- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 43
- Konu Sahibi EU1
neresinden çıldırın jnaz ??
yeni adıyla aşık şenlik kasabası eski adı suhara lisacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neresinden çıldırın jnaz ??
nerdesiniz karslılar uyuyomusunuz ?yoksunuz ortalıkta zaten herkezden sonra sayfamız acılmış şimdide herkezden önce kapanmasın
yeni adıyla aşık şenlik kasabası eski adı suhara lisacım[/QUOT E]
hmm ok jnazcım yeni adı yakın su değilmi oranın?
yeni adıyla aşık şenlik kasabası eski adı suhara lisacım[/QUOT E]
hmm ok jnazcım yeni adı yakın su değilmi oranın?
yok güzelimm eskiden yakınsuda diyolarmış
oooooooooooo kızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz...........işte böyle olalım ,herşeyimizi dertlerimizi,sevinçlerimizi paylaşalım.................:1hug:
oooooooooooo kızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz...........işte böyle olalım ,herşeyimizi dertlerimizi,sevinçlerimizi paylaşalım.................:1hug:
canım ünraniyenin neresinde oturuyosun ikimize ümraniye ,kadıköy üsküdar cok yakın bence maltepe veya kartal tarafında olsa daha iyi olur diger arkadaşlar için iikimiz beraber buluşup gideriz ama ben o tarafta hiç biyer bilmiyorum bilen arkadaşlar söylerse bir yer buluruz Şeniz
hmm ok ya bişey sorucam nermin çelik diye birini tanıyomusun? bizim tanıdığımız onlarda oralıda kardeşi vardı evlencek sen olmayasın yoksa :):)
kızlar akraba olmuyalım yoksam
canım ben evlenmeden önce dudulluda oturuyodum .sürekli oralara geliyorum assagı dudulludamı oturuyosun yukarı dudulludamı kız yoksam sen benim akrabammısın
şimdi söyle yapalım bostancı yakın sana orası olur diger arkadaşlar tam nerde oturdugunu bilmedigim için birşey söyleyemiyorum onların yorumlarını bekleyeyim bulusalım cok sevinirim valla
canım ablam karadeniz caddesinde yani dört yolda annemler huzur sitesinde oturuyor sen aşşagı dudullunun nesinde oturuyosun
huzur sitesinin neresinde oturdunuz daha önce bide camlıca caddesi neresi okulun oralarmı oluyor eski cami varya orasımıben aşşagı dudullu ilkögretim okulu ama şimdi ismi degişti yıkılıp yeniden yapılan okul varya
tamam huzur sitesinde otururken yanında akrabalarınızda vardı ama fazla hatırlayamıyorum bide stuhafiye varmıydı biz cocukken sankim o bakkalda bir genç vardı ona takılıyorduk kızlarla acaba abimmi