Kars///36

yarın ilk işim sormak olacak canım kesin tanıyodur zaten
gece gece nasıl şaşırdım anlatamam sen hatırladınmı beni senin adın neydi bu arada

yabancı gelmiyor ama biraz düşünsem hatırlarım iki erkek iki kız kardeşmişiniz senin annenin sanki cok sonra bi cocugu oldugunu hatırlar gibiyim ama

................................................

Son düzenleme:

.........................................

Son düzenleme:

estağfirullah tatlımm ne demek benim hafızamda felaket kötü bide çok çıkmazdım dışarı pek çok komşu tanımaz beni sonrasında da okuldu ünv. derken iyice uzaklaşmış oldum
bide ben bizim orda yasemin elif falan vardı kardeş kastamonululardı onlarla oynardım daha çok

yerimseniben
allah bagışlasın .canım sevindim tanıdıgıma dünya küçükmüş gercekten ben 7 takımdayım sen mesaj atmışsın kermese gidicem diye bende gitmeyi düşüyorum gidersek tanışırız

evet tatlım bende çok sevindim senin 7. takıma yeni katıldığını biliyodum zaten hatta sizin takımı okudukça çok az yiyo bu kız diye düşünüyodum bende çok sevirim tanışırsak bi aksilik olmazsa gideceğim kermesede

tamam canımm allah bağışlasın yavrularını hayırlı geceler tatlı rüyalarŞeniz

ne o kızlarrr dün geceden beri kimse uğramamış topiğimize baya aşağılardaydı bugün zor oldu bulmam

HERKESE MERHABA KENDİNİZE İYİ BAKIN....

ne o kız biyeremi gidicen sankim bizi terk ediyon gibi kendinize iyi bakın demişsin biyere gitmiyon dimi

DÜNYA DEĞİŞTİREYİM DİYORUM ( NASIL??? ) SIKILDIM BURDAN.....Kötü Kazen tatlicadiarzu klava: :uhm: laelaelaelaelae

benide sen tanırsın bizim 15 yıl önce ineklerimiz vardı aramızda fazla yaş farkı yok beraber mutlaka oynamısızdır annene sor o bilir annemin adı dilber babamın adı murat
aaaaaaaaaaaaaa ne güzeldimi..........nerden nereye,bak seneler sonra k k da karşılaştınız.........

DÜNYA DEĞİŞTİREYİM DİYORUM ( NASIL??? ) SIKILDIM BURDAN.....Kötü Kazen tatlicadiarzu klava: :uhm: laelaelaelaelae
AAAAAAAAAA nurocum,umarım yanlış anlamışımdır seni............arkadaşım hayırmı,bir derdin var biliyorum paylaşmak istersen ben buralardayım canım......mesaj yazcaktın ama yazmadın, bekliyorum........:1hug:

Bu arada kızlar,2 gündür misafirim vardı çok yoğundum fazla giremedim o yüzden..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…