Karşılıklı Kahve Falı Topiği [theuglygoddess'a özel]

ağzına saplık canım...

peki o kötü niyetli insan erk.mi kadın mı? görebiliyormusn:26:

melissacım selam nasılsın rica etsem melek kartı falıma bakarmısın canım

sen bu işi biliyorsun canım

sanırım benim fincalar kötü çıktı yoksa daha neler söyliycektin :)

napim iç tarafları bombeli çok zorlanıyorum çekerken

ağzına yüreğine sağlık...

Sana sırt çevirmiş ya da çevirecek bi erkek var. Arkasından çok üzülüyosun.
Bi erkeğede bir şey anlatıyosun. Şaşkınlıkla seni dinliyor. Önemli bi konu bu. Belki açıklama yapıyosun, belki de kızıyosun.
Bi çıkış yolun var senin. O yolu çok iyi değerlendirmen gerekiyor. Fırsat gibi bir şey. Sonu huzur, mutluluk dolu..
Yine fincanlar kötü çekilmiş zor bakıyorum..
Senin bu aran açılan ya da açılacak erkekle tekrar bi konuşma içerisine giriyosun.
Bastonlu birini görüyorum. Rahatsız, mutsuz biri bu. Sıkıntıları var...
Topluca bi konu hakkında konuşma yapılıyor. 4 kişisiniz. Bir kişi konuşuyor daha cok.

Sana sırt çevirmiş ya da çevirecek bi erkek var. Arkasından çok üzülüyosun. dediğin kişi nasıl bir tip ve "bir erkeğe bir şey anlatıyorsun " dediğin kişi nasıl bir tip görünüyor mu fincanda bakabilirmisin

Canım sen her defasında bunları soruyosun. Hayatında o tarz erkekler yok mu tahmin edemiyo musun kim olabilceğini? :44:

Bir erkekten destek alacaksın sıkıntılı zamanında sana el uzatacak. Bir erkekle buluşma görüyorum burda duygusal anlamda biri ve sani bir kadın aracılığıyla ya da yardımıyla olacak.ama bunun dışında senin açığını kollayan biri var dikkat et iyi niyetli değil. Hamile biri çıkmış ya etrafında birisi hamile kalacak ya da bu yeni temiz bir döneme gireceğinin göstergesi. uzun kabarık elbiseli bir kadın çıkmış başka bir kadın daha var bunlar temiz bi yol yapacaklar güzel olaylar yaşayacaklar. Hanenizde sıkıntılar varmış ama bir adım atılmış ve sıkıntılar atılmaya başlanmış biraz biraz iyi yönde gelişebilir olaylar.

bu da benim falim :)

Eklentiler

• $IMAG0990-210382471.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMAG09921552772368.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 58
  • $IMAG0994-1570036762.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMAG0991-402525299.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 61
  • $IMAG09891522181714.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMAG1002-1534323933.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMAG1003-408949585.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 62
  • $IMAG1004-1507638291.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 38
  • $IMAG10051309931727.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMAG10062082443249.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMAG1001-1810190031.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 59
  • $IMAG0999-160394847.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 52
  • $IMAG1000-1946893839.webp
    20 KB · Görüntüleme: 57
  • $IMAG0998609378398.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 60
bu da benim falim :)

Biriyle aranda bi mesafe var. Hatta o insanın ilgilendiği ya da yeni tanışacağı biri var.
Sen bu kişiyle ne olursa olsun bir türlü tam anlamıyla bi araya gelemiyosun. Aranızda hep bi ayrılık, hep bi mutsuzluk..
Senin bundan 5-10 yıl sonra bambaşka bi hayatın olucak. Hem de hiç tahmin etmediğin şekilde.
Bi bayanla kafa kafaya verip birini çekiştirceksiniz.
Küçük bi çocuk var kim bu? Çok agresif gördüm ben bu çocuğu..
Sen böyle bi bıkkınlık, elinin ayağının doğru düzgün tutmadığı bi dönem yaşıcaksın. O dönemde epey yorulacaksın. Belki de yaşadın bilmiyorum. Niye bilmiyorum dedim çünkü üzerinde hala bunun etkisi var gibi. Ve o dönem de çok üzülüyosun.
Çok uzun saçlı bi kızla bi erkeğin bi kavuşması, mutluluğu var. Çok mutlu bi ilişki geçiriyolar, geçiricekler. Eğer saçların cok uzunsa bu sen olabilirsin.

hemen başkasını düşünüyorsa nasıl kaldırırım bu durumu bilemiyorum
iyi bir şekilde mi bu farklılık?
kuzenim olabilir belki onunlaydık bu hafta
yaşıyorum hala canım
saçlarım göğsün biraz altında çok uzun sayılmıyor sanırım, belki de onun yeni aşkıdır off of
teşekkür ederim:)

canım bu sefer daha net çekmeye çalıştım...

umarım olmuştur...

ben sana şimdiden melek kartı açıyorum ...

eğer herhangi bir soru sormak istersen bir daha açarım...

dünyana ışık ver diyor kartın ...

elinde ışığın sihirli değneği var .onu ışık yaymak için kullan

bunu yaptığında kendin olacaksın....

Canım ben bu melek kartı işini sevmedim. Çok basit şeyler çıkıyo. Anlamsız yani.. Bana sormadan açmışsınız ama şuan hiç fal bakasım yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…