Kars///36

canım sen benim kusuruma bakma gitmedim bilmiyorumda bende sınır köylerden olabilir dedim ama karsı ve gittim yerleri iyi bilirim zaten kars cok gelişti büyük alışveriş merkezi var bovling salonuna kadar herşey var hatta kışın paten yapmak için bile yer var canım adeta küçük istanbul:1hug:
bizi bilgilendirdiğin için biz teşekkür ederiz....baksana hepimizden daha iyi biliyorsun canım.a.s.

artık pek uğramıyorsunuz canlarım.............işleriniz yoğun herhalde........

Artık pek uğramıyorsunuz canlarım.............işleriniz yoğun herhalde........

Merhaba canım, gerçekten ben bu aralar çok yoğunum ama hep kalbimdesiniz........Kendinize iyi bakın....a.s. :1hug:

merhabalar........umarım hafta sonunuz iyi geçiyordur,benimki çok güzel geçti..yeni bir haftaya hazırım.Oğlumun karnesi süperdi hala etkisi üzerimde 1. sınıfa gidiyor ilk yarıda okuma ve yazmayı öğrendi...........canım oğlum benim........:1hug:

merhabalar........umarım hafta sonunuz iyi geçiyordur,benimki çok güzel geçti..yeni bir haftaya hazırım.Oğlumun karnesi süperdi hala etkisi üzerimde 1. sınıfa gidiyor ilk yarıda okuma ve yazmayı öğrendi...........canım oğlum benim........:1hug:

:nazar: Maşallah canım Allah zihin açıklığı versin. Beim hafta sonum çok yorucu geçtı. Allah'a emanet olun.......a.s. :1hug:

:eek:klava: :eek:klava: Neden kımse yok yahu işinizmi var jeyyar benim canım sıkkın kimsem yok konuşacak. İnsanlar dostunum deyip sırlarını öğernip sana karşı kullanıyorlar. senağlama Artık kimseye güvenmiyorum. Kendinize iyi bakın dost dedikleriniz kalleş çıkmasın.....:mymeka: a.s.

:eek:klava: :eek:klava: Neden kımse yok yahu işinizmi var jeyyar benim canım sıkkın kimsem yok konuşacak. İnsanlar dostunum deyip sırlarını öğernip sana karşı kullanıyorlar. senağlama Artık kimseye güvenmiyorum. Kendinize iyi bakın dost dedikleriniz kalleş çıkmasın.....:mymeka: a.s.
Nurocum neoldu arkadaşım............kimler üzdü seni ben buradayım,konuşmak paylaşmak istersen seni dinlerim............Dost konusuna gelince sana katılıyorum banada oldu...........üzülme lütfen.........:1hug::1hug:

arkadaşlar neden uğramıyorsunuz ya........Nuro bugün ara ara baktım,seni bekledim ama birdaha gelmedin........Benimde aklım sende kaldı ne oldu diye.........umarım şimdi daha iyisindir canım............:1hug:

yine kimsecikler yok ..........ama olsun ben yinede bugünümü paylaşayım sizlerle...............bugün çocuklarımla kardan adam yaptık,kartopu oynadık......beni gören komşular,yazık gir içeri çocukları hasta edicen dediler...Ama sıkıca giydirdikten sonra ne zararı var.........onları zevkle izledim,oynarken o kadar mutluydularki................Ben karşıyım öyle çocukları robot gibi yetiştirmeye,önlemini aldıktan sonra hiçde bişey olmuyor.............

aaaaaaaaaaaaaaaaaa:1shok:inanmıyorum ya yine kimsecikler yok.arkadaşlar niye paylaşımlarda bulunmuyorsunuz.........bir kerelikmiydi yazılarınız..........nurocum da uğramaz oldu......senağlamasenağlamasenağlama

Ben iyiyim canım goncagülcüğüm. Burada anlatılacak şeyler değil. Ben sana bir ara PM atarım. Kızımla ben çok hasta olduk. Ondan uğrayamıyorum. Kendine ve çocuklarına çok iyi bak canım.

Ben iyiyim canım goncagülcüğüm. Burada anlatılacak şeyler değil. Ben sana bir ara PM atarım. Kızımla ben çok hasta olduk. Ondan uğrayamıyorum. Kendine ve çocuklarına çok iyi bak canım.
Geçmiş olsun canım.benim ufaklıkta hasta.........bu arada pm ne demek bilmiyorumki..........ps de daha yeni sayılırımda:eek:

ben de kars kağızmanlıyım:)

Ankara'lılar köşesine bekliyoruz.,buluşmayada bekleriz.Size birşey sormak istiyorum:Ankara'da kars ürünleri satan yer var mı?(kaşar,tereyağ,kaymak ve kurutulmuş kaz eti vb.)Cevaplarsanız sevinirim,iyi geceler,sevgilerimle.a.s.

Ben de Karslıyım eşim de , terekemeyiz.9 yaşıma kadar kars merkezde oturuyorduk o gün bugündür gidemedim hiç.Artık istanbul'dayız.

Geçmiş olsun canım.benim ufaklıkta hasta.........bu arada pm ne demek bilmiyorumki..........ps de daha yeni sayılırımda:eek:

Canım sağol. Oğlunada çok geçmiş olsun isal, kusma salgınına yakalandık Allaha şükür iyiyiz....PM özel mesaj demek canım. Canımı sıkan kişiyi hallettim :mymeka: :tomato: :eek:klava: Kendine, çocuklarına iyi bak öpyüm......a.s.

Ben de Karslıyım eşim de , ben de terekemeyiz.9 yaşıma kadar kars merkezde oturuyorduk o gün bugündür gidemedim hiç.Artık istanbul'dayız.

Hoşgeldin canım. Benim annem de terekeme bende Bozkele'liyim doğduğumdan beri ist. oturuyorum 4 yaşında gitmişim ama hatırlayamıyorum..... :1hug: a.s.

Ankara'lılar köşesine bekliyoruz.,buluşmayada bekleriz.Size birşey sormak istiyorum:Ankara'da kars ürünleri satan yer var mı?(kaşar,tereyağ,kaymak ve kurutulmuş kaz eti vb.)Cevaplarsanız sevinirim,iyi geceler,sevgilerimle.a.s.

Merhaba, yazdıklarınızı okuyunça benim de canım çekti olsada yesek......a.s.

Ben de Karslıyım eşim de , ben de terekemeyiz.9 yaşıma kadar kars merkezde oturuyorduk o gün bugündür gidemedim hiç.Artık istanbul'dayız.
Merhaba canım,aramıza hoşgeldin.........bizde kars merkez de oturuyorduk............a.s.

Canım sağol. Oğlunada çok geçmiş olsun isal, kusma salgınına yakalandık Allaha şükür iyiyiz....PM özel mesaj demek canım. Canımı sıkan kişiyi hallettim :mymeka: :tomato: :eek:klava: Kendine, çocuklarına iyi bak öpyüm......a.s.
teşekkür ederim canım..............o kişiyi hallettiğine sevindim..............sayende pm ninde ne olduğunu anladım........:roflol:

Mehaba canım hemşerilerim. Kendinize iyi bakın gününüz iyi geçiyordur umarım benim harika geçiyor:nazar: Allah'a emanet olun......:sm_cool: a.s.

Mehaba canım hemşerilerim. Kendinize iyi bakın gününüz iyi geçiyordur umarım benim harika geçiyor:nazar: Allah'a emanet olun......:sm_cool: a.s.

Sevindim gününün güzel geçmesine............çünkü benim pekte iyi geçmedi bu günüm...............ama yinede şükür,beterin beteri var dimi ama........:1no2:

X