• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşılıklı Kahve Falı Topiği [theuglygoddess'a özel]

Bi sıkıntın var bu sıkıntıyı atmışsın ya da atıcaksın.
Sessiz, sakin bi insansın. Her ne kadar böylede olsan biraz bilmiş bi insansın :)
Yalnız asıl falın çıktığı yeri dümdüz çekmemişsin boynum ağrıdı bakmaya çalışmaktan, ayrıntılı bakamıyorum..
Bi erkek var başka bi kızla görüşüyor. Sen bunu biliyoısun veya öğreniceksn. Üzülceksin ama elinden bir şey gelmicek.
Bi erkeğe karşı bi ilgin var senin. Fakat bu erkekle senin aranda uzun süreli sağlam bir şey olmaz canım. Hiçbir şey bile olmayabilir şu saatten sonra. Ki senin içinde hayırlı biri gibi görünmüyor.
Senin önünde daha güzel bi kısmet var ama daha zamanı var.

eski sevgilim mi acaba ya:( oof hiç böyle kız konularınada meraklı değildir ama erkek sonuçta..çok sıkıntım var aslında da bakalım geçer inşallah:)

merhaba rica etsem benim falıma da bakarmısın istersen bende sana tarot bakabilirim

$DSC03386.webp$DSC03387.webp$DSC03388.webp$DSC03389.webp$DSC03390.webp$DSC03391.webp$DSC03392.webp$DSC03393.webp

Seni biri çok üzmüş ya da üzecek. Fakat özür dileyerek gelecek sana. Hatta çiçekle bile gelebilir.
Kişilik olarak çok safsın. Zamanında çok fazla kazık yemişsin. Hatta şu son 1 sene içinden bi erkek tarafından çok üzülmüşsün. Hala aklına gelip gelip üzülüyosun.
Yakınlarında bi insan var. Aşırı saf, salak bi insan. Ve başka bi insan onu resmen kullanıyor. Köpeği gibi olmuş..
Uzun boylu güzel bi kız var. Çok iyi niyetli bi insan. Bu kişiyi kaybetme..
Son 1 yılda fazla sıkıntılar yaşamışsın. Hala da sıkıntılısın. Hayatında bazı şeyler yolunda gitmiyor.
Bi erkekle konuşuyor görüyorum seni. İlişkin var mı bilmiyorum yoksa da yakın zamanda olucak. Çünkü duygusal anlamda bi erkekle görüşmen var.
Bi kadın var bacağından rahatsız aman dikkat diyorum zor yürüyor çünkü.
Bi yerden beklediğin bi haber var. O haber yakın zamanda geliyor. Sonuç ne onu çözemedim..

Sürekli içsel sıkıntıların var. Düşündükçe kendini yoruyosun, üzüyosun.
Güzel bi kızsında :) Hatta nazara da gelmişsin.
İki kişi var sana çok karışıyorlar. Her şeyinde söz hakkına sahipler gibi. Ama fazla abartıyorlar. Bundan zaman zaman çok sıkılıyosunda.
Bi erkek tarafından bi hayal kırıklığı gördüm sende. Belki yeni belki geçmişten.. Fakat hala unutmadığın bir şey.
Ve sen bu erkekle tekrardan bi konuşma içine gireceksin.
Sevgilin var gibi görüyorum. Bilmiyorum emin de olamadım çünkü uzak duruyosunuz. Belki de yakın zamanda biriyle beraber olacaksındır. Çünkü öyle bi durum görüyorum.
Sana gelecek bi para var fakat bu paranın üzerine başka biri oturuyor. Sana pek kalmıyor yani.
Yaşlı bi adam var, rahatsız. Onunla ilgili bi haber alacaksınız.

Yeni ayrıldık bakalım inşallah konuşma barışma olur,sen ne hissettin canım?:26:

Önce tarot falıma bak canım. Sonra ben senin kahve falına bakarım..

Yeni ayrıldık bakalım inşallah konuşma barışma olur,sen ne hissettin canım?:26:

Ayrıldığın insanla tekrar barışıcaksın sen canım..

Ufak tefek bilgiler vereyim ki daha net yorumlar yapabilesiniz.
*3,5 yıllık bi ilişkim var. Üniversiteye gidiyorum.
Bu fala bakan herkesin falına bakıcam :10:

Eki Görüntüle 778631 Eki Görüntüle 778632 Eki Görüntüle 778633 Eki Görüntüle 778634 Eki Görüntüle 778635

]canım merhaba.

2 kişi kafa kafaya vermiş birşeyler konuşuyorlar canım senin arkandan kuyunu kazmaya çalışır gibi desem yalan olmaz. sevdiğinle aranı bozmak istiyorlar bunun içinde arada laf taşıması gbi birşeyler olacak ama amaçlarına ulaşıcak gbi de durmuyorlar hiç. bir haber gelecek sana iyi olarak. haberi aldgnda derin bir ohh çekiceksn resmen bu haber seni çok rahatlatacak. canını çok sıkan seni sinirlendiren bir olay yaşamışsın sanırım yaşamadıysan da bu yakınlarda böyle bir olay gelebilir basına. senin sürekli arkanda olan sana hep destek olan bir adam çkmış ama baban mı yoksa sevgilin mi bilemedm. neticelenmesini beklediğin bir olay mı var sürekli br mücadele halindesn sanki. tasınma yada yer değşikliği gbi bir düşüncen var mı ben öyle bir durum gördüm. kalbin ynında soru işareti gbi bişey çıkmış burda. sevgilinle alakalı bir konuda tereddütün mü var ? seni sıkıntıya sokucak bi yolculuk var. bir yerden beyaz bir mektup yada evragın var gelen. az önce senin canını sıkacak sinirlendirecek bir olay yaşanacak demiştim ya bu maddi anlamda olabilir canm. laf geziren insanlar var sürekli etrafında bu ne böyle yahu. senin bir adağın yada sözn var sanırım onu yerine getir canm. dargın oldgn biri ile de bir barısma söz konusu.

Son düzenleme:
]canım merhaba.

2 kişi kafa kafaya vermiş birşeyler konuşuyorlar canım senin arkandan kuyunu kazmaya çalışır gibi desem yalan olmaz. sevdiğinle aranı bozmak istiyorlar bunun içinde arada laf taşıması gbi birşeyler olacak ama amaçlarına ulaşıcak gbi de durmuyorlar hiç. bir haber gelecek sana iyi olarak. haberi aldgnda derin bir ohh çekiceksn resmen bu haber seni çok rahatlatacak. canını çok sıkan seni sinirlendiren bir olay yaşamışsın sanırım yaşamadıysan da bu yakınlarda böyle bir olay gelebilir basına. senin sürekli arkanda olan sana hep destek olan bir adam çkmış ama baban mı yoksa sevgilin mi bilemedm. neticelenmesini beklediğin bir olay mı var sürekli br mücadele halindesn sanki. tasınma yada yer değşikliği gbi bir düşüncen var mı ben öyle bir durum gördüm. kalbin ynında soru işareti gbi bişey çıkmış burda. sevgilinle alakalı bir konuda tereddütün mü var ? seni sıkıntıya sokucak bi yolculuk var. bir yerden beyaz bir mektup yada evragın var gelen. az önce senin canını sıkacak sinirlendirecek bir olay yaşanacak demiştim ya bu maddi anlamda olabilir canm. laf geziren insanlar var sürekli etrafında bu ne böyle yahu. senin bir adağın yada sözn var sanırım onu yerine getir canm. dargın oldgn biri ile de bir barısma söz konusu.

Valla çok güzel baktın canım :) Bu sene kazandım üniversiteyi gidicem yani bu sene. Kredi kartı bekliyorum umarım mektup, evrak dediğin odur :1: saolasın..

Valla çok güzel baktın canım :) Bu sene kazandım üniversiteyi gidicem yani bu sene. Kredi kartı bekliyorum umarım mektup, evrak dediğin odur :1: saolasın..

sende bakarsan çok sevinirim canım :)

Eklentiler

• $yeni 1.webp
    $yeni 1.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 78
  • $yeni 2.webp
    $yeni 2.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 71
  • $yeni 3.webp
    $yeni 3.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 73
  • $yeni 4.webp
    $yeni 4.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 78
  • $yeni 5.webp
    $yeni 5.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 82
  • $yeni 7.webp
    $yeni 7.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 75
  • $yeni 8.webp
    $yeni 8.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 79
  • $yeni 9.webp
    $yeni 9.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 70
  • $yeni 10.webp
    $yeni 10.webp
    12 KB · Görüntüleme: 70
  • $yeni.webp
    $yeni.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 80
sende bakarsan çok sevinirim canım :)

Kafan çok karışık son zamanlarda.
Sen epey şey atlatmışsın hayatında. Hatta atlattığın bir şey var ki hala tam anlamıyla atlatamamışsın :)
Kimseye güvenin yok gibi. Zorlu bi süreçten geçmişsin..
Yakınlarında bi insan var. Başkasının resmen yalakası olmuş gibi. O ne isterse onu yapıyor. Tuhaf bi ilişkileri var..
Güzel, alımlı bi insansın. Nazara gelmişsin :)
Hamile biri var. Doğum ya da bebek haberi gelebilir.
Birde hastalığından dolayı yatan ya da yatacak olan bi kadın var. Aman dikkat..
Bi konu hakkında kararsızlığın var. Kafan çok karışmış. Napsam diye düşünüyosun.
Şu sıralar iyi bulutlar yok üzerinde. Ne yapsan, neye elini atsan kötü sonuçlanabilir. Sıkma canını. Sonunda feraha kavuşacaksın çünkü. Ama biraz zamanı var..
Sen bi ilişkiye başlıcaksın ya da bi ilişki içindesin. Bu ilişki gerçekten güzel.. İki tarafta birbirine aşık. Bu kişi sayesinde hayata bağlanıyosun.

Son düzenleme:
Kafan çok karışık son zamanlarda.
Sen epey şey atlatmışsın hayatında. Hatta atlattığın bir şey var ki hala tam anlamıyla atlatamamışsın :)
Kimseye güvenin yok gibi. Zorlu bi süreçten geçmişsin..
Yakınlarında bi insan var. Başkasının resmen yalakası olmuş gibi. O ne isterse onu yapıyor. Tuhaf bi ilişkileri var..
Güzel, alımlı bi insansın. Nazara gelmişsin :)
Hamile biri var. Doğum ya da bebek haberi gelebilir.
Birde hastalığından dolayı yatan ya da yatacak olan bi kadın var. Aman dikkat..
Bi konu hakkında kararsızlığın var. Kafan çok karışmış. Napsam diye düşünüyosun.
Şu sıralar iyi bulutlar yok üzerinde. Ne yapsan, neye elini atsan kötü sonuçlanabilir. Sıkma canını. Sonunda feraha kavuşacaksın çünkü. Ama biraz zamanı var..
Sen bi ilişkiye başlıcaksın ya da bi ilişki içindesin. Bu ilişki gerçekten güzel.. İki tarafta birbirine aşık. Bu kişi sayesinde hayata bağlanıyosun.

ayy hadi inş canım benim özllikle de şu son kısım tez vakitte çıkar umarım :)

yakınlarda maddi kayıplarınız olmuş.bu sanırım yeni bir işe mi atıldınız onunla ilgili olmalı.bu yüzden başarısız olmaktan korkuyorsunuz insanlara sözünüzü geçirmekte zorlandığınızı düşünüyorsunuz.bunlar bilinçaltınızdaki düşünceler fakat siz aslında girişimci cesaretli,emin adımlarla hareket eden,adil ve otoriter birisiniz. bu yaşadığınız olay ne ise o sizi etkilemiş biraz sadece .sevgiliniz maddi konulara önem veren biri onun bu tutumu seni rahatsız ediyor.falına bakarken sevgilinle ilgili bir harcama yaptığını düşündüm nedense.yakın zamanda ilişkinle ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsin ona olan güvenin azalabilir.hisleri kuvvetli birisin zaten fal bakıyorsun :p kararlarınla kaderine yön verebiliyorsun. daha çok duygularınla hareket eden birisin.etrafında ilişkinle ilgili sorunların olduğu düşünülüyor.ilerde maddi sıkıntı yaşamaktan korkuyorsunuz fakat bu yaşadığınız maddi sıkıntılar size yeni fırsatlar getirecektir.sen mücadeleci birisin bazı sıkıntıların olsa da maddi sıkıntılar bunlarla baş edebileceksin önemli olan gayret göstermen sende gayret edeceksin çalışkan birisin ama önlemini almazsan çabalamazsan umulmadık zararlara uğrayabilirsin ama bence öyle olmayacak

canım ben falcı değilim fal bakmaya yeni başladım kendimce yorumlamaya çalıştım sende benim falıma bakarsan sevinirim

$DSC03421.webp$DSC03422.webp$DSC03423.webp$DSC03424.webp$DSC03425.webp$DSC03426.webp$DSC03427.webp$DSC03428.webp$DSC03429.webp$DSC03430.webp$DSC03431.webp

Yeni falım kızlaarr :31: Falıma bakanın falına bakıyorummm :21:

Yeni falım kızlaarr :31: Falıma bakanın falına bakıyorummm :21:

Eki Görüntüle 780028 Eki Görüntüle 780029 Eki Görüntüle 780030 Eki Görüntüle 780031 Eki Görüntüle 780032 [/QUO

bi kaç zaman önce sevgilinle ciddi bi adım atacakken vazgecılmıs .aılen isteksiz yada karşı tarafın ailesinde bir problem var . içine kapanık karmaşık bir dönemden geciyorsun yada geçtin fikir ayrılıkları görüyorum ama toparlanma var . hayatının merkezine bu insanı oturrtmuşşun biraz sağına soluna bakman lazım .kafanı karıştıran bir insan var bunu pek önemseme derim . kıskanılan bir insansın .orta boylu balık etli bir bayan tarafından ozellıkle .ufak bi karmaşa yaşayacaksın tartısma ama cabuk atlatılacak sınırlerıne hakım ol derım fevrı cıkıslar yapmamalısın .nazara cok gelıyorsun ılıskınızde aynı sekılde .ıkılı oynayan bır ınsan var cevrende buna kısa zamanda arkanı donuyosun .kalbını kırdıgın bırı var olmayacak nedenden dolayı bununla aranı duzeltmen lazım .2 lı bır rakamda bır surprız yenı bı baslangıs yapabılırsın

yakınlarda maddi kayıplarınız olmuş.bu sanırım yeni bir işe mi atıldınız onunla ilgili olmalı.bu yüzden başarısız olmaktan korkuyorsunuz insanlara sözünüzü geçirmekte zorlandığınızı düşünüyorsunuz.bunlar bilinçaltınızdaki düşünceler fakat siz aslında girişimci cesaretli,emin adımlarla hareket eden,adil ve otoriter birisiniz. bu yaşadığınız olay ne ise o sizi etkilemiş biraz sadece .sevgiliniz maddi konulara önem veren biri onun bu tutumu seni rahatsız ediyor.falına bakarken sevgilinle ilgili bir harcama yaptığını düşündüm nedense.yakın zamanda ilişkinle ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsin ona olan güvenin azalabilir.hisleri kuvvetli birisin zaten fal bakıyorsun :p kararlarınla kaderine yön verebiliyorsun. daha çok duygularınla hareket eden birisin.etrafında ilişkinle ilgili sorunların olduğu düşünülüyor.ilerde maddi sıkıntı yaşamaktan korkuyorsunuz fakat bu yaşadığınız maddi sıkıntılar size yeni fırsatlar getirecektir.sen mücadeleci birisin bazı sıkıntıların olsa da maddi sıkıntılar bunlarla baş edebileceksin önemli olan gayret göstermen sende gayret edeceksin çalışkan birisin ama önlemini almazsan çabalamazsan umulmadık zararlara uğrayabilirsin ama bence öyle olmayacak

canım ben falcı değilim fal bakmaya yeni başladım kendimce yorumlamaya çalıştım sende benim falıma bakarsan sevinirim

Eki Görüntüle 780173 Eki Görüntüle 780174 Eki Görüntüle 780176 Eki Görüntüle 780177 Eki Görüntüle 780178 Eki Görüntüle 780179 Eki Görüntüle 780180 Eki Görüntüle 780181 Eki Görüntüle 780182 Eki Görüntüle 780183 Eki Görüntüle 780184

2 insanın birbirlerinden kopması gibi bi durum görüyorum. Belki bi küslük belki bi ayrılık. Ama bi uzaklaşma var..
Fal çok bulanık zor bakılıyo..
Sana bi kadın bir şey konusunda öğüt verecek fakat sen bu öğütü dinlemeyip, kafanın dikine gidiyorsun.
Eline geçicek bi fırsat var. Bu fırsatı iyi değerlendirirsen önün çok açık ferah..
Son zamanlarda kafanda bazı sorunlar var. Sıkıntıların var.. Zamanında yaşadığın bi olay var o olay tekrar gündeme gelecek.
Neye elini atsan iyi sonuçlanmıyor gibi. Üzerinde çok kara bulut var.
Canım sen kendini bi okuttursana. Falına bakarken içim bunaldı.. :31:

evet öyle diyorlar kendimi okutmamı :( canım şöyle yapalım mı ben senin ilişkin için tekrar bakayım ben tekrar kahve içip koysam ona bakarmısın

2 insanın birbirlerinden kopması gibi bi durum görüyorum. Belki bi küslük belki bi ayrılık. Ama bi uzaklaşma var..
Fal çok bulanık zor bakılıyo..
Sana bi kadın bir şey konusunda öğüt verecek fakat sen bu öğütü dinlemeyip, kafanın dikine gidiyorsun.
Eline geçicek bi fırsat var. Bu fırsatı iyi değerlendirirsen önün çok açık ferah..
Son zamanlarda kafanda bazı sorunlar var. Sıkıntıların var.. Zamanında yaşadığın bi olay var o olay tekrar gündeme gelecek.
Neye elini atsan iyi sonuçlanmıyor gibi. Üzerinde çok kara bulut var.
Canım sen kendini bi okuttursana. Falına bakarken içim bunaldı.. :31:

Back
X