Kars///36

Eh biraz hatırlar gibi oldum canım bekarken ben pendikte oturuyordum iyi bilirim oraları...

tamam canım diger arkadaşlarlada görüşelim ortak bi nokta buluruz zannedersem en uzak goncagül

Evet haklısın canım goncagül sakaryadan gelmesini bekleyelim inşallah görüşüp tanışırız çok sevinirim Allaha emanet ol...:1hug: a.s.

Evet haklısın canım goncagül sakaryadan gelmesini bekleyelim inşallah görüşüp tanışırız çok sevinirim Allaha emanet ol...:1hug: a.s.
selam kızlar ben geldim.............evet içinizde uzak bir benim..........o yüzden ist bir yerde olsun ,bende gelebilirsem oraya geleyim orada tanışırız.............yakında oğlumun ameliyatı varya,hayırlısıyla onlar bitsin ,inş o zaman gelirim...görümcem ist oturuyo...........ama benim oğluşumun iyileşmesi 2 ayı bulru................ondan önce isterseniz siz buluşun...........bende resimlerinize bakarım..............ama 2 ay sonra yaparsak muhakkak ist gelirim...........a.s.

nerede buluşuyosunuz kızlarr bi aksilik olmazsa katılırım bende tabikii çok memnum olurum hemşerilerimle tanışmaktan
büyük bir ihtimalle ist. olur herhalde............çünkü arkadaşların çoğu orada.....herkes fikrini yazsın öyle karar veririz canım.............

bilmezmiyim...........ne telaş ve yorgunluk vardır şimdi sizde.........ister gece ister gündüz ne zaman müsait olursan o zaman gir ,sorun değil canım...bu arada allah kolaylık versin size..........a.s.

Hoşgeldin canım.2 ay sonra olsun havalarda iyice düzelir sen şimdi oğluşunla ilgilen o daha önemli...bizim tanışmamız bekleye bilir canım çok öptüm...a.s.

kalplerimiz karşılıklı olsun yeter..........resimlerimizi koyarız..sende bizi görmüş olursun........a.s.

Hoşgeldin canım.2 ay sonra olsun havalarda iyice düzelir sen şimdi oğluşunla ilgilen o daha önemli...bizim tanışmamız bekleye bilir canım çok öptüm...a.s.

tamam olur inş en geç 2 ay sonra buluşuruz........ama şimdiden yeri ayarlayalımki herkes fikrini beyan etsin..........

iyi akşamlar kızlarrr
bugün ne soğuktu istanbul anlatamam resmen dondumm

Şeniz
canım benimm çok sağolŞeniz

kızlarr ne güzel çoğunluk anadolu yakasında oturuyo galiba bende ümraniyede oturuyorum buluşma içinse ümraniye, üsküdar, kadıköy üçüde uyar bana ama üsküdar marmaraydan ötürü baya karışmış durumda o yüzden orası olurmu bilmiyorum
olmazsa ortak bi saat belirleyelim o saatte online olup konuşalım bu konuyu ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…