Bişeylerin patlaması olmuş herhalde ikinizde dolmuşsunuz gibime geldi arada böyle boşalmalar da gerekli ama burda kimse özür dilemiycek gibi duruyorMerhaba sevgili kizlar, az önce olan olaylar yüzünden hala elim ayağım titriyor ama yazmadan duramıyorum.
Eşime yemekte yoğurt ister misin diye sordum olur dedi gittim getirdim götür ya götur bunu diye eliyle tersledi sen ye bunu dedi meğer biraz eskimiş ama onun kalan yarım yogurduydu.
Ben de o hareketine sinirlendim güzel bir şekilde söylemedi yüksek sesle ve elinin tersiyle ittirdi. Ben de bardağı koyarken sertçe koyup al ya al işte dedim. Onun yaptığı hareketin aynısını yapmak istedim. O da aldı bardağı fırlattı kapıya doğru. Bardak tuzla buz oldu ben şok oldum zaten mayonez vardı masada ben de onu attım bacağına geldi sonra su şişesini attım sonra kupayı ve o da kırıldı en son elime sürahi geldi bunu da atayim mi diye bağırdım sen bardağı sert koydun ben yemek yiyoeum burada gerizekalı falan dedi. Ben de sen al götür bunu ya götür diye bagirmadin mi dedim sonra çıktım odadan.
Şimdi koridora odaya yayılmış bir şekilde bardak kırıkları duruyor ne yapacağımı da bilmiyorum.
daha önce de böyle bir şarap şişesi kırmıştı ve bir iki şey firlatmisti ben bir şey yapmamıştım çıkıp gitmiştim. Sonra özür vs ama yine bu raddeye geldi artık ben de madem öyle ben de bunu yapabiliyorum diye fırlattım ne geldiyse... Ama bu hale nasıl geldim. Ailemde de hiç görmedim. Onda gördüm bu hareketleri şimdi ben de yaptım... Eskiden olsa gidip ağlardım şimdi ben de attigimdan mıdır içim buz gibi oldu ağlamıyorum bile.