- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 43
-
- Konu Sahibi EU1
şener diye abin var dimi kuyumcuyu bilmez olumuyum annem ordan altınlarını alıyor ben evleneli 10 yıl oldu yavaş yavaş hatırladım
................................ben biraz bu hatırlamalarda biraz salagım ama seneri hatırlıyorum beraber oynuyoduk benim adım ferdane
yabancı gelmiyor ama biraz düşünsem hatırlarım iki erkek iki kız kardeşmişiniz senin annenin sanki cok sonra bi cocugu oldugunu hatırlar gibiyim ama
biraz düşünsem hatırlarım şener abin var ya bana cok takılıyodu ama hatırlarmı bilmem bir gün yeni bi elbise almışrım o zaman lar modaydı kot elbise bana dediki bakkala gitmiştim sen büyüdükce güzelleşiyosun demişdi ah şimdi yaşlandık tombiş olduk
bizim evden sizin ev gözüküyodu sonra evler yapıldı gözükmemeye başladı sen hatırlayamadınmı hemen üst tarafda zöhre abla diye biri vardı 5 tane kızı vardı onlarlada oynuyoduk kezban ,zeynep hatırlayamıyorum ben gerçekten salakmıyım acep
allah bagışlasın .canım sevindim tanıdıgıma dünya küçükmüş gercekten ben 7 takımdayım sen mesaj atmışsın kermese gidicem diye bende gitmeyi düşüyorum gidersek tanışırız
canım benim küçük bebegim var yatmam lazım sana iyi geceler yarın görüşürüz bide 9 yaşında oglum var kendine iyi bak hayırlı akşamlar bide önceden yedigim kadar yedim zaten şimdide fazla yiyemiyorum
ne o kız biyeremi gidicen sankim bizi terk ediyon gibi kendinize iyi bakın demişsin biyere gitmiyon dimi
canım tanımıyorum malesef dediğin ismi
bende nişanlıyım kardeşim benden sonra nişanlandı ama düğünü daha önce olacak
ooo hemserilerim burdaymıs herkese merhaba bende ardahan/çıldırlıyım has terekeme balalarındanım
aaaaaaaaaaaaaa ne güzeldimi..........nerden nereye,bak seneler sonra k k da karşılaştınız.........benide sen tanırsın bizim 15 yıl önce ineklerimiz vardı aramızda fazla yaş farkı yok beraber mutlaka oynamısızdır annene sor o bilir annemin adı dilber babamın adı murat
AAAAAAAAAA nurocum,umarım yanlış anlamışımdır seni............arkadaşım hayırmı,bir derdin var biliyorum paylaşmak istersen ben buralardayım canım......mesaj yazcaktın ama yazmadın, bekliyorum........:1hug:DÜNYA DEĞİŞTİREYİM DİYORUM ( NASIL??? ) SIKILDIM BURDAN.....Kötü Kazen tatlicadiarzuklava: :uhm: laelaelaelaelae
ben en son 13 yaşında görmüştüm.ama şimdi pek hatırlayamıyorum canım.....a.s.kars digoru gören varmı çok merak ediyorum orayı:)