Kars///36

gülüm inşallah tanışmak kısmet olursa yaptırırım anneme aslında eşim ve oglum cok seviyor hamur işlerini yapmasını bilmiyorum sadece işte hasır yufkayla bilmemek işime geliyor zaten tombiş bir bayanım hamur iş yersem nolur düşünemiyorum bile
al bendende o kadar.............yufkayla herşeyi yaparım ama hazır olacak:roflol:tombişliğe gelince ben bayağı bi tombişim hani...............

Aaa Tatli Ketelerini Seviyorum Ben Kayinvalidem şahane Yapar......

tatlısıda tuzlusuda harika oluyordur eminim:roflol:afiyet olsun canım............

kızlar karslılar olarak ortak bir noktada bulusup tanısalımmı ?
çok iyi bir fikir bence.............katılım olursa anlaşıp yaparız.........hem siz bana kete getirirsiniz.............:roflol::roflol::roflol:

meraba kızlar ben de çıldır doğumluyum oralıyım sizinle tanışmak güsel :):):)

merhaba ben karslı değilim ama karslı geliniyim....o yüzden aslında biraz karslı sayılırım ay gızlar......

Hoşgeldin canım....Sen de kars'lı sayılırsın ben hem kars hem adapazarlıyım.....:roflol: a.s.

meraba kızlar ben de çıldır doğumluyum oralıyım sizinle tanışmak güsel :):):)

Hoşgeldin canım....benim çıldırlı çok arkadaşım var harika insanlar bitane daha oldu göremesemde......:roflol: a.s.

Hayırlı işler canlarım nerde toplanıp kete yiyoruz ben kaçırmam uzun zaman oldu yemeyeli.....a.s. a.s. :sm_cool:
katılım olursa ,buluşma ayarlıyalım diyoruz...............siz ne dersiniz...........arkadaşlar......katılabilecekler yazsınlar lütfen

aaaaaaaaaaaa ne güzel hem hemşeriyiz ,hemde seni gelinmi alıyoruz:sm_cool:sakaryanın içindemi oturacaksın.........?ben sakarya hendekte oturuyorum.............yazın buluşma yapıcaz sakaryada, sende gelirsin tanışmış oluruz.......yerimseniben

canım benimm bende geyvede oturacağım ....... düğünü ağustos düşünüyoruz inşallah oraya geldikten sonra buluşmalarada katılırım tanışırsak çok sevinirimm hem geyve de de ağırlarım ben sizi Şeniz

katılım olursa ,buluşma ayarlıyalım diyoruz...............siz ne dersiniz...........arkadaşlar......katılabilecekler yazsınlar lütfen

nerede buluşuyosunuz kızlarr bi aksilik olmazsa katılırım bende tabikii çok memnum olurum hemşerilerimle tanışmaktan

ne güzel yeni arkadaşlarda katılıyo aramıza baya karslı varmış forumda ( sanki ben katılalı iki gün olmamış gibi konuşuyorum dimi)

hemşerilerim bu aralar malesef düzenli giremiyorum nete çünkü kardeşimde yeni nişanlandı ve düğünüde nisanda ve gelin gideceği ailede karslı bilirsiniz bizde gelin görmeler vardır sağolsun kayınpederleride iki günde bir bizdeler bide çeyiz hazırlığı derken vakit bulamıyorum ama yazdıklarınızı okuyorumyerimseniben yani keteleri kaçırmış değilimm sengözlerimebaksanab
neyse kızlarr hepinize hayırlı geceler tatlı rüyalarrŞeniz

hepinize günaydın arkadaşlar

Merhaba canım. Benim kızım henüz 2.5 yaşında, nede buluşuluçak yakın yer olursa bende gelmek isterim. Kızım bana çekmiş çok şımarık da....onunla yolculuk yapmak çok zor.....:roflol: a.s.

hemşerilerim bu aralar malesef düzenli giremiyorum nete çünkü kardeşimde yeni nişanlandı ve düğünüde nisanda ve gelin gideceği ailede karslı bilirsiniz bizde gelin görmeler vardır sağolsun kayınpederleride iki günde bir bizdeler bide çeyiz hazırlığı derken vakit bulamıyorum ama yazdıklarınızı okuyorumyerimseniben yani keteleri kaçırmış değilimm sengözlerimebaksanab
neyse kızlarr hepinize hayırlı geceler tatlı rüyalarrŞeniz

Hayırlısı olsun canım evlenin ikinizde yinede yazışırız her an burda olçaz diye bişey yok. Herkezin kendine göre işi gücü var. Sen sıkma o güzel canını ben de kızım izin verdiği sürece burdayım :roflol: :roflol: Evlilik hazırlıklarınızda sana, kız kardeşine kolay gelsin....a.s.

ben üsküdar ünalan da oturuyorum e beş in üstünde kadıköye beş dakika bizim burdan biliyormusun buraları

Canım ben üsküdara iki defa gittim ama çok uzun zaman oldu hiç hatırlamıyorum 9 sene ümraniyede çalıştım orayı eh işte biraz biliyorum kadıkoyu biraz.....sen yakacığa hiç geldin mi??????Veya pendik kartal....

X