- Konu Sahibi theuglygoddess
-
bir bayanla bir erkeğin çok kötü kavgasını görüyorum yazmışsın o bayanla erkeğin tipi falan belirgin mi acaba merak ettim
Fotoları çok kötü çekmişsin belli olmuyor. Bakabildiğim kadarıyla:
İçsel sıkıntıların mevcut. Ne yapsam diye düşünüyosun.
2 kişi var ikiside birbirine kavuşmak, yanaşmak istiyor fakat arada bi takım engeller var.
Sen bi konu hakkında biriyle bi tartışma yaşıcaksın.
Kucağında bebekli bi kadın görüyorum. Ona bakan başka meraklı bi göz var. Kadın çok temiz yalnız. Ve çok saf..
Senin bi erkekle aranda duygusal bağ görüyorum. Evli misin yoksa sevgilin mi var bilmiyorum ama böyle bi durum gördüm. İki tarafta birbirini seviyor.
Senin hayatında kötü niyetli bi insan var. Ne olursa olsun ondan uzak dur. Mantığını dinle, kalbini değil..
ağzına saplık canım...
peki o kötü niyetli insan erk.mi kadın mı? görebiliyormusn:26:
Kadın canım.
sen bu işi biliyorsun canım
sanırım benim fincalar kötü çıktı yoksa daha neler söyliycektin :)
napim iç tarafları bombeli çok zorlanıyorum çekerken
ağzına yüreğine sağlık...
sen bu işi biliyorsun canım
sanırım benim fincalar kötü çıktı yoksa daha neler söyliycektin :)
napim iç tarafları bombeli çok zorlanıyorum çekerken
ağzına yüreğine sağlık...
melissacım selam nasılsın rica etsem melek kartı falıma bakarmısın canım
Benim başlığımda aranızda fallaşmasanız canım?
farkında değildim özürdilerim. rica etsem kahve falıma bakarmısın
Eki Görüntüle 782970 Eki Görüntüle 782971 Eki Görüntüle 782972 Eki Görüntüle 782973 Eki Görüntüle 782974 Eki Görüntüle 782975 Eki Görüntüle 782977 Eki Görüntüle 782978
Sana sırt çevirmiş ya da çevirecek bi erkek var. Arkasından çok üzülüyosun.
Bi erkeğede bir şey anlatıyosun. Şaşkınlıkla seni dinliyor. Önemli bi konu bu. Belki açıklama yapıyosun, belki de kızıyosun.
Bi çıkış yolun var senin. O yolu çok iyi değerlendirmen gerekiyor. Fırsat gibi bir şey. Sonu huzur, mutluluk dolu..
Yine fincanlar kötü çekilmiş zor bakıyorum..
Senin bu aran açılan ya da açılacak erkekle tekrar bi konuşma içerisine giriyosun.
Bastonlu birini görüyorum. Rahatsız, mutsuz biri bu. Sıkıntıları var...
Topluca bi konu hakkında konuşma yapılıyor. 4 kişisiniz. Bir kişi konuşuyor daha cok.
Sana sırt çevirmiş ya da çevirecek bi erkek var. Arkasından çok üzülüyosun. dediğin kişi nasıl bir tip ve "bir erkeğe bir şey anlatıyorsun " dediğin kişi nasıl bir tip görünüyor mu fincanda bakabilirmisin
Canım sen her defasında bunları soruyosun. Hayatında o tarz erkekler yok mu tahmin edemiyo musun kim olabilceğini? :44:
tahmin ettiğim kişi olsun istemiyorum canım
Yeni falım.. Bakanın falına direk bakıcam
Eki Görüntüle 782976 Eki Görüntüle 782979 Eki Görüntüle 782980 Eki Görüntüle 782981 Eki Görüntüle 782982
bu da benim falim :)
Biriyle aranda bi mesafe var. Hatta o insanın ilgilendiği ya da yeni tanışacağı biri var.
Sen bu kişiyle ne olursa olsun bir türlü tam anlamıyla bi araya gelemiyosun. Aranızda hep bi ayrılık, hep bi mutsuzluk..
Senin bundan 5-10 yıl sonra bambaşka bi hayatın olucak. Hem de hiç tahmin etmediğin şekilde.
Bi bayanla kafa kafaya verip birini çekiştirceksiniz.
Küçük bi çocuk var kim bu? Çok agresif gördüm ben bu çocuğu..
Sen böyle bi bıkkınlık, elinin ayağının doğru düzgün tutmadığı bi dönem yaşıcaksın. O dönemde epey yorulacaksın. Belki de yaşadın bilmiyorum. Niye bilmiyorum dedim çünkü üzerinde hala bunun etkisi var gibi. Ve o dönem de çok üzülüyosun.
Çok uzun saçlı bi kızla bi erkeğin bi kavuşması, mutluluğu var. Çok mutlu bi ilişki geçiriyolar, geçiricekler. Eğer saçların cok uzunsa bu sen olabilirsin.
Eki Görüntüle 785273 Eki Görüntüle 785274 Eki Görüntüle 785275 Eki Görüntüle 785276 Eki Görüntüle 785277 Eki Görüntüle 785278
canım bu sefer daha net çekmeye çalıştım...
umarım olmuştur...
ben sana şimdiden melek kartı açıyorum ...
eğer herhangi bir soru sormak istersen bir daha açarım...
dünyana ışık ver diyor kartın ...
elinde ışığın sihirli değneği var .onu ışık yaymak için kullan
bunu yaptığında kendin olacaksın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?