Kars///36

nerdesiniz karslılar uyuyomusunuz ?yoksunuz ortalıkta zaten herkezden sonra sayfamız acılmış şimdide herkezden önce kapanmasın

yok canım korkma bize bişey olmaaaaaaaaaaaaaaaz..........yerimseniben

oooooooooooo kızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz...........işte böyle olalım ,herşeyimizi dertlerimizi,sevinçlerimizi paylaşalım.................:1hug:

.......................................................................

Son düzenleme:
valla olabilir biraz derinlemesine inersek olur olur :)

ay çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin buna da şükür demek lazım sanırım.

tatlım ben dudullu dayım ama kartal maltepe taraflarını hiç bilmiyorum baya ters bize ama dediğin gibi buluşupta gidebiliriz ama geri dönüşü de düşünmemiz lazım ama çoğunluğa uyarım tabikiyerimseniben

hmm ok ya bişey sorucam nermin çelik diye birini tanıyomusun? bizim tanıdığımız onlarda oralıda kardeşi vardı evlencek sen olmayasın yoksa :):)

canım tanımıyorum malesef dediğin ismi
bende nişanlıyım kardeşim benden sonra nişanlandı ama düğünü daha önce olacak

canım ben evlenmeden önce dudulluda oturuyodum .sürekli oralara geliyorum assagı dudulludamı oturuyosun yukarı dudulludamı kız yoksam sen benim akrabammısın

inanmıyorum canımyaa
ben aşağı dudulluda oturuyorum

şimdi söyle yapalım bostancı yakın sana orası olur diger arkadaşlar tam nerde oturdugunu bilmedigim için birşey söyleyemiyorum onların yorumlarını bekleyeyim bulusalım cok sevinirim valla

olur güzelim hiç farketmez dediğin gibi diğer arkadaşlarında yorumları çok önemli inşallah hepimize yakın ortada bi yerlerde buluşuruz

ooo hemserilerim burdaymıs herkese merhaba bende ardahan/çıldırlıyım has terekeme balalarındanım

........................................

Son düzenleme:
evet tatlımm bi 10 seneyi geçmiştir kapatalı kahraman bakkalıda biliyorum o pimapencide eniştemdi o bina bizim
ailemi tanıyosundur zaten

tamam huzur sitesinde otururken yanında akrabalarınızda vardı ama fazla hatırlayamıyorum bide stuhafiye varmıydı biz cocukken sankim o bakkalda bir genç vardı ona takılıyorduk kızlarla acaba abimmi

canım benimyaa evet annemin tuhafiyesi vardı ve evet haklısın abime takılırdı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…