yakınlarda maddi kayıplarınız olmuş.bu sanırım yeni bir işe mi atıldınız onunla ilgili olmalı.bu yüzden başarısız olmaktan korkuyorsunuz insanlara sözünüzü geçirmekte zorlandığınızı düşünüyorsunuz.bunlar bilinçaltınızdaki düşünceler fakat siz aslında girişimci cesaretli,emin adımlarla hareket eden,adil ve otoriter birisiniz. bu yaşadığınız olay ne ise o sizi etkilemiş biraz sadece .sevgiliniz maddi konulara önem veren biri onun bu tutumu seni rahatsız ediyor.falına bakarken sevgilinle ilgili bir harcama yaptığını düşündüm nedense.yakın zamanda ilişkinle ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsin ona olan güvenin azalabilir.hisleri kuvvetli birisin zaten fal bakıyorsun

kararlarınla kaderine yön verebiliyorsun. daha çok duygularınla hareket eden birisin.etrafında ilişkinle ilgili sorunların olduğu düşünülüyor.ilerde maddi sıkıntı yaşamaktan korkuyorsunuz fakat bu yaşadığınız maddi sıkıntılar size yeni fırsatlar getirecektir.sen mücadeleci birisin bazı sıkıntıların olsa da maddi sıkıntılar bunlarla baş edebileceksin önemli olan gayret göstermen sende gayret edeceksin çalışkan birisin ama önlemini almazsan çabalamazsan umulmadık zararlara uğrayabilirsin ama bence öyle olmayacak
canım ben falcı değilim fal bakmaya yeni başladım kendimce yorumlamaya çalıştım sende benim falıma bakarsan sevinirim
Eki Görüntüle 780173
Eki Görüntüle 780174
Eki Görüntüle 780176
Eki Görüntüle 780177
Eki Görüntüle 780178
Eki Görüntüle 780179
Eki Görüntüle 780180
Eki Görüntüle 780181
Eki Görüntüle 780182
Eki Görüntüle 780183
Eki Görüntüle 780184