla ilgili de bir olaylar olabilir. Bu aralar kafan karışık bazı kararsızlıkların ve düşüncelerin var.Nazar almış haneniz. Hanede bir kadın bir başarı yakalaycak bundan gurur duyacak. Yeni bir döneme girebilirsiniz.
Bende resimleri yükleyeceğim birazdan :)

Ağzınıza yüreğinize sağlık, çok teşekkürler. Kısmen dediğiniz bazı şeyler doğru. Özellikle mozarellaaa senin :) Tekrardan teşekkürler..

Canım fincanın üstten görüntüsünü ve tutacak yerini görmem gerek. Bu şekilde bakamıyorum, ona göre neyin iyi neyin kötü olduğunu anlıyorum. Bu şekilde yanlış bakabilirim. Tekrar yüklersen bakarım..

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 778719 Eki Görüntüle 778718 Eki Görüntüle 778717 Eki Görüntüle 778716 Eki Görüntüle 778715 Eki Görüntüle 778714 Eki Görüntüle 778720

canım fincanın sapı gözükmüyor ama dediğin gibi fincanın yönüne göre çektim.

Seni biri çok üzmüş ya da üzecek. Fakat özür dileyerek gelecek sana. Hatta çiçekle bile gelebilir.
Kişilik olarak çok safsın. Zamanında çok fazla kazık yemişsin. Hatta şu son 1 sene içinden bi erkek tarafından çok üzülmüşsün. Hala aklına gelip gelip üzülüyosun.
Yakınlarında bi insan var. Aşırı saf, salak bi insan. Ve başka bi insan onu resmen kullanıyor. Köpeği gibi olmuş..
Uzun boylu güzel bi kız var. Çok iyi niyetli bi insan. Bu kişiyi kaybetme..
Son 1 yılda fazla sıkıntılar yaşamışsın. Hala da sıkıntılısın. Hayatında bazı şeyler yolunda gitmiyor.
Bi erkekle konuşuyor görüyorum seni. İlişkin var mı bilmiyorum yoksa da yakın zamanda olucak. Çünkü duygusal anlamda bi erkekle görüşmen var.
Bi kadın var bacağından rahatsız aman dikkat diyorum zor yürüyor çünkü.
Bi yerden beklediğin bi haber var. O haber yakın zamanda geliyor. Sonuç ne onu çözemedim..

Sürekli içsel sıkıntıların var. Düşündükçe kendini yoruyosun, üzüyosun.
Güzel bi kızsında :) Hatta nazara da gelmişsin.
İki kişi var sana çok karışıyorlar. Her şeyinde söz hakkına sahipler gibi. Ama fazla abartıyorlar. Bundan zaman zaman çok sıkılıyosunda.
Bi erkek tarafından bi hayal kırıklığı gördüm sende. Belki yeni belki geçmişten.. Fakat hala unutmadığın bir şey.
Ve sen bu erkekle tekrardan bi konuşma içine gireceksin.
Sevgilin var gibi görüyorum. Bilmiyorum emin de olamadım çünkü uzak duruyosunuz. Belki de yakın zamanda biriyle beraber olacaksındır. Çünkü öyle bi durum görüyorum.
Sana gelecek bi para var fakat bu paranın üzerine başka biri oturuyor. Sana pek kalmıyor yani.
Yaşlı bi adam var, rahatsız. Onunla ilgili bi haber alacaksınız.

Bi sıkıntın var bu sıkıntıyı atmışsın ya da atıcaksın.
Sessiz, sakin bi insansın. Her ne kadar böylede olsan biraz bilmiş bi insansın :)
Yalnız asıl falın çıktığı yeri dümdüz çekmemişsin boynum ağrıdı bakmaya çalışmaktan, ayrıntılı bakamıyorum..
Bi erkek var başka bi kızla görüşüyor. Sen bunu biliyoısun veya öğreniceksn. Üzülceksin ama elinden bir şey gelmicek.
Bi erkeğe karşı bi ilgin var senin. Fakat bu erkekle senin aranda uzun süreli sağlam bir şey olmaz canım. Hiçbir şey bile olmayabilir şu saatten sonra. Ki senin içinde hayırlı biri gibi görünmüyor.
Senin önünde daha güzel bi kısmet var ama daha zamanı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…